Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת עד כמה ערכת חיווט "חשובה"

לצורך העניין אני הולך לעשות התקנה עם שני מגברים של 2 ערוצים, סה"כ אני מאמין שמדובר בהספק משותף של סביבות 500W RMS ואולי בעתיד הרחוק אם יעלה הצורך ההספק יעלה בעוד משהו כמו 100-200W.

ראיתי ערכות התקנה בסביבות ה 200 ש"ח ברחבי הרשת (4 גייג) השאלה אם לצרכיי המתונים הערכות האלו טובות מספיק?

המקור שלי הוא נגן MP3 נייד ואקווליזר של סוליד אודיו שישמש גם כליין דרייבר.

תודה על העזרה

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הנחתי שאיכות המוצר שעולה 200 ש"ח לא מגיעה לאיכות מוצר שעולה 1000 ש"ח ויותר...

השאלה למעשה היא: מספיק לצרכיי?

אופל קורסה 2003

פורסם

ניראה לי שכן כי לא באמת תגיע לעוצמות שיצליכו לפגוע בקבל.

כמובן שעדיף לחפש משהוא מחברה מוכרת פחות או יותר, ממליץ לך לקפוץ לאחד המתקינים ולקנות את כל הקבלים בנפרד, יצא אותו מחיר אבל על מוצרים ברמה יותר גבוה.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

תקנה 2 גייג' של רטחת הכי זול והוא טוב ותאמין לי שעובר בו יותר זרם ומתח ממה שאתה תעביר בו אולי פי 6 יותר

עם כבר מדברים על RMS אז לי יש איזה 1100RMS ויש לי כבל 4 גייג' של רוקפורד יש לי אותו כבר כמעט שנה ואין לי איתו שום בעיה

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אלמוג בהנחה שהוא ירצה ליקנות כבל של רתכת הוא יצטרך לשלם עליו בסביבות 25-40 שקל למטר תכפיל את זה ב-4-5 מטר תוסיף לזה בית פיוז ANL כבל רימוט +RCA + מפצל מתח והוא ממזמן עבר את ה-200 ש"ח

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חבר'ס לא רתכת ולא בטיח.

כל כבל הכי זול של 4 גייג יהיה מספיק למתח שיעבור אצלי. אני מנסה להימנע מכל ההרכבה והקניה הלא מרוכז בקניה אחת של ערכה.

בהתחשב בזה שאני לא אודיופיל, פשוט רוצה שהמערכת תישמע טוב (רעשי אלטרנטור לדוגמא יוציאו אותי מדעתי). האם הערכה בשלמותה הכוללת RCA ובית פיוז ושאר ירקות סבירה לצרכיי

אופל קורסה 2003

פורסם

תקנה ערכה של רוקפורד אני ממליץ של 4 גייג' יספיק לצרכיך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...