Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים! חבר שלי היה בחנות וביקש שמן לרכב הנ"ל, ואחרי שהוא השתמש איתו הוא שם לב שכתוב על זה שמן גיר אוטומט. שאלתי היא אם זה טעות או שזה אותו שמן? ואם זה אותו דבר האם אפשר להישתמש עם זה גם להונדה להגה?

פורסם

שמן ( נוזל הידראולי ) לממסרה אוטומטית - הוא שמן הידראולי המתאים גם למערכות הגה כוח :idea:

במקרה של המאזדה - בשנים אלו 94 - מתאים שמן לממסרה אוט' רגיל בתקן DEX II או III .

להונדה - צריך יותר פרטים דגם רכב ושנה - בד"כ זה מתאים , אבל יש דגמים בהם צריך נוזל הידראולי סינטטי או מקורי בלבד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מדובר בסיויק 93 גיר רגיל

זה לא דגם - צריך את כל הפרטים , נפח מנוע ודגם .

בשנים הללו דגם ה 1.5i VTEC-E (hatchback/sedan Civic - צריך רק שמן אורגנלי :idea:

וכנ"ל דגמי Civic 1.6i DOHC VTEC Civic ,1.6i DOHC VTEC - שמן אורגינלי .

דגמי ה 1.4i - יכולים להשתמש בשמן הידראולי רגיל - DEX II או III .

חובה לבדוק היטב דגם מלא ושנת מודל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דגם מדויק אני לא יודע.

אני יודע שנפח המנוע זה 1600, זה D16 מה שבטוח זה לא וויטק! כי וויטק זה רק מ94 ומעלה.

אז אם הבנתי נכון, אז רק ה1400 לא צריכים נוזל מקורי?

אגב גם כשצריך להוסיף טיפה צריך מקורי?

פורסם

הנוזל ההידראולי המתאים להגה הכוח של הונדה סיוויק הינו מקורי בלבד או שווה ערך למקורי.

אסור בשום אופן למלא/להוסיף נוזל הידראולי שהינו מתאים למערכת ההידראולית ! נזק עלול להגרם.

ראה תמונות מצורפות.

FluidsHondaPSF.jpg

honda_KU3_PakWheels(com).jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...