Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור קוראינית זולה ממש לא השקיעו באקסנט, הדשבורד נוטה להתפרק עם השנים, המושבים לא נוחים יכול להיות שבשבילי לא יצאתי אחרי נסיעה של שעה וחצי עם כאבי גב, אבל בעניין ההתנהגות כביש זה לא עניין של טעם פשוט אין לה, אתה משווה אותה למשפחתיות 1.6 אוטומטיות שלא מתיימרות להציע אפילו חויות נהיגה, בהשוואה לרכבים שהוצעו כאן (סיויק קולט) אין בכלל השואה בינהם הם לוקחות אותה בהפרש ניכר (ולא שהם כאלה מהנות זה פשוט כי האקסנט עד כדי כך משעממת), ושלא נדבר בכלל על אקסנט בהשואה ל106 בכל הנוגע להתנהגות כביש ה106 היא כמה ליגות מעל האקסנט.

הבנאדם מבקש להנות מנהיגה אז להציע אקסנט נשמע הזוי לגמרי (אני הצעתי בהתחלה כי חשבתי שמדובר ברכב "ספורט" מבחינת מראה, אם הייתי יודע שמבחינת התנהגות לא הייתי מציע איכסנט)

אני נוהג במשפחתית 1.6 אוטומטית תוצרת יפן (ראה חתימה) וכל כמה שיש סטיגמה שיפניות לא מתנהגות ולא נוחות (ואגב זה נכון) בהשוואה לאקסנט האימפרזה שלי נוחה ואני לא יוצא עם כאבי גב, ומרגישים בה את הכביש (הכל יחסי).

לפותח השירשור, למצוא xsi שמורה זה לא כזה קל (טיפ קטן: יש כמה שמפורסמות פה בפורום במצב ממש שמור שווה חיפוש)

אז אל תתעמק עכשיו ב1.6 או 1.4 שתיהם מעולות ומספקות אותו חוייה, תתחיל לחפש אחת שמורה ושתמצא אחת תתחדש לך.

פורסם

אוקיי תודה אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום כמה כ"ס יש לה , מישהו יודע?

ואיך היא מבחינת אחזקה ותיקונים? יקרה?

פורסם

106 לא חסר על הכביש, חלפים לא חסר ובזול לגבי התיקונים אני לא יודע.

נתון כ"ס לא ממש משנה כי לאחר 12 שנה על הכביש זה כבר לא אקטואלי ממש.

פורסם

אפשר לדעת במה בדיוק סיויק יותר טובה מה XSI 106 ובמה ה XSI יותר טובה?

כי כמעט בכל האתרים שקראתי בהם ממליצים יותר על סיויק אבל לא הבנתי למה..

פורסם

לא מוצא שום דבר שהיא טובה יותר, אולי חוץ ממרווח פנימי בגלל שהיא משפחתית ואולי בגלל שהיא שומרת על הערך שלה בצורה מעולה ואולי בגלל ה"אמינות" שיש למותג הונדה, שאני לא חושב שיש איזשהו קשר בין אמינות לסיויק אחרי עשר ידיים של צעירים משתוללים.

לא משווים רכב מיני למשפחתי. קח 106 ותהנה.

פורסם

אלי תודה רבה על התשובות באמת תודה רבה נורא נורא עזרת לי :-P

יש לי רק שאלה אחרונה , למה תמיד שמישהו שואל על רכב בתקציב 15-20K כולם ממליצים לו על סיויק או על קולט וכמעט אף אחד לא ממליץ על ה XSI?

פורסם

כי לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו, יש כאלה שמחפשים רכב משפחתי ב20k ומציעים להם סיויק, יש כאלה שמחפשים רק פוזה ומציעים להם קולט ויש כאלה כמוך שמחפשים הנאה ומציעים להם 106.

יש מגוון רחב של מכוניות בתקציב אבל רכב מהנה לנהיגה בתקציב אין הרבה.

יש גם שמועות שפיג'ו (לאו דווקא 106) הוא מותג לא אמין היות והוא צרפתי, אז תן לי להגיד לך משהו, הכל תלוי באופן הטיפול וידיים קודמות ולא בסמל שמודבק על מכסה המנוע.

באותו מידה שאתה יכול למצוא יפנית שחוטה אתה יכול למצוא צרפתייה שמורה.

• תוכן חדש...