Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לפני כ-3 חודשים להחליף את הממיר הקטליטי. על הדרך החלפתי גם את הדוד מעבר ואת הדוד עמעם. היום התחיל הממיר לעשות רעש שוב( רעש של פחיות כאילו הוא התפרק). עכשיו שילמתי בזמנו על החלק 1000 ש"ח אצל אגזוזן וכמיטב הבנתי הממיר הוא לא מקורי של הרכב, גם במוסך מורשה אמרו לי ככה. מחר אני בכל מקרה הולך חזרה לאגזוזן שיחליף לי שוב אבל השאלה שלי היא האם יש חשיבות ברכב הספציפי הזה לזה שהממיר יהיה מקורי או חליפי?

ויותר חשוב האם קיימת סכנה למנוע או לכל רכיב אחר ברכב פרט למערכת הפליטה כתוצאה מכך?

להבא, נא לכתוב בפונט ברירת המחדל - הנהלת הפורום.

פורסם

כניראה הממיר היה מסוג ז'.

ממיר איכותי היה מחזיק הרבה יותר זמן.

נזק לא יגרם, אבל האם המנוע עובד תקין,ז"א אין קירטועים או משהו כזה?

פורסם

המנוע עובד בסדר גמור.

היום כבר הייתי אצל האגוזוזן והוא החליף לי בלי תשלום. אבל הוא אמר שבגלל שהחלפתי לא מזמן את הסלילי ההצתה זה דפק את הממיר ופעם הבאה כבר לא תהיה לי אחריות.

הגיוני שסליל הצתה יעשה דבר כזה?

פורסם

יש לי שאלה, המוסך צריך לתת לו אחריות ל6 חודשים נכון?

למה הוא אומר לו ש"פעם הבאה אין אחריות" הוא צריך לתקן לו במשך כל תקופת האחריות לא?

קובי

פורסם

מחלה ידועה ומגעילה שהייתה גם ברכב שלי.

סלילי הצתה,ממיר קטליטי,תושבות מנוע,ובולמי זעזועים הם המחלות של הלאנטיס.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...