Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על ביטוח ישיר [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לעשות ביטוח ב-555 (ביטוח ישיר)? ההבדל בינו לבין הסוכן שלי, מגיע במקיף כמעט ל-900 ש"ח ועוד 100 ש"ח בחובה! מצד שני, במקרה תביעה האם אין סחבת? פועלים מול מיליון אנשים בטלפון? מה דעתכם על הביטוח הזה?

פורסם

אם תחפש טוב, כנראה שתצליח למצוא סוכן ביטוח שיתן לך הצעה שקרובה להצעה של 555 ולא תצטרך לחשוש מהמענה הטלפוני שלהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא שווה בשביל הפרש כזה. בדיוק ישבתי לשיחת עידוד עם חבר שביטח אצלם. הוא התנגש בחיה, ולא יכול היה להמשיך בנסיעה. בניגוד למוצג באתר שלהם, הגרר הגיע אחרי הרבה יותר משעה, ורק הקפיץ אותם לרכבת בתל אביב באמצע הלילה. למרות שכתוב בפרסום שהם דואגים לך להסעה. אחר כך הרכב תוקן לפי חוות דעת של שמאי מהרשימה שלהם, אבל אחרי התיקון השמאי השני ("שמאי הבית") לא אישר החלפה של אחד החלקים. כך נוצר פער של 1600 שקל בין מה ששולם למוסך ומה שהתקבל מהביטוח.

סביר להניח שאחרי מריבה ופניה למפקח על הביטוח הם יאלצו לשלם. אבל עכשיו הם מנסים, וזה גורם לחור בכיס וטרחה רבה. זה יכול לקרות עם כל חברה, אבל לפי דוח התלונות האחרון שהפיק המפקח על הביטוח, הם אלופים בזה.

פורסם

סוכן ביטוח תמיד נמדד לפי ההתנהגות שלו לאחר תביעה, לא במחיר שהוא נותן.

לי אף פעם לא יצא יותר זול לבטח אצלם, תמיד הם היו יותר יקרים, אבל גם אם הם יוצאים לך יותר זול תחשוב תמיד על השירות שאולי (ומקווה שלא) תזדקק להם

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

עשיתי לרכב שלי ביטוח ב900000 לפני כחודש. עדיין למזלי לא הזדקקתי לשירותים שלהם.

מנסיון של חברים שמבוטחים אצלהם כבר שנים, הם מאוד מרוצים מהשירות ומהיעילות.

עברתי לביטוח ללא סוכן, לאחר שנכוותי מהסוכן שהיה לי, אשר ידע רק לגבות כסף, אבל כאשר הייתי באמת צריך אותו, הוא לא ידע בכלל מה לעשות ואיך להתנהג, עד כדי רמה שאני זה שעשיתי את כל הטלפונים לחברת הביטוח עצמה.

• תוכן חדש...