Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושנה טובה

חדש בפורום שמי קידו ויש לי פיאסטה 2000 חמודה טילים...

היום חזרתי מטיפול שירות במוסך מורשה "פורד" + ביקשתי שיבדקו ויתקנו למה טורים שלי גבוהים בניוטרל

וכשאני לוחץ על דוושת הקלאץ !

קיבלתי טלפון שאומר תשמע צריך להחליף לך "יוניט לחץ הגה כוח "

עכשיו אני שואל מה לעזעזל הקשר ???? בין הגה לטורים ???

הרכב הוחזר בטענה שהוחלף יוניט לחץ הגה כוח (750 שח כולל עבודה רק היוניט )

עדיין לא יצא לי לנסוע נסיעה ארוכה איתו בכדי לראות שהבעיה באמת נפתרה אבל

יכול להיות שנפלתי קורבן ??? קצת קשה לי להאמין מוסך מורשה לא ???

תודה אנשים הפורום מדהים וכל כך עוזר לאנשים פריירים כמוני .....:roll:

פורסם

הם החליפו חיישן לחץ אשר יושב במשאבת ההגה כוח, שתפקידו להעביר מידע למחשב הניהול שההגה כוח מופעל, והמחשב ניהול מעלה מעט את הסל"ד סרק, כדי שהמנוע לא יתכבה בזמן סיבוב ההגה.

ז"א שבכל פעם שאתה מסובב את ההגה,אז המשאבת ה"כ יש לה התנגדות שגורמת לסל"ד סרק להיות נמוך, אז במקום שהסל"ד ירד נמוך, החיישן משדר למחשב בדיוק מתי להעלות את הסל"ד.

פורסם

בלי קשר לאם זה קשור או לא קשור במקרה הספציפי פעם הבאה שאתה חושב שעובדים עליך תן למוסך הוראה להפסיק את העבודה על האוטו (בטענה שאתה רוצה לברר כמה דברים), שאל שאלות רלוונטיות ורק אז תן להם לעבוד.

אם עכשיו תשמע שסתם עשו את העבודה מה זה יעזור? כבר עבדו ושילמת.

בהצלחה להבא

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

בהחלט הטורים עולים בעמידה ברמזור ללא קשר להגה !

בעיקר בלחיצה על הדוושת הקלאצ או בעמידה ברמזור קופצים ל2000 +סלד ובמקרה הטוב יורדים לבד אחרי 2-3 שניות

מה יכול להיות הקשר בין לחיצה על דוושת הקלאצ לקפיצה של הטורים במהלך נסיעה (גם בניוטרל)

עכשיו נסעתי קצת ברכב והיה נדמה לי שהרגשתי שוב בלחיצה על הקלאצ אך ברמזור העיניין נפתר

סל" 1000 בערך .....

מקווה שמחר יצא לי לעשות נסיעה כמו שצריך לתת למנוע להתחמם כמו שצריך ואז נראה עם הבעיה חוזרת על עצמה .....

תחושת בטן שלי אומרת

שלא סיימנו עם כל הסיפור !!!

במוסך מורשה יש אחריות לא ???

• תוכן חדש...