Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Roadster/Coupe עם תקציב של כ 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגרסת הקופה יש גג נשלף ו אין לו מקום בתא המטען של האוטו :| אני הייתי פוזל לכיוון הניסאן 370Z החדשה אם היא נכנכסת בתקציב, מכונית ספורט מעוללללה לפי הביקורות ביוטיוב.

קראת שמדובר ב- 200 אלף ש"ח? שלא תציע פורשה למיניהם.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

יש לי עכשיו מיאטה שנת 2007. תשמע, אני הייתי ככה בספק שאוהב את הגג הפתוח, ורציתי לנסות מכונית עם הנעה אחורית לנסות. זה אחרי שהיה לי כל מיני והאחרונה הונדה טייפ אר ש.... אההה.... שופרה קלות..... אהההה... כן.

בקיצור, המיאטה אדירה. הגג נפתח כמו כלום וזה אחד מהתמריצים הגדולים ביותר לפתוח אותו. פתאום בא לך ותוך שנייה הוא נפתח או נסגר. הקלות גוררת לך לא לחשוב פעמיים על זה.

האוטו בלי שום שיפורים מתנהג מעולה. עשיתי עליו יום של דריפטים וזה כ"כ פשוט לשחק איתו שזה אדיר. ללמוד איך לנהוג איתו זה תענוג. זה כמובן אחרי ניטרול של מערכת בקרת אחיזה ומערכת זו מעולה כשלעצמה ולא נותנת לך לצאת מכלל שליטה לשנייה.

המכונית הזו גורמת לך להנות ולרצות לנהוג כל הזמן. תא הנהג עוטף אותך ואתה מחובר לגמרי למכונית. לא כמו הסולסטיס שהכל רחוק וגדול וחסר תכלית.

המיאטה מעולה ומעלה חיוך על הפנים כל הזמן.

יאללה תקנה, נתראה על הצד

פורסם
ועל זה אמר אחד ג'רמי קלארקסון:

I realise that the hairy-chested among you will be scoffing and tutting and heading straight for this column on the internet so you can speak your mind. You will say “girl’s car” and “gay” and all sorts of other things.

Well, that’s fine. You waste your money on a Mustang or a Ferrari. The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14.

אם אתה צריך תרגום, רק תגיד...

רוני, אין צורך שתתרגם לי אני מסוגל לקרוא ולהבין אנגלית.

לגבי מה שאמר ג'רמי הוא טוען ככה ואני טוען ככה סבבה שאני מבזבז כסף על רכבים אמיתיים ועולים פי כמה מהמיאטה אבל כל אחד לפי הדעות שלו, ועם הוא מציין שאם אני רוצה מכונית ספורט אז המיאטה היא מושלמת לא לפי דעתי כי יש מכוניות ספורט שהם נמצאות כמה דרגות מעליה.

לגבי רמת הכיף ולגבי הערך המוסף הוא לפי דעתי שגוי כי כל אדם יכול לאהוב מכונית ולהרגיש שהיא הכי הכי, וכן להפיק מימנה כיף ויש מכוניות שאני אישית לא מתחבר אליהם כגון המיאטה. אבל אם אני משווה את האיוס שנסעתי עליה או ה-TT קבריולה או סדרה 6 קבריולה ועוד אחרים וטובים, אז נהנתי מהם יותר ומצידי הוא יכול גם לנקד את המיאטה עם 20 נקודות.

ואגב רוני תודה על הצעתך לתרגם לי לא היית צריך בשביל זה למדתי בביה"ס. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אני לא חושב שרוני התכוון להעליב.

אגב, קלרקסון עצמו הרי לא נוסע על מיאטה, אלא רכש את הפורד הספורטיבית; נדמה לי שהעיקר זה ה- value שמספקת המיאטה, אבל כאמור לא אצל כולם זה שיקול עיקרי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היי,

יש לי עכשיו מיאטה שנת 2007. תשמע, אני הייתי ככה בספק שאוהב את הגג הפתוח, ורציתי לנסות מכונית עם הנעה אחורית לנסות. זה אחרי שהיה לי כל מיני והאחרונה הונדה טייפ אר ש.... אההה.... שופרה קלות..... אהההה... כן.

מה? גמגם ברור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קרמבו סיכם את העיניינים יפה מאוד.

לגבי מראה מדהים של סולטיס - אני אישית לא מסוגל לבלות את זמני בתוך תא נוסעים שנראה בנוי כל כך זול.

בחיית פונטיאק, בטראקטור של ג'ון דיר יש גימור פנים וחומרים טובים יותר..........

לגבי פותח השרשור - אתה חייב לשים לעצמך סדרי עדיפויות ולדרג דברים כגון אלו:

- כוח מנוע/מהירות בקו ישר

- התהגות בכביש מפותל

- תקשורת וחיבור

- מראה חיצוני

- עיצוב/איכות תא נוסעים

- שימושיות

- קלות של קבלת שירות / זמינות מקומית של חלקים

- LSD

- נפוצות

- כו'.

די מדהים לראות שבכל הסעיפים הנ"ל מכוניות אלו נמצאות בקצוות מנוגדים.......

תגשים חלום באשר הוא, תתחדש ותיהנה.

תבוא לבקר לאתר / מפגשים של מועדון הרודסטרים.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כמעט בכל וויכוח על כן, או לא מיאטה, מגיע הנושא - בסופו של דבר - לעניין התדמית.

