Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב דבר שחשוב לציין הנוגע לרכב הנ"ל X6

מדובר בדגם מאוד מאוד מתקדם של BMW מבחינה טכנולוגית..

עם זאת יש המון צרות טכנולוגיות שאפשר להיכנס אליהן ולכן חשוב שיהיה מתקין מאוד מקצועי למערכת ברכב הנ"ל.

כמובן שרצינות והדיוק בעבודה יעלו בהתאם.

הקושי כאן הוא בפירוק והחזרת חלקים ברכב כסדרם, הקושי באיטום ובבניות פייבר מתגמד פתאום [=

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אין טעם לריב

תנו לבנאדם לשמוע ולהתרשם.

גמר חתימה טובה

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אני הייתי מציע לבן אדם מערכת איכותית,אבל פשוטה,ללא CARPC,ללא פרוססורים וכו'

PURE PASSIVE,על ההתחלה,עם התקנה איכותית וכיוונים טובים

בסטים יקרים בד"כ הקרוסים מאוד גמישים עם הרבה אופציות לכיוון כל אלמנט (לדוגמה ALPINE F#1 STATUS)

ומה שאתם מציאים לו-זה כמו לתת לבן אדם שרק מתחיל ללמוד לשחות להיתחרות ישר באולימפיאדה:shock:

אם הוא יכנס לזה חזק,אז באתיד יוכל לעבור להגברה אקטיבית,וCARPC,אם יתחשק לו

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לטעמי כמובן!! אל תהיה אגרסיבי כלפי :-D הסט של אלפיין הוא מאז ומתמיד מרשים ומוביל. עובדות מדברות וקיימות בשוק.

לגבי התקנה מתקין טוב כמו יוסי או אחרים יודעים לעשות את זה טוב וללא שום בעיה. כמובן התקנה עולה בהתאם.

פורסם

השרשור הזה עקר ומיותר.

BMW, בהנחה שחבר שלך הוא איש עסקים או עורך דין ממש מצליח (אחרת לא ברור לי מאיפה יש לאנשים כסף לרכוש רכב כזה בדרכים כשרות), סביר להניח שהוא יודע לקרוא מילה או שתיים באנגלית. שיתחיל להתעניין קצת בתחום ולא ייצא בהצהרה של "100,000 שקל למערכת". לדעתי גם מערכת בעשירית עד רבע מהתקציב של הבחור תעשה את העבודה, אני לא רואה שום סיבה להשקיע עשרות אלפי שקלים על מערכת ברכב, איכותי ומפואר ככל שיהיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...