Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהוא נהג בלי רישיון לא הופך אותו אידיוט גמור, יש הרבה אנשים שעושים טעויות טיפשיות מלהט הרגע.

יש לי הכרות טובה מאוד עם הטעויות האלו (ויש לי מגירה מלאה בפרוטוקולים להוכיח זאת ).

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרתי שהוא "אידיוט גמור". התכוונתי שזה יהיה יותר מדי ארוך בשביל חשק לקרוא כמו שקורה לי בד"כ כשאני רואה באינטרנט תגובות יותר מדי ארוכות ומפאת אורכן, לא קורא אותן.

ולא, הוא לא אידיוט אבל חסר אחריות, לפי דעתי כן. כמו כל עברייני התנועה ביודעין.

ולא, לרכב על אופנוע כשאין לך רישיון על אופנוע, זה לא "טעות טיפשית", זה עבירה ברורה במכוון על החוק ולכן, לפותח השירשור: עברת על החוק, "עשית טעות", חברך לעבירה "עשה טעות", עימדו לתוכחה לפני החוק ושלמו את המחיר.

Nothin really matters to me

פורסם

הבחור ביקש עזרה

הבחור קיבל עזרה

למה להיכנס לנעליו , יקרא לא יקרא, זבש"ו. יקרא משמאל לימין מימין לשמאל זה עיניינו.

במקומו הייתי קורא את זה מספר פעמים ואולי רץ לחפש לי עו"ד, שאולי יצליח להמתיק להם את הגלולה המרה .

את המחיר הוא ישלם בין אם יקרא בין אם לא.

דרך אגב זה מה הוא ביקש בהודעתו הראשונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קורה לי בד"כ כשאני רואה באינטרנט תגובות יותר מדי ארוכות ומפאת אורכן, לא קורא אותן.

אני מקווה שאתה לא מגיב אם לא קראת עד תום.

במקרים רבים, תוך כדי שירשור, פותח השירשור וקוראים אחדים, משנים גישה/ עמדה/ דעה, ואחרית דבר שונה מהותית מפתח דבר - כך שאם אתה מגיב בלי לקרוא עד תום, יתכן ואתה הופך ללץ שכבר מגיב לא לענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בCF אני לא נוקט בתירוץ הזה. התכוונתי בעיקר לטוקבקים וכד'.

אך כמו שישה רמז, סטינו מנושא השירשור.

Nothin really matters to me

פורסם
זה שהוא נהג בלי רישיון לא הופך אותו אידיוט גמור, יש הרבה אנשים שעושים טעויות טיפשיות מלהט הרגע.

יש לי הכרות טובה מאוד עם הטעויות האלו (ויש לי מגירה מלאה בפרוטוקולים להוכיח זאת ).

ה' ישמור! כל כך טוב לשמוע בן אדם שיש לו גם אישיות בגוף, חוץ מהספרי חוקים שתקועים פה לרוב המשתמשים בתוך המוח!!!

_________

לעיניין-

היינו אצל קצין,והתוצאות לבינתיים הם:

קטנוע מושבת ל 30 יום,שאחריהם בעל הקטנוע והקטנוע משוחררים בלי שום תנאים.

אני,הנהג ללא רשיון,נשפט ב 19.11.09.

בעל הקטנוע דיבר איתי ואמר שהוא בירר לגבי העיניין של המשפט ואמר שיתכן שלילה בין שנה לשלושה שנים.הגיוני?

ואם השלילה כלשהי(לא משנה כמה זמן) משפיע על רשיון צבאי?

פורסם

כיוון שאני אין לי נשמה, ואני מבין אולי רק בחוקים.

אז ברשותך לא אגיב.

בינתיים זה הולך לפי הספר.:shock:

ותתחיל גם לחסוך:shock: לקנס ולעו"ד

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נער שעובד איתי נסע בגיל 15 על אופנוע 125 (בלי רישיון, כמובן). התהפך, נפצע, ולא נענש ע"י המשטרה.

