Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כ-6 נים הולך עם ניו באלאנס מהסדרות הגבוהות שלהם רק בגלל הנוחות. מדובר על נעל שעולה סביב 800 900 ש"ח.

העמידות שלהם היא גבוהה מאוד (עור) והנוחות מבחינתי היא ללא תחרות גם אחרי 4 שנים של שימוש יומי.

עכשיו אני מעוניין להחליף אותם והדגש הוא גם על נעל שתראה טוב בנוסף להיותה נוחה.

באחת החנויות נאמר לי שכל נעל שאני אקח תהיה ירידה ברמה לעומת הנוחות של הניו באלאנס.

יש המלצות לחברות עם נעליים באיכות של הניו באלאנס ושיהיו עם קצת יותר יופי?

אלה הסגנון שאני מחפש, נמוכות אבל עם סוליה נורמלית ולא כמו נעלי נהיגה שישבר לי הגב בהליכה או עמידה

http://www.skechers.com/c/img/productimages/medium/61755_BLK.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחליפים כי רוצים משהו שנראה נחמד ולא כמו נעל עבודה.

אתה רואה את עצמך יוצא עם חברים לאיזה מועדון או מסעדה עם אחת מהנעלים בתמונות שהעלת? כי אני ממש לא רואה את עצמי בנעליים האלה

in the face

with a chair

פורסם

יש מגוון דגמים של קטרפילר שנמכרים בחנויות של גלי ברחבי הארץ, הם בידיוק מה שאתה מחפש.

תג המחיר קצת מזעזע אני לא הייתי משקיע בסביבות ה700-900 שקל לנעל אבל לטווח ארוך זה משתלם, חבר שלי קנה אחד מהדגמים של נעלי קטרפילר והוא כבר שנתיים הולך איתם ועוד צפויות לו כמה שנים של שקט, הנעליים מאוד עמידות והם עשויות מעור הם גם נראה טוב ולא סתם נעלי עבודה הם שטוחות כמו שאתה רוצה.

ולפי מה שהבנתי ממכר בעבודה שמשתמש בהם ליציאה לעבודה וכמעט כל דבר הוא טוען שזה נעל נוחה ועמידה, הוא עובד איתה ונוח לו חוזר הביתה מעביר עליהם "ויש" והם כמו חדשות, ותתפלא שהם 7 שנים אצלו בהליכה יומיומית.

אני יחפש את הדגם ויעלה לפהנ תמונה.

עריכה:

http://orlon.dpages.co.il/var/2255/63123-5.jpg

בבקשה, לחבר שלי יש את הנעל הרחוקה יותר.

פורסם

השאלה היא מה הסגנון.

לדוגמא - בשבילי נעלי DC הם מספיק "מהודרות" ובהחלט בצד הנוח ביותר של הסקאלה.

לך - לא בטוח הן היו מתאימות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו נתתי למעלה קישור לסגנון שאני מחפש.

סקצ'רס הנמוכות שלהם למשל, זה הסגנון רק שאני לא מכיר חברות עם סגנון עיצובי כזה ועם נוחות שכמה שיותר קרובה לניו באלאנס.

in the face

with a chair

פורסם

קולומביה.

יש המון דגמים (הרבה ספורטיביים והרבה ליומיום שנראים טוב- לדעתי)

אפשר לראות פה

http://www.saar.com/heb/index.php?id=40051010&last_level=1

, Terratrek Slip , Hastineau III , Horton, Vesey, ו Mckenzie River נוחות מאד ורובן קלות במיוחד (לפחות לי)

גילוי נאות - אני עובד באחת מהחנויות של היבואן (אתר היבואן מצורף למעלה).

תנסה ולא תתאכזב...

8)
פורסם

אני אומנם לא סובל מבעיות גב, או משהו שמצריך נעלי נוחות/אורטודיות, אבל, אבא שלי סובר ממספר פריצות דיסק, מבחינתו הנעל היחידה מאז ומעולם היתה ליין ה 900 של באלאנס. לאחרונה (בארה"ב) הוא ניסה נעל של חברת רוקפורט והוא מאוד מאוד מרוצה, יש להם ליין אדיר של נעליים, כולל עוד כמה חברות דומות, הייתי בסניף של איזושהיא חנות בנמל ת"א, צמודה ללוייס נדמה לי. יש שם מלא נעליים בסגנון שאתה מחפש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...