Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תרתח אדון עזריאל..

מה שאני אומר זה ,שצריך לעבור דרכם עם אישור של אנד יוזר בכדיי להכניס לארץ.

אני לא אומר שזה קשה אבל, זה צריך לעבור דרכם גם אם קנית פה בארץ מהיבואן.

אגב הציוד שנמצא אצלי ,הוא ה "היי אנד של המגברים" לצורך ההשוואה כלומר מאד מאד יקר ומיקצועי.[40K יורו]

ויש גם ציוד דרגה ז' שאפשר לרכוש בהרבה פחות ירוקים.

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רותח, רק רוצה דיוק

ואני שוב חוזר ואומר, הFBI הוא גוף פנימי, לצורך העיניין "משטרת ארה"ב" (כי שם יש רשויות שיטור לכל מדינה בנפרד, ואחת כללית שזה FBI).

ההגיון במה שאמרת עכשיו, זה כמו שכדי להכניס מוצר כלשהו לצרפת, צריך אישור ממשטרת ארגנטינה.

מה הקשר ? זה גוף פנימי לחלוטין שאין לו שום סמכות, אפילו לחקור אותך אין לו סמכות, אלא רק לאחר הסגרה מלאה !. (ע"ע האנלייזר שסרב להחקר ע"י הFBI בנוגע לפריצה לפנטגון)

פורסם

האמת שתהיתי אם יש קשר בין ה-flir שנראה בתמונות, לסימולטורים שנהגתי לשחק בהם פעם מזמן.

ואכן החברה הזו מייצרת גם דברים כאלה (סרטון נחמד לחובבי פיצוצים :twisted:).

אולי מוצרי ההדמיה הטרמית שלהם משלבים טכנולוגיות אשר יכולות להפוך לבעלות אופי צבאי בידיים נכונות (אך ממש לא נכונות מבחינת ארה"ב).

אני בטוח שבאותה מידה ישנם מוצרים של חברות ישראליות, אשר נמכרים בעולם רק באישור משרד הביטחון וכו'.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תפריד בין 2 דברים,

א.הFBI (נגיד) או רשות בטחונית אמריקאית כלשהי, אוסרת על יצרנים אמריקאיים, הפצה\יצוא של מכשירים מסוג זה, אל מחוץ לגבולות ארה"ב = נגיד שעוד איכשהו הגיוני, רק נגיד, היות וזה כולה מצלמה טרמית, לא איזה אמצעי לחימה מתוחכם ומתקדם.

ב.הFBI אוסר הכנסה של מוצר כזה או אחר לישראל = לא הגיוני.

אין לו שום סמכות, ואין לו שום יכולת להציב\לאכוף תנאים כאלו או אחרים בשום מקום מלבד ארה"ב עצמה בלבד.

עכשיו - בהתחשב בעובדה שקיימים יצרנים מ-איטליה, צרפת, גרמניה, סין, יפן, ישראל! (כן, גם פה מייצרים מצלמות כאלו)

גם במידה וארה"ב מקיימת הגבלה כלשהי על יצוא של המוצר הנ"ל, אין דבר שהיא יכולה לעשות בנוגע לרכישה של מוצר כזה, מכל אחת מהמדינות המוזכרות פה.

פורסם

חברה עזבו אותכם מהוויכוח הזה, אני בעסק הזה המון שנים ויודע דבר או שניים.

אבל באו נחזור לענייני סאונד ומערכות הגברה ,למי איך וכמה מותר ואיזה אישור צריך לא יביא אותנו לשום מקום בסופו של דבר.

ראיתי כמה נושאים שהגיעו לוויכוחי סרק מיותרים עזבו.

הרי אתם לא הולכים מחר לקנות מצלמות טרמיות.

ואם כן אז רק של חברת פליר השוודית:-).

פורסם

למה ללכת כל כך רחוק,

רפאל - לא חסרה להם טכנולוגיה לביות על חום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא יודע אם זה המקום אבל הסבר רצית אז ככה:

מה שרואים בתמונה הטרמית הינו מגע לקויה בפאזה T של המפסק הנ"ל, דהיינו הגיד הימני.

מה שגורם להתחממות הגיד הוא הזרם, שרוצה לעבור באותו שטח חתך שלמעשה נהיה יותר קטן עקב הליקוי.

כאשר הזרם נשאר אותו זרם והשטח שבא במגע איתו נהיה קטן יותר ,הגיד/נעל כבל/בורג מתחמים יתר על המידה.

מה שיכול בסופו של דבר להביא לשרפה.

התמונה השניה היא תמונה דיגיטלית של אותו רכיב, שבמקרה הזה הוא מפסק זרם לקבל.

כמו כן אפשר לראות בתמונה כמו זנב שמתחיל בטמפ' גבוהה בנקודת החיבור, ויורד בהדרגתיות מהנקודה והלאה.

מה שמרמז בוודאות על מגע לקוי.

אני מקווה שההסבר מובן.

פורסם

האמת אני רוצה להגיע למפגש בשביל לשמוע כמה סטים, לפני שאני מחליף את הקומפוננט הסיני שלי.

מה שעומד על הפרק הם פוקל/מורל/והרץ,רמת השקעה 1-1.5K

יש מתנדבים להשמעה והתרשמות לפני החלפה?:-)

• תוכן חדש...