Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטרייד של קרסו יש מגאן II ידנית, ראשונה, פרטית, שנת 2004 וקילומטרז' לא גבוה.

כיום אני נוהג כל קליאו 2001, אבל היא לא מתאימה לי בגלל הנסיעות הארוכות שאני עושה.

בהנחה שלא הזניחו אותה, מה דעתכם על המגאן הידנית?

מבחינת צריכת דלק (מנוע 1.6 115 כ"ס)

מבחינת אמינות

מבחינת אחזקה כללית

לגבי נוחות ובטיחות, אני מבין שאין שאלה...

בתודה :-)

פורסם

לא מכיר את המגאן מספיק טוב אבל מוזר לי המשפט "פיספסתי 307", יש עוד, זה רכב שלא נמכר כל כך מהר ואם זה מה שאתה רוצה אני בטוח שעם מעט סבלנות תמצא.

פורסם
לא מכיר את המגאן מספיק טוב אבל מוזר לי המשפט "פיספסתי 307", יש עוד, זה רכב שלא נמכר כל כך מהר ואם זה מה שאתה רוצה אני בטוח שעם מעט סבלנות תמצא.

כנראה שאתה טועה!

פורסם
כנראה שאתה טועה!

הוא טועה. (זהירות ארוך).

ולפותח השרשור, לא יודע אם זה אתה, אבל לפני שבוע היה אצלי בחור, (עם כינוי בפורום שונה משלך, אבל תמיד יכול להיות שנרשמת פעמיים לפורום), שעשה נסיעת מבחן של 10 דקות על ה 307 XT מנוע 2 ליטר שהייתה לי ונמכרה לבחור אחר.

אחרי 10 דקות נסיעה, הבטחתי לשלוח הסטוריית טיפולים מהמוסך.

למחרת קיבלתי את ההיסטוריה, ויום אחרי היא נשלחה לבחור בפקס.

ועל מה הרכב שלי נפסל?

ב 2008 הוא נכנס למוסך 4 פעמים: (אצל הבעלים הקודמים).

1. בדיקת חורף - חיוב ללא תשלום.

2. טיפול תקופתי החלפת שמנים.

3. טיפול פחחות + צבע בגלל שפשוף דלת ימין בעמוד בחניה.

עד כאן שום תקלות, רק הכנסה יזומה של בעל הרכב.

4. השרפיצר של המגבים התקלקל.

אח"כ, הבן אדם מתלונן שהרכב עבר טיימינג בגיל שנתיים וחצי עם 30K ק"מ, ולא עזרו ההסברים שלי שטיימינג עושים כל 3 שנים או 90K , מבחינת הקונה שלי (שאולי זה אתה) בטוח הייתה תקלה במנוע. (ספציפית ב 307 המדוברת, הוחלפה משאבת הגה, לא הסתרתי גם לפני שהגיע אלי לעשות סיבוב, ובגלל שהחליפו משאבה, והכל היה מפורק , והרכב גם ככה היה לפני טיימינג, אז על הדרך החליפו רצועה, כדי לחסוך ללקוח את הפירוק וההרכב עוד חצי שנה שהיה עולה לו 1000 ש"ח, והוא עבר טיימינג בגיל שנתיים וחצי ולא בגיל 3).

ככה הקונה התחיל איתי עם טלפונים ו SMS'ים למה היה ככה ? ולמה ככה ? במשך 3 ימים , אז עניתי לו שאם על זה הוא פוסל רכב, עדיף בשבילו לחפש מזדה ולא רכב צרפתי, שהשפריצר לא מתקלקל, והיא לא תכנס פעם ב 6 שנים להחלפת מכלול יקר (משאבת הגה), ויהיה רגוע, ויהיה שקט לכולנו, ובנוסף יידעתי אותו שיש עוד קונה פוטנציאלי והראשון שייתן לי כסף, אני אמכור לו.

אז הוא המשיך לבדוק במוסך מה שגרת הטיפולים של 307, ולמה עושים טיימינג אחרי 3 שנים, ועוד SMS, ומה שהיה בסוף,

הקונה השני, הגיע , לקח את הרכב לאיציק (מנהל פורום טכני באתר) ממרום צמרת, איציק הוציא הסטוריית טיפולים, ישב איתו 5 דקות, בדקו שאין פגיעת שילדה, ויום למחרת נעשתה העברת בעלות.

