Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רשיון לרכב ולא לאופנוע,ותפסו אותי שבעל האופנוע ישב מאחורי.אמרו לנו להגיע לקצין יום ראשון כדי לנסות לשכנע אותו שלא יקחו את הקטנוע ל 30 ימים.מזה אני לא דואג.

השאלה שלי ,כנראה לפי הסטטיסטיקה, מה התוצאות ממקרים כאלה בבית משפט?שנינו נהגים חדשים ועברות ראושונות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי מאוד להעריך מה יקרה, אבל אי שם בעבר הרחוק, כאשר הייתי תלמיד תיכון בכיתות הגבוהות, חבר טוב מהכיתה שלי נתפס על עבירה זהה והיה באותו מצב כמוך. גם הוא נדרש להגיע לתחנת המשטרה, ולאחר שקצין התנועה נזף בו קשות תוך שהוא מצדו התחנן על הרישיון שלו, הסיפור נגמר בכך שהקצין החזיר לו את הרישיון ואמר לו שבפעם הבאה הוא לא ינקוט בו במידת הרחמים.

מאחל לך שזה מה שיקרה גם במקרה שלך ושתפיק להבא את הלקח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התשובה.אבל כמו שאמרתי,אני סומך על עצמי ועל חבר שלי שאנחנו נדע בדיוק מה להגיד לקצין.הסקרונות המטורפת שלי היא תוצאות ממקרים דומים בזימון לדין.

פורסם

אין נוסח מדוייק לכזה מקרה.

אתה יכול לנסות לטעון שלקחת שעורי נהיגה על קטנוע ואתה יודע כיצד לשלוט בכלי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

ולשקר לקצין?

ואם הוא ידרוש ממנו את שם בית הספר שהוא לומד בו על מנת ליצור קשר עם המורה נהיגה?

ולא יצא לו מההצהרה הזו כלום , זה כמו שיתפסו אותי נוהגת בסמיטרלר ואטען את אותה טענה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מאמין שלקצין לא ממש אכפת מספיק כדי לעשות מאמצים מיוחדים עקב עבירה מהסוג הזה, אבל אולי אני טועה.

או שתגיד שאתה רוכב על אופניים וזה אותו עיקרון :lol:

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
תודה על התשובה.אבל כמו שאמרתי,אני סומך על עצמי ועל חבר שלי שאנחנו נדע בדיוק מה להגיד לקצין.הסקרונות המטורפת שלי היא תוצאות ממקרים דומים בזימון לדין.

את דבריך המשכנעים מול הקצין תגיד גם לשופט.

דווח לנו לאחר השימוע עם הקצין ונמשיך משם.

נסעת ללא רישיון נהיגה על קטנוע. יש מבין!!

ציין בפנינו את התקנות בהם הואשמת ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את הסעיפים מילה במילה,אבל :

1.אני מואשם בזה שנהגתי בכלי רכב שהרשיון שלי לא תואם לו

2.בעל הקטנוע מואשם בזה שאישר לי שימוש בו

לפי מה שהבנתי ,אי אפשר לדעת מה יהיו התוצאות.

אולי תתנו לי עצות ,איזה טענות הגיוניות אפשר לתת כדי שיתחשבו ברמה הכי נמוכה שיש? (כמובן שזה נוכלי,אבל אני ממש לא דואג לעצמי,אני רוצה שבעל הקטנוע יצא מזה נקי,ואני יעשה הכול בשביל זה)

פורסם

אין כמו האמת. נתפסת בשעת ביצוע עבירה, אין לך תירוצים של ממש. תגיד לקצין שאתה מודה באשמה, שאתה מצטער על המעשה המטופש שעשית ושלא תחזור יותר על הטעות הזאת. מכאן והלאה אתה תצטרך רק לקוות לטוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קרא את אשר מצורף כאן . מציע לך במהירות לצאת מזחיחות הדעת בה אתה /חברך נמצאים.

ראה מה ביקשה התביעה ולמה לא קיבלה . עקב סיבות מאוד מיוחדות שאני לא יודע אם חלות בעיניינך, ואחרי זה את העונש שהוא כן קיבל עדיין לא קל בכלל

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/taabura/ST-06-7164.doc

ראה את החומרה שבית המשפט מתייחס לעבירה הזאת עוד בשלב הראשוני של החלטת קצין המשטרה

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/taabura/st06004066-373.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא זוכר בדיוק את הסעיפים מילה במילה,אבל :

1.אני מואשם בזה שנהגתי בכלי רכב שהרשיון שלי לא תואם לו

2.בעל הקטנוע מואשם בזה שאישר לי שימוש בו

לפי מה שהבנתי ,אי אפשר לדעת מה יהיו התוצאות.

אולי תתנו לי עצות ,איזה טענות הגיוניות אפשר לתת כדי שיתחשבו ברמה הכי נמוכה שיש? (כמובן שזה נוכלי,אבל אני ממש לא דואג לעצמי,אני רוצה שבעל הקטנוע יצא מזה נקי,ואני יעשה הכול בשביל זה)

רוב הסיכויים שזה לא יקרה, אם הוא הודה שהוא ידע שאין לך רישיון ועדיין נתן לך לנהוג, הוא מואשם ב"התרת נהיגה" שזה פחות חמור מהעבירה שלך אבל עדיין לרוב גורר שלילה + קנס + מאסר על תנאי.

קחו עו"ד

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

ישה כתב:

קרא את אשר מצורף כאן . מציע לך במהירות לצאת מזחיחות הדעת בה אתה /חברך נמצאים.

ראה מה ביקשה התביעה ולמה לא קיבלה . עקב סיבות מאוד מיוחדות שאני לא יודע אם חלות בעיניינך, ואחרי זה את העונש שהוא כן קיבל עדיין לא קל בכלל

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/ta...ST-06-7164.doc

ראה את החומרה שבית המשפט מתייחס לעבירה הזאת עוד בשלב הראשוני של החלטת קצין המשטרה

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/ta...004066-373.doc

הבן אדם נסע על קטנוע ללא רישיון ועוד מבקש עצתנו כדי להתחמק/למזער העונש.

נראה לך שהוא הולך לקרוא עכשיו פסקי דין?

Nothin really matters to me

פורסם

למה הפכת את זה לספר תנ"ך, יש פה מקסימום 20 משפטים, אני קראתי את זה סתם בשביל הידע הכללי (וגם בגלל שאני תקוע בבית ביום שישי בערב :type: )

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

עדיין נראה לי ארוך מדי בשביל הבחור.

ונראה לי שלא יעניין אותו.

אבל תמיד יכול להיות שאני טועה.

Nothin really matters to me

• תוכן חדש...