Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי עד 30K שנת 01 : פוקוס או יפנית?

VIDEN_0
שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש דיבור כזה שפוקוס זה רכב אירופאי להתפנק איתו כשהוא חדש, אבל בכזה שנתון, 01 או 02 הוא פחות אמין מלאנטיס או יפניות דומות.

במחירון הם די דומים למרות שפוקוס נמכר קצת פחות ממחירון.

מה דעתכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי היא שאם הרכב הוא טוב ושמור, זה לא משנה אם מישהו שהגה את הרעיון שלו לפני 5-6 שנים היה מלוכסן או לא. ברכבים מהשנתונים האלה צריך לחפש רכבים במצב טוב, ולא לחפש 'מציאות' מבחינת מחיר.

הפוקוס בטיחותי, גם אמין אבל מרגיש קצת כבד. אבל האמת שאין לי ניסיון ישיר עם פוקוס כנהג, עם לנטיס כן. דעה אישית שלי אם תמצא לנטיס במצב טוב וזאת בכלל לא משימה פשוטה, היא עדיפה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנת 05 קנינו פוקוס מודל 03,היום אחרי 4 שנים ו80 אלף ק"מ היא עדיין מפגינה אמינות מצוינת.

כמו שנאמר,תבחר רכב עפ"י זה שהוא מטופל מסודר ובמצב טוב ולא עפ"י ארץ המוצא שלו.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי היא שאם הרכב הוא טוב ושמור, זה לא משנה אם מישהו שהגה את הרעיון שלו לפני 5-6 שנים היה מלוכסן או לא. ברכבים מהשנתונים האלה צריך לחפש רכבים במצב טוב, ולא לחפש 'מציאות' מבחינת מחיר.

הפוקוס בטיחותי, גם אמין אבל מרגיש קצת כבד. אבל האמת שאין לי ניסיון ישיר עם פוקוס כנהג, עם לנטיס כן. דעה אישית שלי אם תמצא לנטיס במצב טוב וזאת בכלל לא משימה פשוטה, היא עדיפה

הפוקוס בגרסאות שנמכרו לליסינג בשנתונים האלו ממש לא בטיחותי וכלל כרית אוויר אחת בלבד ! גם איכות הייצור והחומרים של תא הנוסעים (למרות העיצוב המתקדם לשעתו) ממש לא משהו. אבל כמי שנהג הן על הפוקוס והן על הלנטיס - אני ממליץ על הפוקוס, ורצוי מאוד רכב מבעלות פרטית ללא עבר ליסינג.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על העזרה.

השאלה אם פוקוס שונה מהותית מסיטרואן קסארה שהמחירון שלה צונח לתהום אחרי חמש שש שנים וכנראה שהיא מצדיקה את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...