Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה קניתי אלפא 147 2 ליטר סלספיד 2006. 2 שאלות בבקשה:

1. הבלמים מתחממים מהר וחורקים. לכאורה הוחלפו בטיפול אחרון. האם מוכר\סביר?

2. צריכת הדלק בין 8-9 קמ לליטר? סביר?

בתודה מראש

BGAR

פורסם

לא סביר, אבל יתכן שהתקינו חלקים לא מקוריים או מאיכות ירודה.

מכיוון שמדובר בבטיחות בדוק זאת אצל מוסך מתמחה באלפא רומאו.

אני מציע לך להצטרף כחבר אל מועדון אלפא רומאו ישראל שיש בו גם הרבה מומחים מקצועיים ואתרם הנו

www.iaroc.org.il

תתחדש על המכונית ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

צריכת הדלק גבוהה מעט אבל קשורה לצורת הנהיגה.

אם אתה נוהג רגוע כנראה ויש בעיה.

אצל חבר עם תלונה דומה, הפתרון היה החלפת תרמוסטט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על התגובות. מרגיז שאוטו שרק עבר טיפול סובל מבעיות. רוב הזמן אני נוסע רגוע ונראה לי מוגזם 9 קמ לליטר. אבדוק. תודה

פורסם

אם הצריכה הזאת מושגת בנסיעה בעיר, הרי שלא זאת בלבד שאין לרכב בעיה - הצריכה שלו מצויינת!

בנוגע לבלמים: לפי מה הסקת שהם מתחממים מהר מידי? האם חלה ירידה ביכולת הבלימה שלהם? באילו כבישים אתה נוסע כשאתה מרגיש שהם התחממו?

מניסיון, הבלמים של ה-147 לא רעים בכלל, ואם לא הותקנו אצלך רפידות סוג ז', אני לא רואה שום הסבר לתופעה שאתה מציין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הצריכה בנסיעה מעורבת - 50\50 . בינתיים הלך המזגן והייתי עסוק עם זה - התפוצץ צינור גז.

לגבי הבלמים בנגיעה בדיסקים מרגישים שהם רותחים גם לאחר 2-3 בלימות חזקות שאז הם גם חורקים.

:-(

• תוכן חדש...