Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בתהליכים לקנות פולו 2001 קונפורט ידני 1400 16V

עכשיו השאלה שלי היא כזאת: לפני הבדיקה הכללית במוסך איזה תהליכי סינון של הרכבים האלו אני צריך לעשות כגון מחלות,בעיות שהיו ובעיות שיגיעו בהמשך.

וכמה קריטי אם הוא לא טופל במוסך מורשה. אם אפשר לקבל תשובה מנסיון.

דברים שאפשר לבדוק לפני הבדיקה במוסך אשמח אם תוכלו

לענות

פורסם

ברמת טרום בדיקה במכון למי שלא מבין במכונאות, בדוק את אמינות המוכר והתאמת רישיון הרכב לרכב ולמוכר, וודא העדר עיקולים, וודא טיפול במוסך מורשה מתמחה, רצוימורשה יבואן. מניסיון זה שווה הרבה כסף. שווה לשלם על רכב כזה מעל המחירון. רכב ישן שמטופל במוסך יבואן לדוגמא, ראשית זה מעיד על האופי הקפדני והאיכפתי של המוכר ביחס לרכב, שנית מוסכים כאלה לרוב לא מאפשרים הזנחות ואילתורים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

דבר ראשון זה כנס ולא כנסי אבל לא קריטי.

דבר שני דיברתי על מחלות של האוטו הספציפי הזה אז אין לך נסיון איתו זה לא עוזר לי כל כך אבל תודה

מבקש עזרה מבעלי פולו 2001 ידני תודה...

×
×
  • תוכן חדש...