ולכן, מי שרוצה רכב ספורטיבי מדהים בכל קנה מידה (ועל אחת כמה וכמה יחסית למחיר) - יבחר ברודסטר הקטנה של מאזדה. אני יכול לפרט כאן את מעלותיה, אבל נדמה לי שכבר נכתב מספיק.

לכל השאר יש את הסולטיס, האקליפס, ושאר מכוניות. פוזה היא דבר מאוד לגיטימי, אך לא כדאי לבלבל בינה לבין ספורטיביות.

נ.ב. לפני שצולבים אותי כאן, אני מודה - נכון - הלוטוס אליז תיתן הרבה יותר הנאה בקצת (הרבה) יותר ממון. אבל לצערי אי אפשר להשיג אותה בארץ. :cry:

פורסם

מי שמעדיף התנהגות, פוטנציאל לשיפורי כוח, תקשורת, חוויית נהיגה, אמינות, וכו' - יילך על המיאטה.

מי שמעדיף את כל השאר (מה כבר נשאר?) יקנה את כל שאר המכוניות.

איחלתי לחייל "בהצלחה" בהמשך תפקידו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מציע לך לפני שאתה חושב על יבוא אישי (למרות שהיום זה משתלם) לראות אילו חברות משכו רכבים מהמכס לפני ה- 31.7 מה שאמור להוזיל את המחירים שלהם בצורה ניכרת

פורסם

מזכירים כאן את המיאטה כפנינה טהורה , יופי מגניב.

אבל זה לא מחייב שהסולסטיס תיפול ממנו בכמה וכמה רמות.

מעניין אותי מי נהג על הסולסטיס טורבו כאן ואם הוא באמת כל כך התאכזב מהנהיגה שלה עד שזה הזכיר לו נהיגה בסיויק עם טורבו.

מספיק להשמיץ , אני בטוח במיליון אחוזים שהסולסטיס עושה את העבודה וגורמת לנהג לחייך , ולא פעם.

פורסם
רוני, אין צורך שתתרגם לי אני מסוגל לקרוא ולהבין אנגלית.

לגבי מה שאמר ג'רמי הוא טוען ככה ואני טוען ככה סבבה שאני מבזבז כסף על רכבים אמיתיים ועולים פי כמה מהמיאטה אבל כל אחד לפי הדעות שלו, ועם הוא מציין שאם אני רוצה מכונית ספורט אז המיאטה היא מושלמת לא לפי דעתי כי יש מכוניות ספורט שהם נמצאות כמה דרגות מעליה.

לגבי רמת הכיף ולגבי הערך המוסף הוא לפי דעתי שגוי כי כל אדם יכול לאהוב מכונית ולהרגיש שהיא הכי הכי, וכן להפיק מימנה כיף ויש מכוניות שאני אישית לא מתחבר אליהם כגון המיאטה. אבל אם אני משווה את האיוס שנסעתי עליה או ה-TT קבריולה או סדרה 6 קבריולה ועוד אחרים וטובים, אז נהנתי מהם יותר ומצידי הוא יכול גם לנקד את המיאטה עם 20 נקודות.

ואגב רוני תודה על הצעתך לתרגם לי לא היית צריך בשביל זה למדתי בביה"ס. 

ממש לא התכוונתי להעליב. מצטער אם זה התפרש ככה. פשוט - להרבה פורומיסטים אין כוח לקרוא טקסטים באנגלית, סתם מעצלנות, לא בהכרח מחוסר ידע.

בנוסף - צריך תמיד לקחת בפרופורציה את מה שאומר קלארקסון. הוא יכול לספר עד מחר שהמיאטה היא המכונית הנפלאה בעולם, בסופו של דבר לא תיראה אותו קונה אחת - הוא הולך על דברים הרבה יותר רציניים (ולא "פורד ספורטיבית", אגב. נסה "פורד מכונית-על" :wink: ).

ברור גם שיש הרבה מכוניות שהן כמה דרגות מעל המיאטה בתחומי ההנאה מהנהיגה. היתרון של המיאטה, כפי שנאמר, הוא התמורה לכסף.

אני יכול גם להבין שנהנית יותר מאיוס, TT או סדרה 6 - אבל כולן עולות פי 2 ויותר מהמיאטה, וגם את זה צריך לקחת בחשבון. אם תגלה שבסופו של דבר היא מסוגלת לעשות כמעט כל מה שהן מסוגלות לעשות (ויותר, לפעמים) - תבין למה הוא רצה לתת לה 14 נקודות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היי,

בקיצור, המיאטה אדירה. הגג נפתח כמו כלום וזה אחד מהתמריצים הגדולים ביותר לפתוח אותו. פתאום בא לך ותוך שנייה הוא נפתח או נסגר. הקלות גוררת לך לא לחשוב פעמיים על זה.

האוטו בלי שום שיפורים מתנהג מעולה. עשיתי עליו יום של דריפטים וזה כ"כ פשוט לשחק איתו שזה אדיר. ללמוד איך לנהוג איתו זה תענוג. זה כמובן אחרי ניטרול של מערכת בקרת אחיזה ומערכת זו מעולה כשלעצמה ולא נותנת לך לצאת מכלל שליטה לשנייה.

המכונית הזו גורמת לך להנות ולרצות לנהוג כל הזמן. תא הנהג עוטף אותך ואתה מחובר לגמרי למכונית. לא כמו הסולסטיס שהכל רחוק וגדול וחסר תכלית.

המיאטה מעולה ומעלה חיוך על הפנים כל הזמן.

יאללה תקנה, נתראה על הצד

:-)

מסכים עם כל מילה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...