Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח שאתה מכיר בכך שמדובר בבלאי טבעי.

עכשיו רק צריך לשכנע אותך שכשאותם דברים מתקלקלים בפיג'ו 205 ישנה זה גם בלאי טבעי ולא 'התפרקות והזנחה'.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'רמי - אתקן ואוסיף שכשאמרתי התפרקות התכוונתי למרכב עצמו מבחינה פנימית - אם זה דשבורד והזדקנות החומרים בכללי .

בלאי טבעי יש בכל רכב , אך יש עוד דברים חשובים ברכב ולדעתי , פיג'ו 205 לא אמינה לא מכנית ולא מבחינת איכות החומרים והפלסטיקה .

זה שיש בה בלאי טבעי- זה מצויין , אבל תלוי כמה זמן החלקים בה יחזיקו ובאיזו מהירות תצטרך להחליף שוב ראש מנוע .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

טוב, הבנתי.

אני מפסיק את הדיון.

מי שכבר שכנע את עצמו שפיג'ו 205 היא מכונית לא אמינה - שום דבר כבר לא יעזור.

כבר בזבזתי בשרשור הזה יותר מדי זמן.

בהצלחה עם מכירת הרכב.

ורק משפט אחד - איכות הפלסטיקה של דיפון הפנים לא קשורה לאמינות.

הדשבורד אכן מתפרק, אבל אף 205 מעולם לא נתקעה בגלל זה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תראה ידידי, כל מה שהשקעת, השקעת בשביל עצמך ולא עבור הבעלים הבאים של הרכב.

כל אותם חלקים שהחלפת, לא יחזיקו שנים כמו שהחזיקו החלקים המקוריים. אנשים רואים קילומטרז' גולש מעל 200K

ולא רוצים בכלל להתעסק אם זה. זה סוף הדרך פחות או יותר, גם אם האוטו שלך מאוד שמור לדעתך, אתה לא מחזיק במכרה זהב. במדינות רבות אחרות רכב בסיסי, קטן וזול בגיל הזה כבר מזמן הולך לגריסה. ואגב, פיג'ו 205 או כל רכב אחר בגיל הזה אם הוא שמור, לא פחות אמין משלך ושום דבר לא מתפרק בו ולא מחליפים דשבורד פעמיים בשנה (מניסיון).

לפני קצת יותר משנה, מכרתי פיאט אונו גם כן מודל 92, 1.1 ידני אם 197K ויד ראשונה. הרכב היה שמור ביותר והמחירון של האוטו עמד אז על 3300 ש"ח. תאמין לי שהאוטו היה לא פחות אמין מהשרייד שלך והרבה יותר נוח ומהנה לנהיגה. לא רואה כל סיבה לשלם על שרייד מאותה השנה 7K ובכלל יותר מאונו או פיז'ו 205 או כל רכב דומה. אז מכרתי את שלי ב 4600 ש"ח שזה מעל למחירון אבל עדיין גרושים. מכרתי תוך שבוע, כאשר באו לראות אותו לפחות פעמיים ביום. בטח כיום המחירון על האונו שלי בכלל עומד על מחיר של פירות בשוק. אז יש מידה של צדק בביקוש, אנשים לא רוצים לשלם מחיר מוגזם על רכב שלא שווה 6-7K, כי הוא פשוט לא שווה את זה. השקעת תוך שנתיים 10K ואתה חושב שזה הרבה? אני השקעתי בערך את אותם הסכומים, אין מה לעשות, מדובר ברכב ישן ויש לו בלאי טבעי קבוע וגדל אם השנים.. מצ"ב כמה תמונות של הרכב שלי לפני שמכרתי אותו, שתבין שבמכוניות אירופאיות הדשבורד לא מתפרק וגם לא כל השאר ואולי נראה אפילו יותר טוב שלך :?. הפלסטיקים באונו שלי היו כמו חדשים.. אגב, אם אתה תצרף תמונות של השרייד שלך, גם יהיה מעניין.

IMG_0758-300.jpg

IMG_0761-300.jpg

Picture-019-300.jpg

פורסם

האונו נראת פשוט נהדר. רואים ששמרת על הרכב. בקרוב תראו תמונות של הטיפו הכי שמורה בארץ.

