Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו פניה שניה מאחר ואני צריך בבקשה תשובה דחופה.

 

שלום רב,

 

לאחרונה הוצע לי לרכוש סיטרואן ג'אמפי משנת 2001, נהג יחיד, 230000 ק"מ, הרכב נמצא במצב די שמור וטופל במסירות ע"י בעליו, לאחרונה הוחלף מסרק הגה ורדיאטור, הבעיה היחידה כפי שמצהיר הבעלים היא שמדי פעם נדלקת מנורת המים ואז צריך למלא מים, לדבריו הוא ניסה לבדוק זאת ואף בשל כך הוחלף הרדיאטור אך לא הביא פתרון.

 

השאלה היא, מה יכולה להיות הבעיה ועד כמה היא עמוקה, אם יש לי מה לחשוש מזה והאם יש לי מה לחשוש מדברים נוספים.

 

עלי לציין כי אני זקוק לרכב זה באופן זמני - כחצי שנה.

 

כמו"כ, אני מכיר אישית את המוכר, והינו אדם ישר ונאמן.

 

דבר נוסף, רבים המשתמשים ברכב זה מצהירים כי צריכת הדיזל שלו עומדת על כ - 1/17, לפי נתוני בעל הרכב הצריכה עומדת על כ - 1/12, וכך גם שמעתי מרבים אחרים, השאלה מה באמת הצריכה של הרכב הזה.

 

 

תודה

פורסם

נגיד, יש לך בבית דוד שמש על הגג.

 

מפעם לפעם בא עליך השכן מהקומה העליונה, וצעוק שיש לו רטיבות על הקירות.

 

החלפת את אחד הקולטים, אך הביקורים של השכן לא נפסקו.

 

האם לדעתך זה יכולה להיות בעיה עמוקה בדוד, והאם יש לחשוש מזה ?

 

 

פורסם

תראה, ברור שיש איבוד מים.

השאלה הגדולה: למה?

 

זה יכול להיות הרבה סיבות, החל מנזילה קטנה באחד הצינורות (לא של הרדיאטור) במקרה הטוב

או חדירה לצילינדרים במקרה הפחות טוב.

 

חשוב לבדוק את הסיבה!

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

×
×
  • תוכן חדש...