Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התנתקתי מ HOT לפני שבוע, הציעו לי חבילת בסיס + 5 נוספות (בבית יש 2 ממירים) ב 189 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנתיים. אין ספק שמדובר בהצעה מפתה מאוד ביחס למה שהשחילו אותי בלי ווזלין עד לפני שבוע (281-286 שח לחבילת בסיס עם 3 נוספות + VOD). על ההצעה הנוכחית שלהם (189 שח) הם רוצים עוד 15 שח על VOD.

...בכל מקרה נפרדנו לשלום דיי מהר; שיחה אחת שלי למוקד, שיחה חוזרת ממחלקת שימור לקוחות + תיאום תאריך ניתוק וזהו.

גם אצלנו הם ציינו שהחל מיומיים לאחר הפניה הראשונה לא משלמים שום דבר - את הזיכוי רואים רק 40 ימי עסקים לאחר הניתוק ולאחר שהממירים וכל הציוד הנוסף (למי שיש) מוחזר באופן תקין ויש אישור על הכל.

מאחר והתשלום הוא "חודש קדימה" יוצא שאם אתה מתנתק לקראת סוף החודש, הם כבר מחייבים חיוב נוסף (רגיל) על החודש הבא, אז הזיכוי יוצא על חודש אחד מלא ובנוסף לזה עוד יתרת ימים מהחודש הנוכחי בו נותקת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ממליץ לך להתקשר לחברת כרטיסי האשראי ולבטל את הוראת הקבע לחברת הוט.

יחסוך לך הרבה הרבה עוגמת נפש וזמן.

בקשר להמלצות על ממיר הDTT, רכשתי ממיר DONGLE למחשב מ EBAY במחיר של משהו כמו 15 דולר כולל משלוח.

עובד בסדר גמור, אבל יש קצת בעיות קליטה באיזור ת"א.

(יש לי YES אבל עניין אותי לראות איך זה עובד ושיהיה לי ממיר בשליפה למקרים של משחקי כדורגל חשובים כשאני לא בבית)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אפשר פירוט על הממירים המדוברים? מה הם מציעים מבחינת ערוצים, האם מסובכים להתקנה, ובכלל מה עומד מאחורי זה כי בזמן האחרון התחלתי לראות יותר ויותר מהדבר הזה בחנויות.

הערוצים הדיגיטללים המוצעים היום הם: 10,11,22,33 ו-99 (ערוץ הכנסת).

אין התקנה. פשוט לחבר, לכוון וזהו.

הרעיון: מתאים למי שרואה מינימום טלויזיה (כמוני) ולכן לא משתלם לא להתחבר לכבלים.

פורסם
מילא למה התנתקת, שבוע זה הרבה ? ספר לי איך הצלחת ? אני לא שמעתי על מישהו שהצליח בפחות מחודש ושהחיובים לא הופיעו לו גם אחרי חודשיים ורק בצעקות איימים הצליח להפסיק את זה.

לכל מי שרוצה להתנתק מחברת תקשורת:

לשלוח פקס עם בקשת ניתוק לשירות לקוחות (גוגל) ולוודא שהוא התקבל.

אין צורך להתענות ולהמתין בטלפון.

-

פורסם
ממליץ לך להתקשר לחברת כרטיסי האשראי ולבטל את הוראת הקבע לחברת הוט.

יחסוך לך הרבה הרבה עוגמת נפש וזמן.

בקשר להמלצות על ממיר הDTT, רכשתי ממיר DONGLE למחשב מ EBAY במחיר של משהו כמו 15 דולר כולל משלוח.

עובד בסדר גמור, אבל יש קצת בעיות קליטה באיזור ת"א.

(יש לי YES אבל עניין אותי לראות איך זה עובד ושיהיה לי ממיר בשליפה למקרים של משחקי כדורגל חשובים כשאני לא בבית)

אפשר קישור למכירה של הממיר DONGLE?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מדובר בממיר DONGLE USB שאתה תוקע במחשב, מריץ תוכנה כמו VLC למשל ורואה את הערוצים.

כל הערוצים משודרים בתדר אחד (514MHZ ברוחב פס של 8MHZ) ואתה פשוט בורר ביניהם.

אפשר גם להקליט תוכניות, והממיר הזה גם תומך ב EPG כלומר הרצועה שמראה לך את לוח המשדרים , כך שברגע שזה יעלה לאוויר גם זה יעבוד.

הממיר מגיע עם אנטנה חיצונית (וחוט קצר מדי) , ושלט רחוק IR.

סה"כ יחסית למחיר נותן אחלה פתרון. יש לקנות כאלה גם בארץ ב100-150 שקל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השאלה היא מה ההבדל בין מה שאתה קנית לאחד שעולה 50 דולר.

ההפרש במחיר גדול ואני מניח שהתמורה לא גדולה יותר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ההבדל הוא שהממירים האחרים הם ממירים בגודל טבעי שלא מיועדים למחשב.

אין שום הבדל בין מה שאני קניתי, לממירי USB אחרים למעט העובדה שהיבואן בארץ גוזר קופון של מאות אחוזים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ההבדל הוא שהממירים האחרים הם ממירים בגודל טבעי שלא מיועדים למחשב.

אין שום הבדל בין מה שאני קניתי, לממירי USB אחרים למעט העובדה שהיבואן בארץ גוזר קופון של מאות אחוזים.

לא מדוייק:

1. מכיוון שהממיר USB מתחבר למחשב, אתה קולט שידורים דרך המחשב. משמע - אתה מוגבל לישיבה מול מסך המחשב.

2. כפי שציינת, החוט של האנטנה קצר מאוד.

3. כרגע אין תוכנה חינמית שתומכת בשליטה ע"י השלט.

לגבי התדר שציינת: התדר משתנה בין האזורים השונים של הברץ.

• תוכן חדש...