Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע אם אפשר לשים ברדיאטור מים של מזגנים בתור נוזל קירור?

מזה 30 שנה אני משתמש במי עיבוי של מזגנים.אני יודע שהם מכילים יונים חופשיים וכול' וכול' אבל עד היום לא נגרם לי כל נזק,לעיתים אני מוסיף מעט תערובת של אתילן גליקול,אבל לא מעבר לכך.

פורסם

וזה מוכיח מה? שברכב בין 30 שנה עם מנוע יצקת ברזל לא נגרם נזק או שהחלפת רכבים כל 4 שנים ופשוט לא "זכית" לראות את הנזק.

בכל מקרה, אם השימוש במי עיבוי מזגנים הוא יחד עם תרכיז איכותי זה בודאי עדיף על מי ברז ארצישראלי.

הנחת העבודה לי פשוטה מאין כמוהה, שקט נפשי קונים בכסף, משקיעים כמה עשרות שקלים בנוזל המקורי של היצרן, הרי ההחלפת הנוזל היא עניין של פעם בשנתיים עד ארבע ואין תהיות יותר האם תחזוקת מערכת הקירור סבירה יותר או פחות והאם להשתמש במיי מעיין, עיבוי, גשמים, בריטה וכו'.

פורסם

מחליפים כל 4 שנים? אנחנו מדברים על מים ירוקים לרדיאטור נכון?

אמנם אני לא מעיז לשים מים רגילים ברכב שלי, אבל הרבה אנשים אמרו לי שמי מזגנים הם

בעצם מזוקקים ולכן לא מזיקים בכלום לרכב.

הרי באקלים שלנו לא אמור לעניין אותנו שהנוזל קירור לא קופא, גם במינוס 10 מעלות כמו שרשום על האריזות

של המים ירוקים שנמכרים בין השאר בתחנות דלק.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בנוזל קירור יש עוד תוספים שעושים עבודה, לא רק נגד קיפאון אלא גם העלאת טמפ' הרתיחה, סיכה למשאבת המים , נוגד אלקטרוליט, נוגד קורוזיה, אבנית וכו'.

אתה מוזמן לבצע חיפוש, מבטיח לך שתמצא עוד מידע רב ושימושי.

פורסם
מחליפים כל 4 שנים? אנחנו מדברים על מים ירוקים לרדיאטור נכון?

אמנם אני לא מעיז לשים מים רגילים ברכב שלי, אבל הרבה אנשים אמרו לי שמי מזגנים הם

בעצם מזוקקים ולכן לא מזיקים בכלום לרכב.

הרי באקלים שלנו לא אמור לעניין אותנו שהנוזל קירור לא קופא, גם במינוס 10 מעלות כמו שרשום על האריזות

של המים ירוקים שנמכרים בין השאר בתחנות דלק.

כיצד ולמה מי מזגן הם מים מזוקקים ?

מי המזגן שיורדים מהמאדה ומתנקזים דרך הצנרת צוברים לכלוך ואבק של הצנרת והמאדה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...