Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדעה של קרטר, ב"ה שיהיה לי ילד והוא יגיע לגיל של הוצאת רישיון אני יקנה לו איזה טרנטה ב2000 שקל שיפרק אותו ויעשה בה כל מה שהוא אי פעם חלם, כמבון שבפיקוח שלי.

ורק אחר כך אני ייתן לו לנהוג ברכב שלי, או שאני יקנה לו משהו נורמלי.

ואני חושב שכך כל הורה צריך לנהוג כי אין נער בן 17 שנוהג כמו זקנה שהוא לא בזוית העין של ההורים.

פורסם

:snipersmi:snipersmi

חבל על הגולף שהרסתם זה רכב קלאסי.

לי היתה שברולט קורסיקה שהייתי נוסע איתה מהר בפרויד. לא היו לי דרמות בזה חוץ מהרעש של הצמיגים. חוץ מזה יש כל מיני שטויות כמו שאלי_לוי אמר.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
ואני חושב שכך כל הורה צריך לנהוג כי אין נער בן 17 שנוהג כמו זקנה שהוא לא בזוית העין של ההורים.

לא מסכים איתך. אני לא חושב שבתור צעיר נסעתי כמו משוגע. כן ניסיתי מידי פעם למתוח קצת את הגבול, אבל לא באופן קיצוני ובטח לא בצורה שגרמה לנזק כלשהו. אני לא חושב לרגע שכולם כמוני, אבל עדיין ההכללה אינה במקומה.

סיפור קטן משלי:

כשהייתי בן 16, קיבלתי ליום ההולדת אופני הרים מקצועיים. באחד הימים, כשהם היו עדיין חדשים, הסתובבתי איתם בשכונה והגעתי למדרגה לא מאוד רצינית. התקדמתי אל המדרגה לאט לאט, וברגע שהגלגל הקדמי ירד אותה, הפעלתי את המעצור הקדמי.

מסתבר שהמעצור היה חזק יותר ממה שחשבתי, כי באותה רגע מצאתי את עצמי הפוך עם האופניים מעלי.

אומנם לא שברתי או נקעתי משהו, אבל זה כאב טילים.

יש לי עוד כמה, עם כלי רכב ממונעים, אבל כפי שכבר נאמר

יש עוד כמה סיפורים, אבל להם השתיקה - מה זה יפה...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכל התחיל לפני הרבה שנים:-):-)

זה היה לפני כמה שנים, ביום כיפור, כולם יצאו החוצה עם האופניים ואני הראתי נוכחות עם אופניים חדשות עם ספידומטר, שזה עוד שזה היה נחשב לדבר חדש.

כולם התלהבו מהרעיון, כולל עבדכם הנאמן, והחלטנו לראות כמה האופניים הולכות לסגור.

התאספנו ליד ירידה תלולה עשינו התערבויות והתחלנו.

התחלתי לנסוע באופניים בירידה, נוסע, נוסע, נוסע לא מפסיק (חשוב לציין שזה היה רחוב ללא מוצא שבסופו ישנה מדרכה שאחריה גדר שאחריה צוק:?)אחרי שכבר הבנתי שאני הולך ללא ספק למות, לחצתי על הברקס הכי חזק שאני רק יכול (אז לא היה ABS באופניים:-() האופניים פשוט החליקו בקו ישר נכנסתי במדרכה- הגלגל האחורי עלה למעלה ואני איתו וכמעט עפתי מעל הגדר.

המהירות שהגעתי (שעד היום אני לא יודע אם זה היה אפשרי בכלל) הייתה קרוב ל70 קמ"ש. אבל זה מה שהספידומטר הראה.8)

כמובן שיחד עם זאת תמיד היינו בונים רמפות ובודקים למי יש את הביצים הכי גדולות לעבור את הרמפות הכי גדולות, כמובן שהצלקות מראות מי זה היה.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

בגיל 16 עם אופני כביש (פז'ו. כבר אז הייתי פרנקופיל) רכבתי לי לבית הספר כשפתאום האופניים פשוט לעלמו מתחתי. אחרי שנחתתי נחיתה כואבת וארוכה גילית שהגלגל הקדמי פשוט נכנס לרשת ניקוז שהיתה בכביש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אלעד, היום זה לא ממש מה שהיה פעם ולא שפעם הצעירים היו משהו, וזה מתחיל מ"אח שלי כמה המאזדה של ההורים שלך סוגרת" ואתה עונה "לא יודע בוא נבדוק", וזה נגמר ב"תאמין לי אחי שאני יודע מה אני עושה, כבר עשיתי דריפטים מעולים בסויוק שלי בניד פור, זה בידיוק כמו במציאות".

