Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Roadster/Coupe עם תקציב של כ 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב ספורט חדש או coupe או roadster (עדיפות ל roadster) ואני מתלבט בין 2 רכבים כרגע.

הרכב הראשון: Pontiac Solstice GXP roadster או דגם ה coupe ברכב הזה אהבתי את שני הדגמים בצורה די שווה.

הרכב השני: Mazda MX5 או בשמה הידוע יותר מיאטה.

חשבתי על עוד מספר רכבים כגון Mustang אבל נשארתי עם אלו.

ההתלבטויות שלי הן בין היתר בגלל נושא היבוא האישי ובגלל זה שביולי הופסק ייצור הפונטיאקים,מה שאומר בסופו של דבר לא יהיו חלקים. אשמח לעצות\המלצות לרכבים אחרים וחוות דעת מנהגים שיש להם את המכוניות.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שלא יהיו חלקים?

גם לסובארו לאונה שכיום אינה מיוצרת עדיין יש לה חלקים וחדשים.

אם יהיה לך קשה למצוא חלקים זה רק בגלל נדירותו של הרכב בארץ. אבל אני לא חושב שתהיה בעיה לייבא מחו''ל.

לגבי המיאטה הרכב הוא באמת רכב ספורט מומלץ. לא נהגתי עליו אבל מכל אחד אני מקבל רושם מעולה ורק מחמאות.

שלומי.

פורסם

סולסטיס יותר חזקה מהמיאטה (משמעותית) בגרסת הטורבו, אבל כנראה פחות מהוקצעת - פחות מהנה לנהיגה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נהגתי במיאטה ולצערי עדיין לא הייתה לי אפשרות לנהוג בסולסטיס (הגרסא שאני מעוניין בה היא גרסת ה 260 כ"ס).

פורסם

הי איש,

במסגרת מבחן במגזין "הגה" (גיליון ספטמבר הקרוב) נהגנו בגרסת ה- GXP של פונטיאק סולסטיס וכן לצידה במיאטה לצורך השוואה (לא השוואה ישירה בשל פערי ההספקים והמחירים, אלא יותר כאמת מידה וייחוס).

לגבי הסולסטיס, בהחלט מכונה מרשימה, משאירה מאחור המון ממה שנהוג לחשוב על מה שהולך שם מעבר לים, ההפתעה היא בסדר הגודל של ההתנהגות של קאדילק CTS, קרי- מכונית אמריקנית שמראה שעם קצת רצון ויכולת ייצור מכונה עם דינאמיות היא ברת השגה. אבל שלא יהיו אשליות זו עדיין לא יריבה לאופן המהוקצע שבו ננהגות S2000 או ניסאן 350Z ואפילו בוקסטר (מבחינת הספק וביצועים אלו המתחרות שלה בחו"ל). היא מאוד מהירה מאוד מדוייקת, חובבת היגוי יתר אבל חסרה יכולות תקשורת ברמה שצובעת את כל העסק בצבעים חיים.

המנוע באמת פנינה אמיתית עם המון כוח ויותר מכך זמינות ומומנט, אני נהגתי בגרסה הידנית והעסק עובד לא רע בכלל. הביצועים גם הם מפתיעים (5.5 שניות למאה, באופן חסר מאמץ). לגבי הנדסת אנוש ושימושיות, נכון שאלו תכונות שרודסטר לא מצטיינת בהם באופן כללי אבל בסולסטיס זה מגיע לרמות חדשות לגמרי של תסכול ושלומיאליות...

אם ההתנהגות חשובה לך יותר מהכל לך על המיאטה, היא פחות פרועה מסולסטיס ולמעשה אפילו מרגישה אנמית לידה, אבל בכבישים המפתלים או סתם בשעשועי יום-יום היא הרבה יותר "חוויתית". תא הנוסעים שלה טוב יותר (תאי אחסון, הנדסת אנוש). והיא זולה יותר.

טוב, דיברתי מספיק

רוצה עוד? קנה את המגזין

קרמבו

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
סולסטיס יותר חזקה מהמיאטה (משמעותית) בגרסת הטורבו, אבל כנראה פחות מהוקצעת - פחות מהנה לנהיגה.

סולטיס היא רכב מכוער, לעו"ד של עבריינים וחברותיהם, ספרים, וכשכמותם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
סולטיס היא רכב מכוער, לעו"ד של עבריינים וחברותיהם, ספרים, וכשכמותם.