אגב, קילומטרז 200K בשביל רכב בן 14 - 17 שנים זה מעולה. מי שנרתע מזה פשוט לא מבין כלום. ביד 2 אנשים מוכרים רכבים בני 3 - 4 שנים עם קילומטרז זהה.

פורסם
האונו נראת פשוט נהדר. רואים ששמרת על הרכב. בקרוב תראו תמונות של הטיפו הכי שמורה בארץ.

הבחור שקנה ממני, הספיק להנות מהאונו רק חודשיים ואז גנבו לו אותה עם גרר באמצע היום! :shock:

מזה הצטערתי שככה האונו שלי סיימה את דרכה.. :cry:

פורסם

אני קניתי את הטמפרה עם 130000 קילומטר ב6500 ש"ח בערך.

היא במצב תקין מאוד ונראית טוב, אבל אני לא חושב שאפשר אפילו לקבל עליה יותר מ5000 כיום, למרות שהיא במצב הרבה יותר טוב מהממוצע.

ככה זה עם רכבים ישנים.

פורסם

למה שמישהו ייתן 5000 ש"ח על שרייד 1.3 אוט' שנת 92, אם אפשר לקבל ZX שנת 96 במחיר הזה?

אמינות או לא - על השרייד ה"אמינה" שלך הספקת להוציא 10 אלף ש"ח בשנתיים על בלאי. אפילו לא יישור קו, אפילו לא בולמים חדשים או צמיגי איכות. סתם החלפות חלקים אחת אחרי השנייה.

לא יודע בכמה קנית את הגרוטאה הזו, אבל אם היית קונה באותו הכסף רנו 19 או ZX או 405, אני מבטיח לך שגם היית נהנה יותר כי לא היית נוסע בקופסת שימורים, וגם היית מוציא פחות על בלאי - מה לעשות, 5 שנים פחות על הכביש עושות את שלהן.

(לא צריך לספר לך, תראה מה הספקת להחליף בשנתיים...)

עכשיו אתה מבקש 5000 ש"ח על סקטבורד ממונע, בלי ח"ח, בלי ה"כ ובלי מזגן?

היית צריך לשים אותה ליד בית ספר תיכון לפני החופש הגדול ולמכור ב-2000 ש"ח לאחד הילדים שקיבל רישיון.

פורסם
למה שמישהו ייתן 5000 ש"ח על שרייד 1.3 אוט' שנת 92, אם אפשר לקבל ZX שנת 96 במחיר הזה?

אמינות או לא - על השרייד ה"אמינה" שלך הספקת להוציא 10 אלף ש"ח בשנתיים על בלאי. אפילו לא יישור קו, אפילו לא בולמים חדשים או צמיגי איכות. סתם החלפות חלקים אחת אחרי השנייה.

לא יודע בכמה קנית את הגרוטאה הזו, אבל אם היית קונה באותו הכסף רנו 19 או ZX או 405, אני מבטיח לך שגם היית נהנה יותר כי לא היית נוסע בקופסת שימורים, וגם היית מוציא פחות על בלאי - מה לעשות, 5 שנים פחות על הכביש עושות את שלהן.

(לא צריך לספר לך, תראה מה הספקת להחליף בשנתיים...)

עכשיו אתה מבקש 5000 ש"ח על סקטבורד ממונע, בלי ח"ח, בלי ה"כ ובלי מזגן?

היית צריך לשים אותה ליד בית ספר תיכון לפני החופש הגדול ולמכור ב-2000 ש"ח לאחד הילדים שקיבל רישיון.

מסכים לחלוטין עם כל מילה!

מנסיון שלי עם החרא הזה של השרייד,אנשים נוטים לחשוב שהרכב חסכוני וזו טעות-בכל אופן בגרסה האוטומטית,ממש לא חסכוני למנוע 1300 ,בנוסף חושבים שהוא חזקקקקק בגלל ה 16 שסתומים,טעות גסה.

היו זמנים שכל בחורה צעירה שסיימה צבא ויצאה ללימודים/עבודה ישר קנתה/קנו לה שרייד אוטומטית.

זו באמת קופסת שימורים לא חסכונית בכלל,מה שכן היא נוחה לנהיגה.

