Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח - טרי!

roeibf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שמעתי רכב נכנס לחניה. לאחר מספר שניות שמעתי קול מעיכה. הצצתי מבעד לחלון, וראיתי רכב שפגע ברכב של השכן שלי. משלא הצליח להיכנס ברוורס, עזב את מקום החניה ועבר למקום אחר. הוא הוציא משהו מהרכב, ונראה כותב, אבל בעצם הלך פשוט הביתה! בלי להשאיר פרטים!

מה אתם אומרים? הנזק לא רציני. רק תופסן או שניים שנשברו. רשמתי לפני את מס' הרכב. מה לעשות עם זה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תרשום את המספר על פתק, תעשה את זה ביוזמתך, ככה שהנקניק שפגע ושיחק אותה משאיר פרטים- בעצם השאיר פרטים.

אני הייתי עושה את זה עוד עכשיו , יורד, שם פתק, ועשיתי את שלי...

הוא יכל באותו אופן לפגוע גם ברכב שלך.

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

בוקר טוב!

הפרטים הושארו. נראה מה השכן יעשה עם זה...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תשאיר פתק לשכן ותשאיר את המספר פלאפון שלך כדי שתוכל להעיד. רק העדות שלך תתן לשכן את מה שהוא צריך במשפט במקרה הצורך!

ולא צריך להגזים, פגע וברח זה כשרכב פוגע בבן אדם בעיקר. כבר נבהלתי.

פורסם

צר לי לבשר שגם אני הייתי מעורב היום בפגע וברח. בבון כעור התנגש בי מאחור בזמן שזוגתי ואני היינו בדרכנו לעבודה על הקטנוע, כשהמתנתי בצומת שיתפנה כדי שאוכל להתחיל בנסיעה. האידיוט פשוט לא שם לב שאני עומד ללא תזוזה, פגע בי ושבר את המגן האחורי של הקטנוע.

ביקשתי את פרטיו, אולם לדעתו הנזק כבר היה שם מקודם, לכן הוא אינו היה מוכן למסור לי שום פרט. הזהרתי אותו שבדעתי לפנות למשטרה ולפתוח לו תיק על תאונת פגע וברח, והוא השיב לי שאני חופשי לעשות כל מה שבא לי. לקחתי את מספר הרישוי שלו ובלהט העצבים נעמדתי לו לפני הפגוש כדי לנסות להוציא ממנו פרט זיהוי כלשהו, אבל הוא רק לחץ על הדוושה והדף אותי הצידה, כך שחוץ מתאונת פגע וברח יש לו גם תלונה על ניסיון דריסה.

הנזק לקטנוע הסתכם ב-150 ש"ח שכמובן שילמתי מכיסי (עלות כנף חדשה + התקנה), אך מיד לאחר שאקבל את פרטיו מהמשטרה, אני מתכוון לתבוע אותו לא רק על הנזק הישיר, אלא גם על הנזקים העקיפים שנגרמו לנו (בעיקר התרוצצויות ואובדן שעות עבודה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל הכבוד על אזרחות טובה.

למען האמת גם אני פעם דפקתי אוטו וברחתי.

אבל ברחתי מהבהלה זה היה כמה ימים לאחר שנגמר לי המלווה, זה היה ליד הבית של חברה שלי, חזרתי לשם עוד מלא פעמים אחר כך, כל פעם חיפשתי את הרכב כדי להשאיר פתק.

בכל מקרה זה היה מקרה מוזר האוטו היה בהילוך ופשוט נכבה לי וקפץ קדימה לתוך אוטו לא זול.

בכל מקרה בסוף הבנתי שמה שעשיתי לא חמור כל כך

בן אדם שקנה כזה אוטו גם יתקן אותו, זה לא אומר שאני מצדיק את עצמי,הבנתי את הטעות שעשיתי וחזרתי למקום גם לאחר כמה שעות, מאז ועד ליום שישי ( בשישי האחרון נפרדנו פשוט) האחרון האוטו הזה לא נראה שם, אם הוא היה נראה הייתי נותן לו את מספר הרכב ואת הפרטים.

גם ביררתי אם הוא גר באזור ( המשפחה של חברתי גרה שם מזה כמה שנים) והסתבר שלא כנראה הוא חנה שם את האוטו באופן חד פעמי או משהו

פורסם

ירון, "אינ מנקה תאוטו שלי" זה סלנג, בצפר זו שגיאת כתיב שתפסה איכשהו..

מה שכן WRITE ו RIGHT זו לא שגיאת כתיב ולא סלנג אלא טעות.

אלעד - הבנאדם ניסה לדרוס אותך, הוא סכנה לציבור ואני במקומך הייתי מתלונן במשטרה גם על זה בתקווה שיקחו לו את הרישיון. אני מקווה שתוציא ממנו הרבה כסף (ושאני אומר ממנו זה לא מחברת הביטוח שלו, סה"כ אני לא בטוח שנסיונות רצח מכוסים בביטוח) ושיצטער על זה כל החיים שלו. זה טרוף ממש לנסות לפגוע ככה במישהו!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
ואני במקומך הייתי מתלונן במשטרה גם על זה בתקווה שיקחו לו את הרישיון.

כך שחוץ מתאונת פגע וברח יש לו גם תלונה על ניסיון דריסה.

12345

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בכל מקרה זה היה מקרה מוזר האוטו היה בהילוך ופשוט נכבה לי וקפץ קדימה לתוך אוטו לא זול.

בכל מקרה בסוף הבנתי שמה שעשיתי לא חמור כל כך

בן אדם שקנה כזה אוטו גם יתקן אותו,....

אתה אמיתי??

זה שהרכב לא זול לא קשור למצבו הכלכלי של בעליו ובכלל להתנהגות תקינה. אל תקל על עצמך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...