Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת אזעקה רב בריח MVP 625

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הזמנתי את האזעקה של רב בריח ביפר MVP 625 ויש לי מספר שאלות

ברכבי מאזדה לאנטיס 97 מותקנת אזעקה תקינה של קוברה(שלט שחור עם 2 לחצני גומי ירוקים), האזעקה סוגרת את החלונות(ישנם 2מרימי שמשות) וגם נועלת את הרכב.

באזעקה החדשה שהזמנתי, אני רוצה לדעת אם ניתן לחבר את המרימי שמשות שכבר מחוברים ברכב לאזעקה החדשה, ז"א לאן המרימי שמשות מתחברים למוח באזעקה יש לזה חוט פיקוד?

האם ניתן לחבר את גלאי הנפח של האזעקה הישנה לאזעקה החדשה?

אם יש למישהו חוברת התקנה של הדגם הזה, שאמח אם הוא יעלה לפה.

תודה

פורסם

באזעקה החדשה שהזמנתי, אני רוצה לדעת אם ניתן לחבר את המרימי שמשות שכבר מחוברים ברכב לאזעקה החדשה, ז"א לאן המרימי שמשות מתחברים למוח באזעקה יש לזה חוט פיקוד?

לא בטוח לגבי חוט פיקוד אבל אפשרי לחבר את מרימי השמשות.

האם ניתן לחבר את גלאי הנפח של האזעקה הישנה לאזעקה החדשה?

כפי הידוע לי ישנם 2 סוגי חיישנים באזעקה המקורית - דלתות ותזוזה. אפשר לחבר את חיישן הנפח כחיישן הבגאז'. ז"א שאם תופעל האזעקה ע"י חיישן הנפח פשוט יתקבל אות שהבגאז' נפתח.]

• תוכן חדש...