Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לגבי לנציה תמא 1993

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט האם לרכוש לנציה תמא שנת 93

נפח מוע 2000 (לא טורבו)

האוטו במצב מעולה !

הוחלפו ברכב המון דברים כגון: מונע ,גיר,מושב נהג, מצבר, גלגלים ועוד

נסיעה של הרכב מהממת יציבה ובעלת תגובות מנוע אכזריות

האם כדי להשקיע ולקנות )עזבו מחיר זה לא מה שקובע)

תודה

ליאור

פורסם

אני מהצפון יש פה הרבה מכונאים בכפרים לידנו שיש שם לא מעט בעלי מוסכים

חוצמזה הרכב כמעט כמו חדש

ממנוע ועד צבע כמה השקעה צפויה לי ב2 הקרובות ?!

פורסם

יש כמה מוסכים בצפון שאני מכיר שיודעים להתעסק עם מכוניות כאלה, ספציפית אלה שאני מכיר נמצאים בערים. באמת מדובר על רכב מאוד מפנק, במיוחד למחיר. ממליץ על גירסא ידנית ולא אוטומטית עם גיר של ZF.

ממליץ לחפש גירסת 16V, אלא אם כן אקזמפלר המדובר הוא כזה. דגם הזה חזק יותר, יש לו בסביבות 150 סוסים לאומת כ-110~120.

בנוסף, ראוי לציין שמדובר על רכב חסכוני להפליא בדלק (גירסא ידנית!).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חד משמעית -

לנצ'יה ישנה היא לא אוטו למי שלא מכיר אותו ולמי שלא יודע מה הוא קונה.

אין לך מושג - אל תקנה לנצ'יה.

אתה עכשיו כולך מבושם מ"החליפו באוטו הכל" אבל אין לך שמץ של מושג למה אתה נכנס.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אהלן .

נחמד שמישהו המליץ לחפש את גרסת ה 16V ,תהיה בטוח שהוא לא ימצא פה אף גרסה אחרת , חוץ מאיזה תמה טורבו 89 שאולי רק אולי היא 8 שסתומים .

מעבר לזה , הוא מדבר על שנת 93 , זאת גרסת ה 150 כוח , כך גם ה 92 ו 91 ושום דבר לא השתנה , זאת הגרסה היחידה שהוא ימצא בארץ . למעט אולי משהו מאוד ישן ונדיר ..

"לנצ'יה ישנה היא לא אוטו למי שלא מכיר אותו ולמי שלא יודע מה הוא קונה.

אין לך מושג - אל תקנה לנצ'יה"

וזה כי ?

מעניין אם למישהו יש מושג בכלל עד כמה הרכב הזה מראה אמינות גבוהה , פי כמה בגרסה האטמוספרית ...

דווקא התמה רכב שלא מאכזב באף מצב .

אני יכול לציין שבתמה האטמוספרית שלי במשך שנתיים שלמות , מעבר לדברים שלא קשורים לתחזוקה שוטפת ושנעשו בגלל חוסר שפיות הרכב הראה אמינות מעל ומעבר .

המנוע של התמה מגיב חזק לאאלה , הרכב כיפי לנהיגה ומרגיש חי ביותר .

מצאתה רכב שמור ? כל מה שאתה צריך מעכשיו זה לדאוג שטיפולים זה בזמן ואם יש בעייה אז מטפלים .

לא נותר לי חוץ מלאחל לך להתחדש בתקווה שתקנה אותה ותהנה מרכב מדהים .

מה שכן לרכב הזה אין שוק בכלל ,יש מי שביד 2 מפרסם את התמה שלו כבר מעל לשנה ולא אני ממש לא צוחק ...

שיהיה בהצלחה .

אור

פורסם

ראשית OR444 צודק למדי, לי היו שתי תמות,אחת ידנית משנת 1992 והשנייה אוטומטית משנת 1994,על ההנאה שדגמים אלו מסבים לבעליהם לא צריך להרחיב אבל בעניין האחזקה ראוי להזהיר, הרכב הוא רכב אמין,ממש אמין אבל (אבל גדול) כדי להנות מאמינותו הוא חייב להיות מטופל באופן מקצועי,חייבים לטפל בכל בעייה ברגע שהיא צצה ועם חלקים מקוריים (ולא אילתורים) ויש לקחת בחשבון שעלות הטיפולים והחלקים דומה לזו של מכוניות יוקרה (מדובר ברכב יוקרה) ולא לזו של פיאט אונו.

אז מה השורה התחתונה,למצוא רכב שמור עם הסטוריית טיפולים מוכחת (היום כשגיל התמות הממוצע הוא 18 שנים,קשה למצוא אחת כזו וזו בעצם הבעייה המרכזית),לבדוק ולשמור על הקיים. לא להתקמצן באחזקה ולא להתעלל ברכב,התוצאה תהיה רכב פנטסטי שהיום כבר לא מייצרים כמוהו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מבחינת תחליפיים, אני לא יודע. אבל בעיקרון ניתן להזמין חלקים מחו"ל. בקשר לחלקי פח, ככל שאני יודע - בארץ יש בעייה להשיג.

חלפים חדשים לא יהיה זולים במיוחד. אין הרבה חלקים משוטפים לדגמים נפוצים של פיאט שיש בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החזקתי תמא 93 במשך שנתיים וחצי, משנת 1997 ועד 2000 - מדובר על רכב שהסב לנו כמשפחה הנאה עצומה.

עד היום לדעתץי הרכב שהכי נהנתי ממנו (יותר מהקאפה שהחליפה אותו, יותר מהאלפא 75 שהייתה לפניו).

חשוב שיהיה לך מוסך שאתה סומך עליו, מקצועי מאוד ושמכיר היטב את הרכבים הללו. החלקים לא הכי זולים, צריך לזכור שמדובר על רכב מפואר שמראש לא היה זול במיוחד לתחזוקה וכמו כל רכב ישן גם אם שופץ עדיין יכול להתקלקל פה ושם - אבל לדעתי לא יותר גרוע מכל המתחרים מאותה קבוצה ואותה שנה. הכי גרוע, תמכור אותו בעוד כמה חודשים.

אבל לדעתי אתה תהנה ממנו מאוד מאוד !

אני ממליץ.

• תוכן חדש...