Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס, שנת 2001, GLX 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל חוות דעת על רכב ספיצפי שאני לוקח כנראה מחר לבדיקה ואני מצטער אם השאלה כבר עלתה כאן אבל אין אפשרות חיפוש כרגע.

האוטו הוא פורד פוקוס, שנת 2001, יד 3, 101,000 ק"מ, דגם GLX עם מנו 1,600.

המחיר המומלץ הוא 35,000 ש"ח.

רציתי לדעת האם האוטו כדאי לקניה לפי הנתונים האלה, האם הוא אמין, מחירי רכבי חילוף, מה רמת האבזור שלו, נתונים טכניים (צריכת דלק, כ"ס) וחוות דעת נוספות שעולות לכם לראש :)

פורסם

יש בבעלותי בדיוק אוטו כזה.

בסה"כ האוטו די אמין, כמובן תלוי במה הוא עבר לפני, למרות שעשינו לו ביטוח אוטוסרב שאכן השתלם.

לפוקוס יש 100 כ"ס. אולי יספיק לך אולי לא, תלוי מה אתה מחפש.

האוטו מרגיש טוב מאוד על הכביש והמושבים נוחים.

לגבי האבזור קשה למצוא משהו מיוחד... בסה"כ דליל.

הוא די כבד לכן הצריכה היא בהתאם.. פעם בדקתי לא זוכר במדויק.. יצא לי סביבות ה 10-11 ק"מ לליטר בממוצע.

THEN: Ford Focus ZX5 2001 ,VW Golf 1.2 TSI 2012

פורסם

רכב פשוט מצויין. בטח ובטח אחת המשפחתיות הטובות יותר בשנתון הזה (ובכלל).

לי היתה במשך שלוש שנים 2001 ופשוט אהבתי ונהניתי מכל רגע.

אל תחפש חורכת אספלט. אם חשוב לך לזנק ראשון ברמזור קח משהו אחר.

וליתרונות,

רכב מרווח מאד, נוח ונעים מאד לנהיגה. תא מטען מהגדולים בקטגוריה, מזגן מעולה. אבזור סביר כמו כל משפחתית בסגמנט (לי היתה LX הפחות מאובזרת), אמין מאד (כמובן תלוי ברכב הספציפי), טיפולים סבירים לחלוטין גם במורשה.

אמנם הרכב עם 100 כ"ס בלבד, אך כל עוד אין מדובר בעליות ארוכות מאד ותחת עומס רב, ואם אתה נהג סולידי יחסית, לא תרגיש באיזה חסרון כוח משמעותי.

מה שאהבתי ברכב זה הרגשת הבטחון והמאסיביות שלו על הכביש.

עם רגל לא כבדה על הדוושה צריכת הדלק תהיה בשקט על ממוצע של 10:11 - 1:12 (עירוני ובין עירוני משולב).

אם עדיין לא הבנת, אני ממליץ מאד מאד.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הבנתי, לגבי הרגל על הגז, היא ממש לא כבדה אצלי, אני לא מחפש רכב ספורט או לעשות פוזות ברמזורים :)

אני מחפש רכב שיהיה אמין מאוד ונוח, ואם זה המקרה לפי מה שתארתם, אז זה מצוין עבורי.

טוב, ניקח את האוטו לבדיקה, מקווה שיהיה בסדר :)

תודה רבה, חברים.

• תוכן חדש...