Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחצתי את ידית הפתיחה הממוקמת ליד מושב הנהג בכדי לתדלק. הדלתית נפתחה, אבל היתה הרגשה שונה לידית.

לאחר התדלוק, סגרתי את הדלתית וניגשתי ללחוץ על ידית הפתיחה לוודא שהכל עובד כראוי. אבל כנראה שמשהו התנתק שם

והדלתית לא נפתחת יותר.

זה תקופה ארוכה שהיו רעשים מהאזור ההוא של משהו משוחרר שמשמיע נקישות כשהמנוע היה קר והרכב היה רועד. מאז שהתקלה החלה, הרעשים האלה נעלמו.

איך אני יכול לפתוח את הדלתית באופן אחר {בינתיים, עד שיהיה לי זמן לגשת למוסך}?

מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לעזרה

פורסם

זו באמת בעיה לא קשה, עם מברג ישר שטוח ודק מאוד, אתה מכניס בין הדלת הקטה לפח וקצת לוחץ, מה שקורה זה שהדלת קצת מתעקמת (לא לגמרי ) אלא מקבלת בטן קטה , ואז אתה עוקף את הנעילה, והדלת נפתחת,

זה לא מנועל רב בריח או משהו כזה :-P.

בקשר לתיקון, אתה צריך מישהו שיש לו כח להתעסק עם זה, זו עבודה די מעצבנת כל הכבלים והפתיחות האלו (מניסיון בסובארו שלי נקרע לי פעמיים הכבל שפותח את המכסה מנוע) .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני חושב שעדיף לנסות מתוח תא המטען להוריד את חיפוי הצד אני כמעט בטוח שתיהיה לך גישה למנעול, הרי שמשם מגיע כבל השחרור ואניגם מאמי שאם הכבל לא נקרע לך ממש בידית עצמה אז הוא יהיה קרוע שם באיזור המנעול.

פורסם

אכן, אני רואה את הכבל שמגיע אל פתח התדלוק בתא המטען, אבל כל האזור מלא פחים ואין ממש גישה.

נראה לי שאיאלץ ללכת למוסך יותר מוקדם ממה שתכננתי

פורסם

מאיר שלום רב !

כמדומני, אך איני בטוח, אך שווה לנסות, דרך פירוק הגב האחורי של מושב הנוסעים, תיתכן גישה ידנית, לפתיחת או הזזת לשון המנעול, המחזיק את הדלת.

בהצלחה, בכל מקרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כשפרצו לי את מיכל הדלק, זה היה ממש בלי בעיה, עם מברג שטוח פתחו את הדלת הקטנה ולא היה לי פקק עם מנעול , אז העבודה היתה עוד יותר קלה, אני ממש לא מבין למה אתה נלחץ מזה כל כך

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה שעוצר את הדלת זה פין מפלסטיק שהכבל מושך אותו,אצלי יש אותה בעיה ואני מכניס את מפתח ברווח בין הדלתית לגוף הרכב וזה נפתח בקלות.אם אתה רוצה לפתוח מתוך תא המטען תכניס יד מאחורי מיכל הדלק ותרגיש שם את המנגנון ,תמשוך את הזרוע והדלתית תיפתח.אגב זה אותו הכבל שפותח את תא המטען ויש לו פעולה כפולה.

פורסם

אתה בטוח שזה אותו הכבל?

פתיחת תא המטען ע"י משיכת הידית כלפי מעלה כן עובדת. אז אם זה אותו כבל, כנראה שהבעיה אינה כבל קרוע

פורסם

אחרי שעתיים שניסיתי לתקן את זה אני בטוח באלף אחוז שזה אותו הכבל.פשוט הוא מתפקד שונה במשיכה או לחיצה של הידית מתוך הרכב.מה שקורה שיש איזה זיז על הכבל שנשבר ואז אין אפשרות לפתוח את מכסה הדלק.לדעתי אם מכסה המטען נפתח עזוב את זה כך.

• תוכן חדש...