Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקסו או 145?

burshtein
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם האלפא. הרבה יותר סקס אפיל, וכן רוב הסיכויים שהיא עדיפה מבחינה ספורטיבית (אם כי שתיהן לא ממש ספורטיביות).

מצד שני לאלפא כנראה עלויות טיפולים יקרות יותר.

אל תשכח ששתיהן מסדר גודל שונה - האלפא היא קומפקטית, הסקסו סופר מיני. אפשר לשאול מאיפה הגיעה הדילמה הזאת? לא חיפשת מכונית ספורטיבית?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עדיין מחפש

אני בודק כל מיני אופציות

את הסיטרואן אם היא תהיה בסוף אני מתכוון לשפר כמה שניתן.

גם קורדובה SX יכולה להוות אופציה.

המצב קשה כל הספורטיביות שבדקתי שחוטות לגמרי ואנשים עם סיפורים מפה ועד בגדד

פורסם

אם אתה חושב על ה- 145, אל תשכח לבדוק גם את הפיאט בראבו 1600. סה"כ מדובר באותו אוטו.

ה-145 עם מנועי 1600 ו- 1700 הן מכוניות טובות, אבל מנועי הבוקסר שלהן אינם משהו שקל לטפל בו. הבראבה מאד דומה ל- 145, ומנוע ה- 1600 שלה הרבה יותר סטנדרטי.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אין שום סיבה לשפר סקסו 1.4. מיותר לחלוטין לדעתי. גם בהשקעה של אלפים רבים היא לא תגיע לרמה של סקסו VTR או VTS.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אין שום סיבה לשפר סקסו 1.4. מיותר לחלוטין לדעתי. גם בהשקעה של אלפים רבים היא לא תגיע לרמה של סקסו VTR או VTS.

רוני

לדעתי הכל עניין של כסף,

ברגע שתשקיעה סכום כסף שהוא גם בערך המחיר של האוטו יש אפשרות להגיע לתוצאות לא רעות לגמרי. (אני מדבר על יותר מ 20K).

אחרת זה כוסות רוח למת.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
את הסיטרואן אם היא תהיה בסוף אני מתכוון לשפר כמה שניתן.

מה יש לשפר בסקסו 1.4?!?!?!!?

אולי תיקח סקסו 1.1 דיזל ותתחיל לשפר?!?

בהצלחה

POWERD BY C....

פורסם
לדעתי הכל עניין של כסף,

ברגע שתשקיעה סכום כסף שהוא גם בערך המחיר של האוטו יש אפשרות להגיע לתוצאות לא רעות לגמרי. (אני מדבר על יותר מ 20K).

אחרת זה כוסות רוח למת.

הרמן.

את הכסף הזה לא תקבל בחזרה. זה גם יעלה הרבה יותר מאשר קניית הרכב הספורטיבי. אי אפשר גם לערוב לתוצאה הסופית ובסופו של דבר אני משוכנע שזה יגרום לאכזבה גדולה.

מספיק לקחת 106 1.4 או סקסו 1.4 ולעמת אותן מול GTI או VTS ואני מבטיח לך שההבדלים יהיו מאוד ברורים. שינוי של הרכב הלא ספורטיבי לרמה של הספורטיבי יהיה יקר ומיותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...