מוזר לשמוע זאת.

בכל תאונת דרכים אשר מעורבים בה אנשים ויש נפגעים, ולמקום מוזמנת ניידת מד"א המשטרה מעודכנת על כך ומגיעה למקום.

אלא אם כן הוא התפנה עצמאית לבית חולים ולא הצהיר שהוא נפגע בזמן רכיבה על קטנוע?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נער שעובד איתי נסע בגיל 15 על אופנוע 125 (בלי רישיון, כמובן). התהפך, נפצע, ולא נענש ע"י המשטרה.

אגדה אורבנית

חבר'ה צעירים תתעוררו ויפה דקה אחת קודם

החיים בחוץ שונים . זה לא בית ספר ומנהל.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ו...?

איך זה קשור?הסיפורים של הפצועים ללא רשיון לא עובדים עלי.בולשיט.ומה עם בן אדם עם ותק של 30 שנים על הכביש נפצע?זה לא אותו דבר?כמו כן אני יודע שבשביל סיבוב בחנייה אני יודע מספיק כדי לשלוט בביטחון(וגם לא חנייה אבל לא משנה).בשביל הרשויות זה לא מספיק כמובן,אבל בשביל הבטחון שלי זה כן,ככה שזה לא ממש מזיז לי.

והכול תלוי בבן אדם,באופי שלו.

פורסם

אני לפני כמה שנים טובות (היום אני בן 19- שהייתי בן 14 וחצי פחות או יותר) נתפסתי על ההונדה אקורד של אבא ושבוע אחרי זה על וספה.

מיותר לציין שבגיל הזה אין בכלל אפשרות להוציא רשיון נהיגה

אפשר להגיד שבניגוד אלייך אני כן התנהגתי כ"אידיוט גמור", הייתי שבוע בבית עונש ממתי שתפסו אותי על ההונדה, וביום הראשון שיצאתי החוצה תפסו אותי על הוספה... האשמות היו נהיגה ללא רשיון וללא ביטוח 2X

העונש שקיבלתי היה עונש די קל-

80 שעות עבודות למען הציבור

ושלושה חודשי שלילה בפועל

+חצי שנה שלילה על תנאי למשך שלוש שנים

השופטת גם התחשבה בי ולא הרשיעה אותי...

אבל את כל אלו השגתי עם עו"ד שהעמיק את כיסו באלפיים שקל עבור 5 דקות דיון =/

פורסם

זה בגלל שהיית ילד מבחינת הגיל

כאן כבר לא מדובר בילד מבחינת הגיל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני לפני כמה שנים טובות (היום אני בן 19- שהייתי בן 14 וחצי פחות או יותר) נתפסתי על ההונדה אקורד של אבא ושבוע אחרי זה על וספה.

מיותר לציין שבגיל הזה אין בכלל אפשרות להוציא רשיון נהיגה

אפשר להגיד שבניגוד אלייך אני כן התנהגתי כ"אידיוט גמור", הייתי שבוע בבית עונש ממתי שתפסו אותי על ההונדה, וביום הראשון שיצאתי החוצה תפסו אותי על הוספה... האשמות היו נהיגה ללא רשיון וללא ביטוח 2X

העונש שקיבלתי היה עונש די קל-

80 שעות עבודות למען הציבור

ושלושה חודשי שלילה בפועל

+חצי שנה שלילה על תנאי למשך שלוש שנים

השופטת גם התחשבה בי ולא הרשיעה אותי...

אבל את כל אלו השגתי עם עו"ד שהעמיק את כיסו באלפיים שקל עבור 5 דקות דיון =/

אין מה להשוות בכלל.

____

מה המחירים היום עו"ד?

וכמה אני יזדקק לו?(מבחינת פגישות,וכו') לא מבחינת כמה כדי לי

• תוכן חדש...