Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי לשטוף את הרכב שלי במכון לשטיפת מכוניות ברעננה הקרוב לקאנטרי קלאב רעננה.

מילאתי דלק באחת התחנות וקיבלתי שטיפה חינם. נסעתי עם הרכב אל מכון השטיפה.

זאת הפעם הראשונה שאני שוטף שם את הרכב, כי תמיד שטפתי ידנית בבית.

נכנסתי עם הרכב למכונה, חשוב לציין שלא נגעתי בגז בכלל, לא באמברקס שהיה כמובן למטה, ולא בבולמים.

לקראת סוף השטיפה יש את המפוח אוויר הזה שעשוי פח או ברזל, לא משנה כרגע.

ראיתי שהוא עולה (ע"י חיישנים אלקטרונים) יותר מידי צמוד לרכב. לשמשה ולפח הרכב. ברגע שהוא סיים שמעתי חריטה קלה.

יצאתי אחוצה וראיתי שאכן יש סימני שיפשוף קל על חזית הרכב (ממש ממש קל על המכסה מנוע) ועל גג הרכב (טיפה אחרי הסאן רוף). אלה סימנים מוכחים בהחלט כל מי שרואה יגיד שזה מזה. מהר ניגשתי לבעל המקום וסיפרתי לו את המקרה. הוא כמובן לא האמין לי ואמר שאין מצב שזה מזה ועשה פרצוף. אני כמובן לא באתי להתלונן או להגיד לו שאני מתכוון לעשות מזה עיניין. סה"כ אמרתי לו שכנראה שהחיישנים לא מכוונים שם וכדאי לו שיסדר את זה לפני שיקרו לו שם בעיות מלקוחות אחרים. הוא לקח ווקס ומרח לי על הגג ואפשר להגיד שכבר לא רואים את זה. כנראה שזה סידר את העיניין.אבל אם ממש מסתכלים טוב טוב רואים מעט.

זהו סה"כ רק רציתי להגיד מה עבר עלי שם. אני כמובן בחיים לא יחזור לשם ואמשיך לשטוף רק ידינית. לא סומך על המכונות האלה. וכמובן שזה ממש מעצבן כשזה קורה. גם משלמים כסף וגם מקבלים שפשוף בגג. קל להרתיח אותי ואני בטוח שלא הייתי עובר על זה על סדר היום אם השפשוף הנ"ל היה מתקבל על הסאן רוף שעשוי זכוכית. הייתי דורש את החלפתו אם זה היה קורה!.

פורסם

מכון השטיפה הקרוב לקאנטרי קלאב רעננה.

לא זוכר את הם המכון אבל כשנכנסים לחניה של הקאנטרי בהמשך..היא שם.

פורסם

מי מכניס את הרכב למכונה?

אדרבה, מי מכניס את הרכב לשטיפה שהוא קיבל בחינם?

פעם אחרונה שהמתדלק הציע לי את השטיפה חינם של התחנה שנינו פרצנו בצחוק גדול והוא אמר שהוא מבין אך מחייבים אותו לידע.

פורסם

שמע אף פעם שטיפה לא היתה רעה.

תמיד הייתי גם ממשיך את זה בבית. מכניס לפעמים לשטיפה רק להוריד את האבק והלכלוך. בא הביתה ומנקה בפנים הרכב. עובר עם הג'ילדה ומידי פעם ווקס.

בחיים לא נתתי להם לנגב לי את הרכב, כי אני יודע כמה רכבים הסמרטוט שלהם עבר באותו היום.

אבל הפעם זה היה שונה. התלונה שלי היא לא על כלל מכונות השטיפה. אלה על המכונה הספציפית הזאת.

לא יתכן שבן אדם יכניס את הרכב שלו לשטיפה ויצא עם שריטות על פח הרכב.

פורסם
מי מכניס את הרכב למכונה?

אדרבה, מי מכניס את הרכב לשטיפה שהוא קיבל בחינם?

תתפלא, אבל כמעט כל מי שמקבל שטיפה חינם שוטף,

חוץ מאלו ששוטפים לבד ושומרים על הרכב .

Suzuki Jimny

פורסם
תתפלא, אבל כמעט כל מי שמקבל שטיפה חינם שוטף,

חוץ מאלו ששוטפים לבד ושומרים על הרכב .

יש כאלו ששוטפים את הרכב לבד ושומרים עליו,גם אם מציעים שטיפה בחינם.

ומן הסתם שמישהו שהרכב שלו יוקרתי לרוב לא יכניס אותו לשטיפה במכונה.

פורסם

גם נכון , אבל לא כל רכבי היוקרה שוטפים ידנית !

