Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקדחי SDS - בגודל 4,5,6 מ"מ מתעקמים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

אני קודח בחצר שלי עם פטישון נטען של מקיטה , אני קודח באבן שפה - נראה לי שזה עשוי מבטון , האם אני צודק ? .

אם זה עשוי מבטון , האם זה חזק מבטון שבונים איתו בתים ? .

לצורך ניסוי קדחתי עם מקדחים SDS -חדשים לחלוטין בגדלים 4,5,6 מ"מ .

בחלק מהחורים שעשיתי לפתע תוך כדי קידוח המקדח התעקם , המקדחים הם באורך של 18 ס"מ לערך , זרקתי אותם לפח וקניתי

מקדחים חדשים באורך 10 ס"מ , המקדחים תוצרת גרמניה של חברת חברת בשם "kiele" - זה שם החברה .

האם המקדחים הקצרים יהיה להם פחות נטייה להתעקם ? .

אשמח לעצות בנושא .

תודה מראש ושבוע טוב.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מקדח טוב לא אמור להתעקם מה שלא קורה, מקסימום להשבר.

תקנה מקדחים טובים של חברת בוש או מקיטה.

באופן עקרוני מן הסתם ככל שהמקדח קצר ככה הוא יותר עמיד.

ואל תפעיל הרבה לחץ על הפטישון תן לכח ההלימה שלו לעשות את העבודה, ולא למשקל הגוף שלך.

פורסם

מה אתה מצפה ממקדחים בקטרים כאלו באורך 20 ס"מ?!

וכמובן שאם הם מאיכות לא משהו זה מוסיף לעניין. מקדחים בהחלט מתעקמים.

תשתמש בקוטר הגדול ביותר שעדיין יעיל למטרה שלך.

תשתמש במקדח הקצר ביותר שניתן (ואם אין ברירה תתחיל ממקדח קצר ותעלה).

כנראה שמהמאמץ שלך אתה מפעיל יותר מידיי עומס לצדדים (עומס רדיאלי) על המקדח. שים לב להחזיק ישר ולא לדחוף "בלי לראות בעיניים".

תקנה דיסק יהלום :-)

פורסם
המקדחים תוצרת גרמניה של חברת חברת בשם "kiele" - זה שם החברה .

חיפשתי בגוגל kiele sds ומצאתי את השרשור הזה, אבל לא את האתר של ה"חברה". תבדוק שוב איפה מיוצרים המקדחים.

וכמו שכתבו לך - מקדח SDS טוב לא מתעקם, הוא נשבר.

:turn-l:
פורסם

תמיד אפשר לעבור לוידיה. בכל מקרה, אבן שפה היא יציקת בטון, וטבון זה אחת הקדיחות המחורבנות. בטון יצוק, אפילו לא מזויין קודחים בסל"ד נמוך, אכן רצוי עם מקדחים קצרים ככל האפשר. יתרה מכך אל תפעיל לחץ, ממש מעט, ותביא מישהו שיקרר כל הזמן (עם בקבוק 1.5 ל', שעושים לו חור קטן בפקק) את מקדח עצמו.

סתם באופן כללי

המקדחים דומים לזה

http://www.bosch-pt.co.uk/accboptocs2-uk/Category.jsp;jsessionid=2A11FA7F24DB03C37C9117FEDF2C3F09.s038?ccat_id=134890&lang=en

או לזה?

http://www.bosch-pt.co.uk/accboptocs2-uk/Category.jsp;jsessionid=2A11FA7F24DB03C37C9117FEDF2C3F09.s038?ccat_id=134890&lang=en

אלו בעקרון מקדחי בטון של בוש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כנראה שחיממת את המקדח.

אחרת הוא היה נשבר.

תנסה לעבוד פחות מהר. ופחות זמן. שפחות יתחממו.

וכמובן. חשוב של חברה טובה. אחרת אחרי מספר קידוחים הם ילכו לזבל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה על התגובות .

המקדחים שלי הם של חברת KEIL - תוצרת גרמניה - זה לא חיקוי כלל .

אני קונה אותם בחנות חומרי בניין - שלא מתעסקת כלל עם חיקויים .

לשואל השאלה לגבי איך נראים המקדחים , נתת תמונה של שני סוגי מקדחים של בוש .

התמונה שלך מראה מקדחים של בוש- בצבע כחול שמתאימים למקדחה .

המקדחים שלי מתאימים לפטישון והם מיועדים לבטון , או בלוק .

שאלתי היא אם יש למישהו ניסיון שאכן המקדחים של בוש או מקיטה יותר טובים מהמקדחים שאני עובד איתם ? .

אני יודע שיש לבוש מקדחים שיצאו לפני כשנה - מקדחים שמתאימים לפטישון שקודחים בבטון או בלוק - אך בו זמנית קודחים גם

בברזל של ממ"ד אם נתקלים בו - איזה סדרה חדשה שלהם .

האם אני לא עובד נכון ? , ז"א האם אני לא אמור להפעיל לחץ על הפטישון תוך כדי קדיחה ? .

תודה מראש .

פורסם

פטישון לא דורש הפעלה של לחץ עליו, מספיק שתחזיק אותו ותתן לו מעט משקל לכיוון הקידוח - והוא יעשה את העבודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תנסה לקדוח בבלוק עם מקדח 8 מ"מ. לא צריך הרבה משקל על הפטישון.

תנסה לקדוח בבטון מזויין עם מקדח 14 מ"מ. המשקל שלך + לחץ מדי פעם.

הכול תלוי מה ואיזה עובי. ולא פחות ! איזה פטישון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בעקרון, בעבודות שעשינו בבטון השתמשנו האופן קבוע בסןג מקדח שנרא וידיה, זה סוג של תרכובת עמידה שמיועדת לבטון שמצאת בראשים של מקדחי בטון. החסרון שהיא לא עובדת טוב עם בטון עם תפסנות, ברזל הורד את הראש.

בפטישון, עצם הפונקציה של הרטט עם הסיבוב מייצרת קדיחה, הרי בבטון ואבן את מרסק את החומר לאט לאט בניגוד לעץ ומתכת שבהם נעשה כרסום בחומר עצמו (וזה למה יש את "ספירלות" האלו). יותר משקל על המקדח יצור יותר עומס על המקדח, אבל לא ייצור יותר כח קדיחה.

בכל מקרה, אני עובד קבוע עם בוש ולא מכיר כל כך את KIEL. אגב, המקדחים הם לכל כלי של בוש עם פוטר (מקדח, פטיש אוויר ופטישון רוטורי)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

ביררתי לגבי מקדחיםם שונים , הכרתי סוג חדש של מקדחי SDS של בוש , בשם SDS-PLUS .

שוחחתי עם הייעוץ של לידקו היום והם אמרו לי שהסדרה הזאת של מקדחי ה - SDS לפטישון - מיועדים לקידוח בבטון מזויין

כגון בטון של ממ"ד .

נשאר לי רק לברר מחיר של סט כזה .

האם מישהו מכיר את המקדחים הנ"ל ? , האם הם באמת יותר עמידים בקדיחה של בטון מזויין ? .

תודה מראש .

• תוכן חדש...