פורסם

אלעד, אלי לוי צודק הפעם.

אין דבר יותר חכם מאשר לתת לצעיר חסר ניסיון רכב חסר קשר וחסר חשיבות וערך(כספי או רגשי) שיהרוס אותו.

שיבדוק מה קורה אם מעבירים מR בנסיעה לD. שיבדוק מה קורה אם בולמים חזק מדי, שיבדוק מה הכוונה שהגלגלים ננעלים, או מה זה להחליק על מים.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
Carter.g שכחת לציין שהכי חשוב זה חוסך את תופעת ה"חופש גדול" פה בפורום.

זה חוסך הרבה יותר. זה חוסך את תופעת ה"קלוט, עשיתי את זה בGTA תראה איזה יופי".

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

זה נשמע נחמד, אבל הסיכויים לפגיעות גוף קשות/מוות עולה פלאים עם רכבים ישנים. צריך לעשות שיקול דעת..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

גיל 16, ב.מ.וו 740 של אבא, אמצע הלילה, אני ועוד 2 נערות באוטו, רחוב אבן גבירול ת"א, 170 קמ"ש לפחות (על הגשר), מתקרב לסיבוב החד ימינה לכיוון כוכב צפון, מוריד מהירות, אבל כנראה שלא מספיק, נכנס לסיבוב, מסובב את ההגה אבל לא הרבה קורה, מישהו בעריה החליט להשקות את הכביש ביחד עם הדשא, אחרי הרבה רעש וצעקות אני מוצא את עצמי במסלול הנגדי (אחרי החלקה של 5 נתיבים וחציית אי תנועה).

המחשבה הראשונה שעלתה היא שאני בחיים, השנייה הייתה שאני לא ישאר בחיים הרבה זמן אם קרה משהו לבימר.

ישבתי באוטו 5 דקות עד שקיבלתי את האומץ לצאת לבדוק את הנזק.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה הדבר הכי חסר אחריות ששמעתי מימי.

בשניה שהוצאתי רישיון לקחתי ל"סיבוב" את הVR6 הידנית (ז"ל) של גיסי. כמובן שלא עניין אותי שיש לאוטו נזילת שמן "קלה".

אז בדקתי והוספתי שמן למנוע, בדקתי נוזל קירור ויצאתי לדרך.

לקחתי אותה באמצע הלילה לאיילון, לכיוון צפון, קצת אחרי גלילות התחלתי לתת בגז. ראיתי 200, 210, 220, 230, (מנורת לחץ שמן דולקת) הופ קליק קלנק טלנק נכבה האוטו ב230 קמ"ש רצחניים, ולך תתן לילד בן 18 להשתלט על אוטו בלי תגבור הגה ובלמים.

מיותר לציין שהאוטו נגנב מהמוסך עם המנוע הגמור רגע לפני החלפת מנוע, כך שיצאתי איפשהו בזול (שמעו עד ירוחם את האנחת רווחה של גיסי ששמע שהאוטו נגנב והוא יקבל עליו מחירון מלא)

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

חוויה ראשונה ,בניית רכב קטן כזה שהרכיב אותי ועוד 4-5 חברים ,רכב עם מנוע של אופנוע סובייטי ישן .

חוויה שניי ,גניבה של הרכב של השכן (בגיל 15) וסיבוב עם החברה ברחובות תל אביב

חוויה שלישית ,תיבת הילוכים שנפלה בזמן הנסיעה (יש לומר באזור ה 120 קמ"ש ).

חוויה רביעית ,גרמנייה :twisted:

חוויה חמישית,עמוד חשמל שנפל על הרכב (e class שנת 2001 ז"ל ) ושבר לי את היד (ומזל שרק את היד ).

חוויה אחרונה עד עכשיו :ריסוק קבוצתי של סובארו גאסטי בפרדס .

• תוכן חדש...