Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Roadster/Coupe עם תקציב של כ 200 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ניתן להזמין את המיאטה הרגילה (לא PRHT) שנמכרת בארץ עם מושבי עור?

בנוסף לכך, יש למישהו מושג כמה יעלה לייבא את ה S2000 מארה"ב? הגרסא המדוברת צריכה לכלול מינימום A/C

פורסם

לדעתי תלך על הMX5, הפונטיאק מזעזעת לטעמי...

הMX5 נוסעת טוב [יצא לי לנהוג עליה רק 5 דק' אבל זה גם משהו]

היא אוחזת מעולה, מאיצה טוב, הנאה אחורית, נכנסת לך לתקציב ולטעמי היא יפהפיה.

פורסם

לא מבין למה שתרצה מושבי עור. הם מתחממים יותר, מתבלים יותר מהר ועולים יותר מדי כסף. היתרון היחיד הוא שתא הנוסעים נראה טיפה יותר טוב, ברוב המכוניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברוב המכוניות עם מושבי עור עליהן נהגתי סבלתי מהחום של המושב, בנוסף אחרי כמה שנים העור מתבלה, מתקמט ומתחיל להקרע - גם במכוניות יקרות יחסית.

לחיוב - כשהעור איכותי זה נראה מדהים וגם מרשים מעולה.

לשלילה - אני נגד רצח חיות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
התכוונתי מתחיל ב-8 ונגמר באיזור ה-10.

להגיע ל9 ממש לא מומלץ לדעתי.

אתה טועה, לא רק שבריא אלה גם הפיק של הכ"ס נמצא ב8300 ככה שהקו האדום נמצא ב9 ומומלץ לעבור את ה8 וחצי לפני העברת הילוך.

A.R.T Performance

פורסם

לא דיברתי על יבוא אישי במקרה של הS2000 אלא על קנייה בארץ.

בתקציב שהוא רשם ניתן לקנות שנת 2006 ואולי אפילו שנת 2007 , ואני יודע בוודאות שאפשר למצוא במודלים האלה מכוניות ממש ממש חדשות.

לגבי יבוא אישי אם אפשר לעשות דבר כזה (למרות שלפי מה שאני יודע אי אפשר להביא אוטו מארצות הברית שלא יוצר שם) , לא צריכה להיות שום בעיה עם שום מערכת באוטו השינוי היחיד בין המכוניות הוא שהנפח מנוע בארצות הברית הוגדל בשנת 2004 ל2.2 אבל חוץ מזה אין שום שינוי , אני מדבר על הגרסא הרגילה ולא על ה-CR שיצאה בשנה או שנתיים האחרונות .

וגם ככה זה לא שיש בארץ חלקי חילוף לS2000 ככה שכל חלק שהוא אולי יצטרך יהיה חייב בהזמנה מחו"ל.

לגבי מי שרשם על זה שלא מומלץ לעלות ל9000 סל"ד מאיפה ההבחנה המלומדת הזאת?? ממש מעניין אותי.

S2K-T...R.I.P

פורסם
לדעתי ה S2000 הוא אחד הרכבים המדהימים בארץ, נותן הרגשה שאי אפשר לתאר.

לא נהגתי אבל ישבתי...

אילן פייביש פתח אתר אינטרנט שלם של "חוויות ממושב הנוסע"...

תבדוק אם הוא צריך כתבים !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...