Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Roadster/Coupe עם תקציב של כ 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בחשבון שיכולים להיות שינויים במפרט והיבואן אולי יעשה קצת בעיות בטיפולים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחירון של ה MX-5 (לא PRHT ) עלה ב 7000-10000 מאז שנכנס המס הירוק. חשבתי דווקא שאם אני ארכוש את ה PRHT הביטוח יהיה יותר זול מהגרסא הקלאסית.

פורסם

טעות נפוצה - כולנו חשבנו כך.

אבל בגלל שזה רכב יקר יותר חברות ביטוח דורשות פרמיה גבוהה יותר (יש בזה היגיון).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבדלי הביטוח נובעים בעיקר מהסוכן שלך, עד כמה הוא רוצה לבטח אותך (אם בכלל), ועד כמה הוא "חזק בשוק".

יצא לי לראות הבדלים תהומיים (של כמעט פי שניים) בין סוכן לסוכן על אותו רכב ואותו הנהג,

ואפילו סוכנות אחת שנתנה מחיר זול יותר לנהג עם תביעה מאשר שנה קודם כשהוא בוטח בסוכנות אחרת ללא תביעה !

קח את כל זאת בחשבון, בחירת הסוכן משנה משמעותית את מחיר ותנאי הפוליסה, מניסיון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שאלה נוספת - כיום כבר אפשר לרכוש דגמים של 2010 מארה"ב. האם ניתן לייבא רכבים אלו?

לגבי נושא הביטוח- מצטרף לקונדס. במידה ותמצא סוכן טוב שבאמת תהיה לו סיבה לתת לך מחיר אטרקטיבי-תקבל מחיר טוב. אני (נהג חדש) שילמתי על מיאטה 2006 באיזור ה-6500 ש"ח מה שנחשב למחיר מאוד זול. נהגים חדשים אחרים שאני מכיר משלמים פי 2-2.5.

לגבי נושא היבוא-ניתן לייבא, מבחינת המחיר לא משתלם כלל ואפילו עלול לצאת יקר יותר (מאחר והמס על רכב היוצא מארה"ב ומיוצר ביפן הוא גבוה יותר מיבוא רכב מארה"ב שגם מיוצר שם).

Lexus CT200H

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול למצוא S2000 יפה נקייה וממש חדשה.

לדעתי תעשה את זה בלי לחשוב פעמיים ובלי להסתכל אחורה אפילו לשניה.

נכון אני קצת משוחד כי יש לי אחת , אומנם לא הכי חדשה אבל עדיין חיה רעה.

S2K-T...R.I.P

פורסם

שמוליק,

S2000 זה חיה אחרת לגמרי - לטוב ולרע.

מה שבטוח - לא כל אחד היה מעדיף אותה על מיאטה.

זה באמת עניין של העדפה אישית וסדר עדיפויות שונה.

מומלץ לקרוא את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261005

בכל מקרה, אתה שמוליק בטח יודע ש-S2000 אמריקאית היום הינה עם מנוע שונה מדגמים אירופאיים.

זה בטח גורר אחריו שוני במחשב, חיישנים וכו'.

אולי אפילו גיר ודיפרנציאל.

אני לא יודע מה זה אומר בחינת קלות לקבל אישור לייבא אחת כזו.

מה שבטוח - עם חלפים יהיה לו סיפור רציני.

לא שאי אפשר להסתדר ולחיות עם זה - אבל צריכים להיות מוכנים לאבוג'ארס הזה.

פורסם

חשבתי על S2000 בייבוא אישי אבל מה הסיכוי למצוא אחת חדשה לגמרי כשהפסיקו לייצר אותן מזמן. גם המחיר יצא לפחות 220 לפי החישובים שלי

עוד שאלה - מישהו יודעה אם המיאטה שנמכרת בישראל היא גרסת ה touring או ה grand touring (לא נראה לי הגיוני שהיא תהיה גרסאת ה sport)

שאלתי במאזדה אבל הם לא ידעו לענות לי

פורסם

לא יודע מה ההבדלים, אבל בארץ נמכרת הגרסה עם הבולמים האופציונליים של בילשטיין (עדיין רכים מדי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

S2000 הפסיקו לייצר מזמן?

מה זה מזמן?

3 חודשים?

לגבי מיאטה - גרסא שלנו היא עם SPORT PACKAGE וגם כוללת LSD וגיר 6 הילוכים.

כל החצאיות מסביב אין לה.

אבל כמעט כל חישמול אפשרי יש כולל מערכת של BOSE (לא מדהימה בכלל אבל "פסדר").

גרסת גג קשיח מגיעה עם ריפוד אור כתום, מושבים מחוממים (מיותרים בטירוף) וכמה נגיעות כרום מבחוץ.

פורסם

לדעתי ה S2000 הוא אחד הרכבים המדהימים בארץ, נותן הרגשה שאי אפשר לתאר.

לא נהגתי אבל ישבתי באחת ופשוט מרגישה חזקה, אם אני לא טועה הקו האדום נמצא איפשהו באיזור

ה-8 אלף טור.

מעולם לא נסעתי במיאטה, אז אני לא יכול לעמוד את ההבדלים ביניהם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אחת עברה לידי (כשהייתי במעבר חציה) בפול גז, ולפני שראיתי אותה בכלל חשבתי שזה אופנוע. 8K? תנסה יותר באיזור ה 9 בסל"ד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...