הרכב נמכר אחרי 5 שנים על הכביש, עם פחות מ 60K ק"מ, טסט לשנה שלמה, ותקלות שאף אחד לא יכול לחזות, גם לא על סמך העבר, ובגלל שהלכה משאבת הגה.

אז אולי זה אתה ואולי לא,בגלל צנעת הפרט אני לא חושף שמות וכינויים בפורום, זה גם לא רלוונטי.

גם אם כן וגם אם לא, זה לא נורא, בכח אני לא משכנע אף אחד, ושיהיה בהצלחה עם הרכב הבא שאתה בודק, וקח בחשבון שרכבים טובים לא נשארים הרבה זמן, גם אם השמועות אומרות שהם נמכרים במחירון פחות 10, ושוכבים בלוח יד II חצי שנה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא, זה לא הייתי אני.

אני עשיתי נסיעה על 307 מטרייד-מוביל ראשל"צ.

יש לי בעיה לקנות מפרטי בגלל שאני צריך רכב צמוד

ובסוכנויות הטרייד נותנים גם מימון (וכמובן טרייד על שלי).

לגבי השירשור, לא הבנתי למה כולם מתיחסים ל-307 ולא לשאלה שלי על המגאן 2004 ידנית?

פורסם

לכל אלה שמכריזים שאני טועה, אני שמח שאתם מאד נחרצים אבל:

307 2.0 היא לא עד כדי כך נדירה, יש רכבים קצת יותר אקזוטים שהצלחנו במצב מעולה.

אני עומד מאחורי האמירה שלי, עם מעט סבלנות אני בטוח שאפשר למצא! ומי שלא יכול , לא יודע לחפש!

לגבי המגאן, כשנבעתי בו הוא הרגיש מרווח ונעים - בכל זאת אהבתי יותר את הפיג'ו.

אחותי החזיקה מגאן אוט' במשך שנתיים (ליסינג) והיתה מאוהבת ברכב.

חברים פחות קרובים שהחזיקו כזה בליסינג(אוטומטית) התלוננו על איכות הרכבה ירודה, וקצין הרכב שלנו טוען שהטיפולים יקרים, הוא מצד שני מכור ליפניות.

חבר אחר שיש בבעלותו אחת פרטית מאד מרוצה.

בקיצור אני שמעתי על דעות סותרות. מכרים אישיים היו מאד מרוצים , כל השאר יותר בגדר שמועה.

אבל אתה משווה 307 2.0 ל מגאן 1.6. המאגאן 1.6 סוחבת פחות טוב מה 307 1.6 אז על אחת כמה וכמה...

פורסם
אני בעלים של מגאן II שנת 2004, ידנית, 5 דלתות.

אני מאד אוהב את הרכב הזה- נוח,שקט וחסכוני.

מה צריכת הדלק הממוצעת שלה?

חסכוני, זה בצריכת הדלק או באחזקה כללית?

וביחס למה אתה משווה אותה, למגאן האוטומטית, או ליפנית הממוצעת?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני בעלים של רכב כזה, אני מאוד מרוצה מהרכב, נותן תמורה מלאה למחיר ואפילו הרבה מעבר לכך, נוח, אמין, מרווח טיפולים וכן גם מהאמינות הגבוהה.

צריכת הדלק1:14/15רוב הנסיעות שלי בכבישים בינעירוניים ללא פקקים לעבודה.

אני מעריך שבנסיעות רק בעיר הצריכה תהיה 1:12/13.

במגאן אוטומט לא נהגתי ואין לי ניסיון עם הרכב חוץ משמועות לא לטובה.

פורסם

להערכתי כן, שוב אצלי הנסיעות משולבות ורובם בבינעירוני אך הרכב מאוד חיסכוני, בעבר היה לי קליאו 1400 שנת 98 ידנית במצב חדש וצריכת הדלק של המגאן טובה יותר.

בו נסכם שתלונות לגבי צריכת דלק בטוח לא יהיו לך.

פורסם

גל1,

מה אתה חושב?

יכול להיות שרכב (כלשהוא ) כבר נקנה?

עברה שנה מפתיחת הנושא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...