Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי באי באי 4 מזרקים חדשים (לטענתו של המוכר).

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170349046005&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

כדי לא לשלם מכ"ס ולמזלי, ביקשתי מהמוכר שישלח אותם ב 4 מעטפות שונות.

אתמול קיבלתי אחד מהם והוא לא ניראה חדש.

ניראה שצבעו את החלק השחור בספריי, כי יש רסיסי צבע על הקונקטור והגומיה התחתונה בצבע כתום.

אם מגדילים את התמונה ניתן לראות את זה (לא שמתי לב כשקניתי אותם).

יש גם כתמי צבע צהוב על החלק שנכנס לתוך המסילה.

לפני שאני מתחיל בתהליך כלשהו אני רוצה להיות בטוח לכן אני פונה אליכם.

לי לא ניראה סביר שבוש מייצרים את החלק ורק לאחר מכן צובעים אותו.

פורסם

תגדיל את התמונה ורואים בבירור שהוא לא חדש

קל וחומר שאם הוא רשם שזה חדש והוא לא חדש אז זו מרמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אלעד מעולם לא ראית רכב למכירה יד שניה מצב חדש?

הבחור המוכר רשם שלא קיים יותר מזרקים חדשים אז אילו היה הקונה קורא את הכתוב היה מבין שלא עבדו עליו אלא הוא קנה ללא בדיקה מעמיקה.

פורסם

לא יודע מה הניסיון של עם איביי, אבל כאשר אתה מפרסם מוצר כלשהו למכירה, אחד הקריטריונים שעליך למלא זה האם הוא חדש או משומש. שים לב: אינך נשאל האם המוצר הוא "כחדש" או "מחודש" או כל וריאציה אחרת.

פשוט לענות "חדש" או "משומש".

לדעתי, שווה לשקול לפנות למוכר בדרישה לבטל את העיסקה בשל הטעיה. במידה והוא יסרב, פנה לאיביי ודווח עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך אני אמור להבין מתוך זה שמדובר בחלק משומש?

מצב החלק מוצהר חדש, ורושום שאין יותר כאלה חדשים יותר, מן הסתם כי כנראה הפסיקו את יצורם.

מה הסיכוי שלי לקבל את כספי חזרה דרך פאי פאל?

פורסם

זו התשובה שקיבלתי מהמוכר

מה אתם אומרים?

Hi, I am very sorry that you think we would have 'misled' you. These injectors are taken from some BRAND NEW complete engines that we have bought direct from Fiat-Alfa Romeo. The engines are crated, new engines that have never been run and were assembled in the factory. We have CATEGORICALLY NOT repainted the injector, or in fact done anything with it at all. It has been removed from a fuel rail, fitted to a brand new engine, by the factory. I have had a look at some here and I can see that there is a 'haze' of black paint from the metal body onto the underside of the yellow plug-in. They all appear to be like this. I cannot explain why this is, perhaps you would like to check with Bosch what their manufacturing procedure is. Perhaps you would like to make a closer inspection of this and the other injectors. We have a very good, 17 year reputation and we are not about to upset someone for 100 pounds! As you will know, theses injectors are no longer available and this is the only way we can obtain them. I look forward to hearing from you as soon as possible. Regards,

פורסם

על פי התגובה המזרקים מורדים ממנועים חדשים שלא הניעו אותם מעולם, כנראה תקולים.

והמוכר אמר שלכל המזרקים יש סטייה של הצבע.

אני אישית לא הייתי רואה זאת כבעיה או כפגם כלשהוא אשר עשוי להפריע לפעולה שהמזרק אמור לעשות, הלא כן ?

פורסם

עכשיו צצה עוד בעיה.

קיבלתי זימון לבוא לקחת דואר רשום ולשלם מכס (היתי בטוח זה משהו אחר) ואז הפקידה מוציא 3 מעטפות שחוברו יחד ומכ"ס עליהן 300 ש"ח.

היא אמרה שניתן לערר.

הרי מתחת ל 50 $ לחבילה אין מכ"ס, האם הם יכולים לעשות דבר כזה.

פורסם

תסביר לה שקנית 3 מזרקים ב3 מכרזים שונים

כל אחד עם משלוחו עלה פחות מ50 דולר

תראה מכרז לגביהם

ותגיד לה שעל פי החוק אתה לא מחוייב להוציא את כל החבילות ביחד, לכן, ע"פ החוק של המכס, סכום סך כל החבילות אם עובר 50 דולר - אתה משלם מכס, אתה לא בא לקחת את כל החבילות אלא רק אחת היום, ולכן לא אמור לשלם מכס.

פנה לסגן התחנה, בחור נחמד בשם דוד, הוא לא פראייר, אבל קצת עצבים והסבר שאתה קנית 3 מכרזים שונים, יעשו את העבודה.

• תוכן חדש...