Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בעניין חוק תעבורה מעניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל העיסוק במה מותר בחוק ומה אסור,

אולי כדאי שנעסוק בדבר היותר חשוב - מה נכון ובטוחה לעשות !

בטוח יותר לנהוג לבושים, שכן כך חגורת הבטיחות תפריע לנו פחות על הגוף, ובמקרה חירום הבגד ישמש מגן נוסף מפניה.

לנהוג יחפים או עם נעליים פתוחות בעקב זה מסוכן. גם משום שהנעל עלולה לזוז מהרגל ולהפריע בתפעול הרכב וגם משום שבבלימת חירום יתכן מצב שבו לא נוכל לבצע את הבלימה כראוי בגלל שהנעל אינה במקומה.

דני G.

פורסם

הנהלת הפורום מודה לכך על כך שלא ציטטת את ההודעה הקודמת.

מדוע לנהוג יחפים מהווה בעיה בטיחותית? לי אישית הרבה יותר נוח לנהוג יחף

פורסם

כי הרגל יכולה להזיע ולהחליק ובנוסף בקיץ הדוושות יכולות להיתחמם.

atikot- זה לא הגיוני, עם יש בחורה יפיפה אסור לה לנהוג כי היא יכולה להויצא מריכוז גברים חרמנים?

פורסם

מכירים את זה - שחוטפים מכה בזרת של הרגל, מרגל של שולחן ? כאב מעצבן שלרוב מלווה בקללה אחת או שתיים או עשרים...

כך כשנוהגים יחפים, קיים סיכוי טוב לחטוף מכה מחלק כלשהו בתחתית הדשבורד. תחשוב מה זה יעשה לנהיגה שלך.

מעבר לכך, מכיוון שבדוושות קיימים חריצים, אבנים, זכוכיות וקוצים עלולים להיתקע שם מבלי שתרגיש. רק בבלימת חירום כאשר תפעיל לחץ רב על הדוושה תחוש בדקירה ובסבירות גבוהה שתפחית מעוצמת הבלימה (אם לא תעזוב לגמרי).

דבר אחרון, היות ובלימת חירום נעשית על ידי בעיטה חזקה מאד בדוושת הבלם, סוליה תאפשר לבעוט בעוצה חזקה יותר מאשר רגל חשופה.

דני G.

פורסם

זאת היתה הפעם האחרונה שבה אנחנו נבליג על כך שאתה מצטט הודעה קודמת. נמאס לערוך לך את ההודעות.

תודה, החכמתי :-)

את החלק עם הקוצים חוויתי על בשרי בחמישי שעבר, העקב שלי נראה כמו גבינה שוויצרית :roll:

פורסם

עוד בזמן לימוד הנהיגה נתקלתי בחלק מהבעיות שצוטטו כאן לגבי נעליים פתוחות:

באחד השיעורים, הסנדל (שהיה אגב סגור מאחורה, כלומר, לא נחשב לבעייתי במיוחד) החליק כנראה לתחתית הדוושה ובלחיצה הבאה קצה הדוושה נתקע בין כף הרגל לסולייה של הנעל. מאז אני מקפידה על נעליים סגורות בלבד (סנדלים מכל זוג שהוא OUT), ולא זאת בלבד, אלא שבאמת בחודשים האחרונים מצאתי את "נעלי הנהיגה" שלי - נעלי הליכה של TIMBERLAND שהן נוחות מאוד, מאפשרות שליטה מצויינת בדוושות ובעלות משקל מספיק כדי לתגבר את כוח הרגל בזמן בלימות חזקות/חירום. כבר התרגלתי לכך שיציאה לנסיעה אצלי היא קצת טקס, כי צריך להחליף לנעליים המתאימות :-).

פורסם

מה קשור בחורה כוסית, קשור לזה שזה מושך הרבה יותר תשומת לב.

אגב בבריטניה אם אני לא טועה היה חוק מפגר שאסר לבחורת ללבוש מיני מתחת לעורך מסויים בגלל שזה גורם לתאונות.

• תוכן חדש...