כשעבדתי בפז , ראיתי קורבטים, יגוארים חדשות , האמרים, X5, EVO , STI, S CLASS ועוד המון רכבי יוקרה ,

לא לכולם יש זמן לשטוף את הרכב ידנית.

Suzuki Jimny

פורסם

יש ויש..בגלל זה אמרתי לא לכל מי שיש רכב יוקרתי.

אפשר לראות שמי שקפדני יותר כמו Z4 3.0si, הוא פרץ בצחוק יחד עם המתדלק.

פורסם
שמע אף פעם שטיפה לא היתה רעה.

תמיד הייתי גם ממשיך את זה בבית. מכניס לפעמים לשטיפה רק להוריד את האבק והלכלוך. בא הביתה ומנקה בפנים הרכב. עובר עם הג'ילדה ומידי פעם ווקס.

בחיים לא נתתי להם לנגב לי את הרכב, כי אני יודע כמה רכבים הסמרטוט שלהם עבר באותו היום.

אבל הפעם זה היה שונה. התלונה שלי היא לא על כלל מכונות השטיפה. אלה על המכונה הספציפית הזאת.

לא יתכן שבן אדם יכניס את הרכב שלו לשטיפה ויצא עם שריטות על פח הרכב.

לא ידעתי שמחלות עוברות בין רכב לרכב ע"י הג'ילדה.:-)

פורסם

אני שוטף את הליסינג שלי שנים בקאנטרי ברעננה ואף פעם לא היתה שריטה על האוטו.

יש להם מכונה חדישה והם עובדים באופן יחסי להרבה שטיפות מצויין. האוטו שם תמיד יוצא נקי.

קודם כל לא תקין שקיבלת שריטה אבל, חברה, די להיות היסטרים על כל שטות.

מי שמפחד שבזוית של 43.8 מעלות בטמפרטורה של 98 מעלות פרנהייט יראו לו איזה שפשוף שפשוט ישטוף לבד בבית.

מכונה לנצח תהיה פחות עדינה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
גם נכון , אבל לא כל רכבי היוקרה שוטפים ידנית !

כשעבדתי בפז , ראיתי קורבטים, יגוארים חדשות , האמרים, X5, EVO , STI, S CLASS ועוד המון רכבי יוקרה ,

לא לכולם יש זמן לשטוף את הרכב ידנית.

זה שאין למישהו זמן לשטוף את הרכב לבד לא אומר שהאופציה היחידה שנשארה זו שטיפה אוטומטית, יש גם שטיפות ידניות. המברשות של המכונה האוטומטית עושות יותר נזק לצבע מאשר תועלת, וזה לא משנה אם זה ברעננה או בכל מקום אחר.

פורסם

האם יש מקומות שניתן לשטוף את הרכב לבד שיש בהם מכשיר עם לחץ מים (לא יודע מה שם המיקצועי שלו)?

הרי לא לכל אחד יש גינה, שטיפה עם דלי לא יעילה וגורמת לכך שכל החול מתנקז בתעלות ניקוז מים. מאוד נוח אם באותו מקום יהיה גם שואב אבק.

כל זה בהנחה שאינני מעוניין שמישהו אחר ישטוף לי את הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני שוטף את הליסינג שלי שנים בקאנטרי ברעננה ואף פעם לא היתה שריטה על האוטו.

יש להם מכונה חדישה והם עובדים באופן יחסי להרבה שטיפות מצויין. האוטו שם תמיד יוצא נקי.

קודם כל לא תקין שקיבלת שריטה אבל, חברה, די להיות היסטרים על כל שטות.

מי שמפחד שבזוית של 43.8 מעלות בטמפרטורה של 98 מעלות פרנהייט יראו לו איזה שפשוף שפשוט ישטוף לבד בבית.

מכונה לנצח תהיה פחות עדינה.

אם כל הכבוד ליסינג זה לא באמת רכב שהוא שלך. בנוסף, זה גם לא רכב שבמהותו הוא "רכב" אלא אמצעי להגיע מא לב אז לא נראה לי שיש מקום להשוואה עם כאלה ששילמו הון עתק על רכבם ו\או הוא יקר להם בתור רכב ולא רק אמצעי להגיע מא לב.

ואתה כנראה לא יודע, אבל על רכבך אלפי שריטות מכוערות שפשוט אינן מקובלות ברכבי יוקרה במחיר של בית. כנ"ל הבחור שמרוצה מהשטיפה בכפר קאסם, שם זה אפילו עוד יותר גרוע שהם משפשפים את הרכב במטאטא.

• תוכן חדש...