Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מחפש לקנות רכב ראשון שלי.

אני נהג צעיר והתקציב הוא 15K.

אני מתלבט מה עדיף מיצובישי קולט או סיויק (ידני כמובן אני לא מחפש רכבים אוטומטים).

אני רוצה רכב מהנה וספורטיבי שכיף לנהוג בו ושלא זולל הרבה דלק.

אם יש משהו אחר ויותר טוב בתקציב ועונה לדרישות , אשמח לשמוע!

תודה רבה לכם חברים

פורסם

בקצרה, קשה מאוד למצוא רכבים כאלה *מיד נמוכה *ללא שלדה *ממבוגר *רכב עם תיעוד או בכללי למצוא אחת שמורה זה חודשים של חיפוש, ואחת שמורה תעלה יותר מהמחירון.

קולט 113 כ"ס, סיויק 130 כ"ס, אין הנאה מנהיגה בשתיהם אחזקה יחסית זולה וחשוב לזכור מנוע 1.6

אני ממליץ לך לחפש פולו מהמודלים הישנים של 94-96 מנוע 1400

פורסם

אחת שטופלה כראוי תהיה אמינה, ולא בעיה למצוא כאלה.

חוץ מזה חסכונית לא נוחנה ובגדול משעממת.

מציע לך לבדוק את האופצייה של אקסנט 95-99 מנוע 1.3 או 1.5, רכב אמין שנותן אחלה תמורה לכסף (שנתון גבוה במחיר נמוך) יש גם גירסאת 3 דלתות בעלת בודי קיט ספורטיבי מאשר דגם ה5 דלתות, מושב אחורי סימלי שייכנסו בו שני אנשים בלי בעיה, אין בעיה גם למכור יש לרכב שוק והרבה קונים, הרבה חלפים ובזול בקיצור תפור עלייך בול.

רק שהיא ממש משעממת לנהיגה, אבל יש עלייה פוזה. (יש דגמים שהגיעו עם ספויילר, לא בעיה גם למצוא כאלו שהורכבו עליהם ג'אנטים ויש כאלו שאפילו הגיעו עם סאנרוף)

החסרונות היא שהיא משעממת לנהיגה ברמה שנרדמים בה בקלות רק שקמים אם כאב גב כי המושבים לא מי יודע מה נוחים, הדשבורד לא שורד טוב את החום והשמש בישראל ורובם כבר סדוקים.

כמה תמונות מהאינטרנט

http://www.asakim-hamim.co.il/_Uploads/1640mycar320.jpg

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1195121&Pic=3

ממליץ לך על 1.5 ידני מודל 99, רכב זריז וקל משקל, רובם הגיעו עם ג'אנט מקורי 3 צלעות עם אני לא טועה.

פורסם

אקסנט זה לא בשבילי , נהגתי וממש לא נהנתי , ואני לא מחפש רכב ל"פוזה"... אני לא ערס ואני לא מחפש לעשות על אף אחד פוזות.

אם אפשר אני מאוד מעוניין לשמוע קצת פרטים על הסיאט איביזה , איזה שנתון למשל מומלץ , כמה כ"ס יש לה איך תצרוכת הדלק שלה איך היא מבחינת הנאה בנהיגה וכו...

ושוב פעם , תודה!

פורסם

אם נהגת מי אני שיתווכח, אז אתה מחפש להנות מנהיגה בתקציב כזה?

או שתוותר ותיקח כבר אקסנט או שתיקח איזה ספורטיבית מסוף שנות ה80 שבתקציב הזה רק תכניס אותך לצרות.

האיביזה לא מהנה לנהיגה משמעותית.

פורסם
בקצרה, קשה מאוד למצוא רכבים כאלה *מיד נמוכה *ללא שלדה *ממבוגר *רכב עם תיעוד או בכללי למצוא אחת שמורה זה חודשים של חיפוש, ואחת שמורה תעלה יותר מהמחירון.

קולט 113 כ"ס, סיויק 130 כ"ס, אין הנאה מנהיגה בשתיהם אחזקה יחסית זולה וחשוב לזכור מנוע 1.6

אני ממליץ לך לחפש פולו מהמודלים הישנים של 94-96 מנוע 1400

WTF יחסית לקטגוריה מסריחה שאליה משתייכת הונדה, זהו בהחלט רכב מהנה לנהיגה, בעל אחיזה טובה וכיפי לתקיפת פניות.

ו

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אתה יודע אני לא ממש מחפש "להנות"

אני מתכוון לפחות רמת נהיגה כמו בסיויק.

לחבר שלי יש אקסנט ושנהגתי לא יודע אבל פשוט לא סבלתי את הרכב הזה.

האיביזה כמה כ"ס יש לה?

והיא עדיפה על הקולט והסיויק?

פורסם

האיביזה ממש לא עדיפה על פני הקולט והסיויק כרכב.

אולי בהחזקה בגלל שהשתי היפניות ב99% קרועות,שותה פחות.