ילדים שהוציאו רשיון לא פראיירים כמו שאתה חושב והם בוודאי יקיאו כשתציע להם את השרייד,אותם מעניינים דגמי הקופה הספורטיביים או ההונדה אקורד של אבא,שרייד תציע להם? חחחחחחחחחחחח.

בשורה התחתונה חפש עסקת השבתה אם יש בידך האפשרות/התנאים המתאימים.

Shower the people you love with love

Show them the way that you feel

Things are gonna be much better if you only will

פורסם

השרייד בתכלס זה פחנוע אין מה לעשות :)

אוטו שנחשב לאמין למרות שיש לו כמה מחלות כמו הרעידות בD ובעיות הנעה לפעמים והמדחס שנתקע זאת גם תופעה נפוצה...

בכל מקרה אתה לא יכול לצפות שישלמו לך 6 אלף על רכב כזה שהוא לא נוח ולא מאובזר כשאפשר למצוא רכבים חדשים יותר ונוחים יותר באותו כסף...

בתכלס מי שמעוניין ברכב הזה זה אנשים שיש להם מעט כסף וכל מה שמעניין אותם זה אמינות מקסימלית במחיר הכי זול אז שים דגש על הנושא הזה כשאתה מדבר עם קונים פוטנציאליים..

פורסם
הבחור שקנה ממני, הספיק להנות מהאונו רק חודשיים ואז גנבו לו אותה עם גרר באמצע היום! :shock:

מזה הצטערתי שככה האונו שלי סיימה את דרכה.. :cry:

זה היה מנוע Fire? שמעתי שמדובר במנוע אמין מאד.

פורסם
השרייד בתכלס זה פחנוע אין מה לעשות :)

אוטו שנחשב לאמין למרות שיש לו כמה מחלות כמו הרעידות בD

נסעתי על שרייד 1300 אוטומטית והיא כל הזמן רועדת ב-D , וזה אחרי שהחליפו תושבות מנוע ,חוץ מזה ,הרכב לא שוה 5000 ש"ח כי פשוט לא נעים לנסוע ברכב שהוא גם רועד גם קטן וגם לא בטיחותי בכלל ,וצעירים לא יקנו את הרכב בגלל שהוא מכוער וסטודנט יחפש ידנית שהיא יותר קלה לאחזקה.

ואם מדברים על אמינות ,הרכב שלך הוא הוכחה לרכב יפני שמתקלקל הרבה , אני בטוח שכל רכב צרפתי היה עושה פחות בעיות בזמן הזה ,אני חושב שהרכב שלך גמור וצריך למצוא את מקומו הראוי בבית אבות למכוניות (גריטה) . .

מה שעשית זה תיקונים של בלאי של מנוע גמור ,אם היית מחליף בולמים זה היה נחמד ,אבל אתה החלפת חלקים במנוע כי הוא התחמם והפסיק לנסוע ,וזה לא בלאי טבעי ,זה אוטו שכבר התפרק (אל תיעלב).

פורסם
ואם מדברים על אמינות ,הרכב שלך הוא הוכחה לרכב יפני שמתקלקל הרבה , אני בטוח שכל רכב צרפתי היה עושה פחות בעיות בזמן הזה

למה אתה כ"כ בטוח ?

אני קניתי רכב יפני בן 15 ובשנה שהוא היה אצלי , הפיג'ו 206 שנת 2000 של חבר שלי ביקרה 4 פעמים במוסך , ולא , לא טיפולים . לעומת זאת אני ביקרתי פעם אחת כי רציתי לנקות רדיאטור , 150ש"ח .

אגב , הוא מכר את הפיג'ו (במחיר שחיטה) והחליף למיקרה .

במכוניות כ"כ ישנות המונח "אמינות" מזמן דהה , מה שאתה מחפש ברכב ישן זה כמה שיותר ראיות שהרכב נשמר לאורך השנים , היו מעט בעלים והרכב טופל ולא הוזנח . לאחר מכן אתה לוקח אותו לבדיקה ומשם מחליט .

להגיד "אני בטוח שפיג'ו הייתה עושה פחות בעיות" - מבחינתי זו פשוט בורות .

• תוכן חדש...