Jump to content

cars

  • הודעות

    25
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי cars

  1. לא ניתן להזמין את המיאטה הרגילה (לא PRHT) שנמכרת בארץ עם מושבי עור? בנוסף לכך, יש למישהו מושג כמה יעלה לייבא את ה S2000 מארה"ב? הגרסא המדוברת צריכה לכלול מינימום A/C
  2. חשבתי על S2000 בייבוא אישי אבל מה הסיכוי למצוא אחת חדשה לגמרי כשהפסיקו לייצר אותן מזמן. גם המחיר יצא לפחות 220 לפי החישובים שלי עוד שאלה - מישהו יודעה אם המיאטה שנמכרת בישראל היא גרסת ה touring או ה grand touring (לא נראה לי הגיוני שהיא תהיה גרסאת ה sport) שאלתי במאזדה אבל הם לא ידעו לענות לי
  3. שאלה נוספת - כיום כבר אפשר לרכוש דגמים של 2010 מארה"ב. האם ניתן לייבא רכבים אלו?
  4. תודה רבה על התגובות.
  5. לא בדיוק הבנתי אותך, אבל אם אתה עושה מנוי אתה פשוט צריך להשתמש במנהל הורדות דוגמאת flashget ולהעתיק את כל הלינקים אליו
  6. המחירון של ה MX-5 (לא PRHT ) עלה ב 7000-10000 מאז שנכנס המס הירוק. חשבתי דווקא שאם אני ארכוש את ה PRHT הביטוח יהיה יותר זול מהגרסא הקלאסית.
  7. כנראה שאני ארכוש את גרסאת ה PRHT מארה"ב ואייבא אותה לארץ.
  8. תודה, עזרת לי מאוד. יש לי אפשרות גם להביא את ה S2000 (במידה ואני אמצא דילר אמין שהרכב קיים אצלו). העניין הוא שאני פחות מתחבר אל המיאטה מבחינת מראה ויותר לסולסטיס. האם המנגנון של הגג באמת גרוע כמו שרושמים בביקורות? במיאטה לקח לי כמה שניות להרים ולהוריד את הגג. לצאת מהרכב ולהתעסק במשך כמה דקות עם הגג של הסולסטיס נשמע לי הזוי.
  9. האם המסלול מתאים לנהג בן 18? אני יודע שחברות השכרה בדר"כ לא משכירות לבני 18 ואם הן כן אז רכבים פשוטים וקטנים ולא ספורטיביים.
  10. תראי, בגדול המגאן קופה הוא רכב מאוד אמין, אולם הרכבים האלו ידועים כסובלים מבעיות עם המערכת החשמלית שלהם (חלונות, וכו'). כמובן שהדבר הוא רק בחלק מהרכבים.
  11. נהגתי במיאטה ולצערי עדיין לא הייתה לי אפשרות לנהוג בסולסטיס (הגרסא שאני מעוניין בה היא גרסת ה 260 כ"ס).
  12. שלום, אני מעוניין לרכוש רכב ספורט חדש או coupe או roadster (עדיפות ל roadster) ואני מתלבט בין 2 רכבים כרגע. הרכב הראשון: Pontiac Solstice GXP roadster או דגם ה coupe ברכב הזה אהבתי את שני הדגמים בצורה די שווה. הרכב השני: Mazda MX5 או בשמה הידוע יותר מיאטה. חשבתי על עוד מספר רכבים כגון Mustang אבל נשארתי עם אלו. ההתלבטויות שלי הן בין היתר בגלל נושא היבוא האישי ובגלל זה שביולי הופסק ייצור הפונטיאקים,מה שאומר בסופו של דבר לא יהיו חלקים. אשמח לעצות\המלצות לרכבים אחרים וחוות דעת מנהגים שיש להם את המכוניות.
  13. בקרוב עוד תמונות
  14. לפניכם כמה תמונות של הרכב שלי לאחר שעבר שיפוץ במשך תקופה ארוכה
  15. פיאט פונטו נאמר לי לא להתקרב פורד פיאסטה זה לא רק גיר ידני? שרייד הבנתי שזה אחלה רכב,אבל אני לא מצליח למצוא...
  16. היי, אני מחפש רכב קטן לא פחות מ 1.3,לנסיעות ראשון לציון--שפיים. אני מעוניין ברכב עם תצרוכת דלק בסביבות 1-14 וגיר אוטומטי. אני מעוניין ברכב אמין. קיבלתי המון המלצות על סיריון שנת 99-2003, אך לדאבוני איני מצליח למצוא רכב כזה, ואם יש כאלו כבר הם מטופלים "טוב" אצל סוחרים. אני צריך המלצה על רכב בנתונים שרשמתי, התקציב שלי הוא בסביבות 30-45 אלף. תודה, רון.
  17. ליאור,נשמה!!! אוטו פצצה, אתמול עשית לי סיבוב היכרות עם הרכב ואני חייב לציין שזאת פשוט חויה. עזוב את הרכבים ה"טובים" שנעלמו במראות,קבל את עידן הזריזות על הכביש. רק חבל שהאוטו לא מגיע עם שפכטל מקורי של החברה... תהנה אח יקר, רון.
  18. רק רציתי לדעת אם זה בעיה נפוצה, כי בפועל ניסיתי לבלום בכל מני כוחות ואין בעיות / רעשים. וגם הנורה דולקת רק למשך הבלימות הרציניות בדקות הראשונות מאז שמתניעים והמנוע קר ואחרי זה מפסיקה.
  19. לאחרונה שמתי לב כאשר אני מתניע את הרכב והמנוע קר, אז בדקות הראשונות (בלבד), כאשר אני בולם קצת יותר חזק מהרגיל, הנורת אזהרה של הברייקס דולקת, היא נראית ככה " (!) ". בדקתי את השמן של הברייקס והוא ברמה הנכונה, מה יכול להיות הבעיה?
  20. הבנתי... (רק לא הבנתי מה התפקיד של השמן, שהרי במזגן של הבית כשמחליפים גז אין שמן שצריך להחליף?). ועדיין מעצבן אותי הסכום המגוחך הזה, אבל לא נראה לי שאני יוריד אותו בסכום של 200 ש"ח.... גם פעם שעברה הוא דפק לי מחיר על איזה החלפה, נראה לי הגיע הזמן למצוא מוסך יותר נורמלי....
  21. מערכת הפורומים לא מאפשרת לחפש את המילה "גז" (פחות מ 3 אותיות).... נשאל את זה ככה, האם בכל צורה שהיא, מוסך צריך לקחת יותר מ 400 שקל על החלפת גז + שמן של המזגן + חצי שעה עבודה?
  22. כמה צריך לעלות אצל מוסך נורמלי טיפול של חצי שעה של החלפת גז במערכת המזגן של הרכב והחלפת שמן שלו (איזה שמן יש במערכת המזגן ? ולמה צריך כלכך הרבה זמן בשביל לעשות שם ואקום ?).
  23. cars

    קיפול מושבים באיפרזה 2005

    ב-4 דלתות (סדאן) לא ניתן, רק בסטיישן אפשר.
  24. cars

    אתגר 4x4 בפוטושופ

    לא הם מהאוטו הזה למישהו יש מושג איזה אוטו זה?
  25. cars

    אתגר 4x4 בפוטושופ

    מה אתם אומרים על זה??
×
×
  • תוכן חדש...