אייל, אני דווקא לא חושב כמוך לפי דעתי הרכב נירא פיגוז ואם כבר שייכת רשימה של אנשים שלפי דעתך מתאימים לאנשים שציינת אבל דבר אחד טעית, לפי דעתי המיאטה היא מתאימה לכאלה שאוהבים להריח את האגזוז ולנשוך את ההגה אבל זו דעתי.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
הי איש,

במסגרת מבחן במגזין "הגה" (גיליון ספטמבר הקרוב) נהגנו בגרסת ה- GXP של פונטיאק סולסטיס וכן לצידה במיאטה לצורך השוואה (לא השוואה ישירה בשל פערי ההספקים והמחירים, אלא יותר כאמת מידה וייחוס).

לגבי הסולסטיס, בהחלט מכונה מרשימה, משאירה מאחור המון ממה שנהוג לחשוב על מה שהולך שם מעבר לים, ההפתעה היא בסדר הגודל של ההתנהגות של קאדילק CTS, קרי- מכונית אמריקנית שמראה שעם קצת רצון ויכולת ייצור מכונה עם דינאמיות היא ברת השגה. אבל שלא יהיו אשליות זו עדיין לא יריבה לאופן המהוקצע שבו ננהגות S2000 או ניסאן 350Z ואפילו בוקסטר (מבחינת הספק וביצועים אלו המתחרות שלה בחו"ל). היא מאוד מהירה מאוד מדוייקת, חובבת היגוי יתר אבל חסרה יכולות תקשורת ברמה שצובעת את כל העסק בצבעים חיים.

המנוע באמת פנינה אמיתית עם המון כוח ויותר מכך זמינות ומומנט, אני נהגתי בגרסה הידנית והעסק עובד לא רע בכלל. הביצועים גם הם מפתיעים (5.5 שניות למאה, באופן חסר מאמץ). לגבי הנדסת אנוש ושימושיות, נכון שאלו תכונות שרודסטר לא מצטיינת בהם באופן כללי אבל בסולסטיס זה מגיע לרמות חדשות לגמרי של תסכול ושלומיאליות...

אם ההתנהגות חשובה לך יותר מהכל לך על המיאטה, היא פחות פרועה מסולסטיס ולמעשה אפילו מרגישה אנמית לידה, אבל בכבישים המפתלים או סתם בשעשועי יום-יום היא הרבה יותר "חוויתית". תא הנוסעים שלה טוב יותר (תאי אחסון, הנדסת אנוש). והיא זולה יותר.

טוב, דיברתי מספיק

רוצה עוד? קנה את המגזין

קרמבו

תודה, עזרת לי מאוד. יש לי אפשרות גם להביא את ה S2000 (במידה ואני אמצא דילר אמין שהרכב קיים אצלו). העניין הוא שאני פחות מתחבר אל המיאטה מבחינת מראה ויותר לסולסטיס. האם המנגנון של הגג באמת גרוע כמו שרושמים בביקורות? במיאטה לקח לי כמה שניות להרים ולהוריד את הגג. לצאת מהרכב ולהתעסק במשך כמה דקות עם הגג של הסולסטיס נשמע לי הזוי.

פורסם

בגרסת הקופה יש גג נשלף ו אין לו מקום בתא המטען של האוטו :| אני הייתי פוזל לכיוון הניסאן 370Z החדשה אם היא נכנכסת בתקציב, מכונית ספורט מעוללללה לפי הביקורות ביוטיוב.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני הייתי הולך על הסולסטיס בגרסת הטורבו.

העיצוב של האוטו הזה מדהים אותי, בייחוד החלק האחורי.לעומת זאת, אל המאזדה אני לא כל כך מתחבר.

אבל אני בהחלט יכול להבין את הדאגות שלך בעקבות המצב של פונטיאק.

פורסם
אייל, אני דווקא לא חושב כמוך לפי דעתי הרכב נירא פיגוז ואם כבר שייכת רשימה של אנשים שלפי דעתך מתאימים לאנשים שציינת אבל דבר אחד טעית, לפי דעתי המיאטה היא מתאימה לכאלה שאוהבים להריח את האגזוז ולנשוך את ההגה אבל זו דעתי.

ועל זה אמר אחד ג'רמי קלארקסון:

I realise that the hairy-chested among you will be scoffing and tutting and heading straight for this column on the internet so you can speak your mind. You will say “girl’s car” and “gay” and all sorts of other things.

Well, that’s fine. You waste your money on a Mustang or a Ferrari. The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14.

אם אתה צריך תרגום, רק תגיד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בגרסת הקופה יש גג נשלף ו אין לו מקום בתא המטען של האוטו :| אני הייתי פוזל לכיוון הניסאן 370Z החדשה אם היא נכנכסת בתקציב, מכונית ספורט מעוללללה לפי הביקורות ביוטיוב.

לא נראה לי שהיא נכנסת לתקציב המדובר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...