Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בעיות גב ככה שאני לא צריך משהו מיוחד, פשוט ללכת עם הניו באלאנס זה כמו לרחף באויר לעומת נעליים אחרות ששם אני מרגיש כאילו אני הולך יחף.

לקולומביה יש באמת כמה דגמים נחמדים מאוד וגם ללמבורגיני אבל אני בספק אם הם נמכרים בארץ ובכלל לא יודע אם יש לי סיבה לקחת נעל בטיחותית (למרות שזה נראה לא רע בכלל).

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם נעלי לקוסט?

נעליים מאוד מומלצות. הן מאוד נוחות להליכה וגם יפות.(רק הצבע בפנים לא אדום אלא שחור)

lacoste%20shoes-006.jpg

פורסם

יש לי זוג כזה בבית - הנעל הכי נוחה שהייתה לי בחיים (בשיא הכנות), וגם נראת נהדר:

http://img.photobucket.com/albums/v341/joshpettry/AdidasOriginalsPorscheDesignSports.gif

יש כמובן בצבעים שונים... תגגל ותרשום: adidas porsche design - תמונות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חפש לך נעליים של ECCO, בסגנון של סקצ'רס, אבל יותר נוחות, אין לי מושג איפה משיגים כאלו בארץ כי אני הבאתי מחו"ל

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
^

לחבר שלי יש גם נעליים כאלו בצבע לבן.

מאיפה קנית אותם?

דיוטי פרי כמובן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רוקפורט ושות' הן נעליים אורטופדיות, הן פשוט משפרות באופן משמעותי את היציבה שלך ומשפיעות ישירות על נוחות.

אגב, ניתן למצוא את אדידס פורש דיזיין בנמל ת"א בחנות הדגל וכן בחנות בסנטר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

לקולומביה יש באמת כמה דגמים נחמדים מאוד וגם ללמבורגיני אבל אני בספק אם הם נמכרים בארץ ובכלל לא יודע אם יש לי סיבה לקחת נעל בטיחותית (למרות שזה נראה לא רע בכלל).

לגבי הנעליים של קולומביה - אתה יכול לבחור איזו נעל שאתה רוצה מהאתר , לגשת לאחת החנויות של קולומביה (הרצליה פיתוח - רח' אבא אבן 12 או בירושלים במתחם ממליא) ולבקש להזמין אותה. או אפילו דרך הטלפון בעזרת מק"ט.

כי באמת בחנויות אין את כל הדגמים שיש באתר, וההזמנה לא מחייבת אותך בכלום.

8)
פורסם

אולי תקראו מה הבחור ביקש?

רצה נעליים אלגנטיות יחסית, נייק שוקס זה הדבר הכי רחוק מאלגנט בהיסטוריה.

נ.ב.

הכוונה באלגנטי זה זה

shoes_iaec1130102.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

נעליים אלגנטיות וסופר נוחות (אבל לא הכי יפות) זה האש פאפיז. לא יודע מה ליין הדגמים שלהם היום אבל לפני 5 שנים הצטוותי ע"י הפיזיותרפיסט שלי ללכת רק איתם או יחף במשך חצי שנה והדגמים שלהם היו מאוד נוחים אבל עיצוב זקן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני משתמש בקאטרפילר כבר 12 שנה.

הדגם שאני משתמש בו כיום הוא זה:

HOLTON%20B.jpg

אם אתה משתמש במכנסיים ארוכות, זה עובד טוב כנעליים אלגנטיות, כי אי אפשר לראות את כל הנעל, רק את החלק התחתון שבו יש עור די חלק.

אני משתמש בהם חצי מהזמן וחצי מהזמן בנעלי ספורט.

מחליף אותן כל שנתיים במשביר לצרכן והן הדגם הכי נוח שאי פעם נעלתי.

פורסם

קניתי נעליי ADIDAS מסדרת ATISTAR (נעלי ריצה)

מאז שקניתי אותם אני לא יוצא מהבית בלעדין, כל כך נוחות!

750 שקלים חדשים.

הייתי חייב לשתף:-)

מומלץ לבדוק.

1.jpg

2.jpg

3.JPG

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...