סיויק מטופלת לא תמצא בתקציב שלך, אלא אם כן שנת 92-93 מדגמי DX וכו', מנועים דיי חלשים לאומת ה94+, פשוטות מאוד.

אל תטעה , תמיד אפשר למצוא, מה שכן תכין כסף לטיפולים ויישור קו לרכבים כאלה.

אל תברח תמיד בגלל יד גבוהה , כמובן שלא יד 8-9 אבל תתפלא אולי תמצא יד 4-5 שמורות .

קח בחשבון גם שלסיויק ביטוח יקר יותר,חלקים מקוריים לא ממש זולים.

פורסם
WTF יחסית לקטגוריה מסריחה שאליה משתייכת הונדה, זהו בהחלט רכב מהנה לנהיגה, בעל אחיזה טובה וכיפי לתקיפת פניות.

ו

היא משתייכת לקטגוריה של משפחתית, היא בהחלט נחשבה למשפחתית הכי חזקה ומהנה בתקופה שלה, לגבי תקיפת פניות רואים שיש לך ניסיון רב על סיויק במשחקי ניד פור ספיד (אפילו שרואים שאתה בעלים של אחת) הרכב בהשוואה למתחרות מאותם שנים אכן "תוקף" פניות ואכן זריז וחזק מאוד (130 כ"ס למשפחתית באותם שנים היה נתון מרשים) אבל חוץ מזה בהשוואה לצרפתיות החמות של אותם שנים היא סתם עוד משפחתית "רגילה".

ועוד אחרי 16-17 שנה ועשר ידיים שכוללות נהגים צעירים ונהיגה פרועה אל תצפה להרבה.

ממליץ לך לבדוק את ה106 xsi, צרפתייה קטנה ומאובזרת, נוחה, זריזה חסכונית ובהחלט אפשר לקרוא לו תוקפת סיבובים.

רכב עם שלדה מצויינת והיגוי שיעלה לך חיוך על הפנים בלי לקרוע לך את הכיס.

פורסם

וואללה הXSI 106 נראית לי מצוינת לפי התמונות ביד2.

כלומר יש שם רכבים ביד נורמלית שזה 1-3 וקילומטרז נמוך.

כמה כ"ס יש לרכב?

ומה צריכת הדלק שלו?

והאם הוא עדיף מהקולט והיסויק או גרוע מהם?

ומה עדיף המנוע 1400 או ה 1600?

תודה

פורסם

עדיף מהקולט והסיויק בכל הקשור להתנהגות כביש ונוחות, הוא גם מאובזר כראוי xsi זה הדגם הכי מאובזר של ה106 בדגמים הסטנדרטיים.

שלדה מעולה והגה מתקשר יעניקו לך חווית נסיעה והתנהגות כביש מעולה, רכב נוח מאוד (על אף שבתור בחור גבוה אני יכול להעיד שהיה לי קצת צפוף שהייתי יושב מאחורה, לנהג יש דווקא די מקום), כל האיבזור החשמלי כמו מראות חשמל חלונות חשמל נעילה מרכזית בקיצור הרבה חשמל (כמו שכבר אמרתי מאובזר) יש גם דגמים עם סאנרוף, רכב חסכוני בדלק בעל נפח קטן, זריז יחסית עקב המשקל הקל.

אם תרגיש שצפוף לך ברכב ואתה בחור גבוה או שאתה צריך להסיע נוסעים באופן קבוע וחשוב לך המרווח מאחור והבג'אז אתה יכול לשקול חלופות כמו 306 או zx שבעיקרון הם אותו רכב כמעט חוץ מזה שהzx מכוערת ונמכרת במחירי זנות מה שמאפשר להשיג אחת מדגם מאובזר במחיר של 306 מדגם לא מאובזר.

פורסם

וואו אז הפגו נשמע רכב נהדר , אני יסע ברכב רוב הזמן לבד ולפעמיים אולי יסע עוד מישהו..

אני 1.80 אז נראה לי בסדר לא ?

כמה כ"ס יש לו? ומה עדיף המנוע 1400 או ה 1600?

ואיך הוא מבחינת דלק?

פורסם

1.80 אתה תכנס בלי בעיה, לגבי צריכת דלק אין לי מושג.

אין הבדל גדול בין 1.4 ל1.6 ה1.6 טיפה זריז יותר אבל עם הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר קח את ה1.4 הוא יצרוך פחות.

פורסם

שמע

יש לחבר שלי יונדאי אקסנט 95

ולעוד חבר מאזדה 323 שנת 04

ולעוד חבר טיוטה קורולה

עשיתי על שלושתם סיבובים ונהנתי לנהוג הכי הרבה על היונדאי אקסנט,אני גם כל היום נוסע ביונדאי אקסנט ובחיים לא הרגשתי את הגב,2 החסרונות שציינת לא מוכרים לי בכלל.

אוטו אמין,קל לתחזוקה ואיכותי מאוד יחסית לשנה!

• תוכן חדש...