Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שואל בשיא הרצינות. הרי על סמך זה, בין השאר, הוא נבחר. מדובר בהונאת ציבור הבוחרים.

אי אפשר להעמיד למבחן בית-משפט את יושרם של הפוליטיקאים?

אין פה חוזה שבעל פה?

פורסם

הוא הבטיח להוריד מיסים.

לא הבטיח לקיים.

אי אפשר להעמיד למבחן בית-משפט את יושרם של הפוליטיקאים?

אם האנשים הללו היו ישרים, הם לא היו מתגלגלים לפוליטיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תביעה ייצוגית היא מכשיר צרכני.

אתה מתכוון אולי על להגיש בג"צ. עכשיו רק נשאר לבדוק על איזה חוק עברה המדינה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המדינה לא עברה על שום חוק.

יש האומרים שתביעה ייצוגית היא תביעה צרכנית ויש האומרים שהיא תביעה צרחנית. כך או כך מכשיר טוב ביותר למען הצרכן הקטן.

יש לך קייס מצויין נגד ביבי., שהבטיח , וכמו ששמיר ראש הממשלה לשעבר אמר "הבטחתי אבל לא הבטחתי לקיים"

הדרך פשוטה עד מאוד רק נדרש לה זמן.

בבחירות הבאות שלח אותו הרחק מכאן.אני מניח שעל הדרך ייתווספו סיבות נוספות חלקן נגדו חלקן אולי בעדו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי. נניח ולא הייתה חסינות פרלמנטרית. יש קייס?

המטרה היא לומר לו מה חושב עליו העם, בדרך קצת מקורית.

ברמת הרעיון.

פורסם

אביעד

אולי תקדיש את זמנך לקידום הספורט המוטורי!!

הקייס היחידי שיש לך הוא לא משפטי אלא ציבורי, וכפי שכתבתי לך , הזמן והמקום הוא בקלפי. רק צריך לבוא ולהצביע.

בית המשפט לא יפתח בפניך את שעריו , בגלל הצהרת כוונות של מועמד כזה או אחר.

אפילו אצל הנשיא לשעבר ברק שלטענתו הכל שפיט , לא הכל שפיט, והבטחה כזו היא לא.

אתה רוצה דרך לא מקורית לך עם שלט ותעמוד ליד ביתו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אם על כל ההבטחות שלו היה אפשר להגיש תביעה ייצוגית היום היינו מליונרים...

אם היה אפשר להגיש תביעה ייצוגית על כל ההבטחות של כולם, היינו מוצאים בכל חודש 10 ח"כים על כסא חשמלי. פעם בחצי שנה היה עולה לשם ראש ממשלה.

נ.ב. לא שאני נגד...

נ.נ.ב. הוא הוריד מיסים. לחבריו מהעשירון העליון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בבחירות הבאות אולי כדאי לך להחתים אותו על זכרון דברים. יש קובץ להורדה בפורום ייעוץ בקניית רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כנגד הפוליטקאים יש לקרוא ראשית את הדביק נגד סוחרי רכב.

אח"כ להכפיל ב X ועדיין תיפול עם ועל לימונית שאפילו לימונדה אי אפשר לעשות איתה

החוזה היחידי היה חוזה המדינה הרצל וכם הוא מת מזמן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש לי שאלה, אני מתנגד לקיצוצים ולהעלות מס, אבל מישהו יכול להביא רעיון מקורי מאיפה הממשלה יכולה להכניס כספים לקופה הריקה שהשאירה ממשלת קדימה? גם בפעם הקודמת שביבי כיהן כשר אוצר וראש ממשלה האשימו אותו בחוסר התחשבות ורק לאחר שנתיים הורידו כולם את הכובע בפניו והודו שהוא הציל את המדינה.

שימו לב אני לא שואל פוליטית אני שואל מעשית ומבחינתי אין הבדל בן ביבי ברק או כל פוליטיקאי אחר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מישהו יכול להביא רעיון מקורי מאיפה הממשלה יכולה להכניס כספים לקופה הריקה שהשאירה ממשלת קדימה?

כן. אפילו שיש בארץ מיסים דרקוניים שלא היו מביישים שליט מונגולי מימי הביניים או רשע על מספר קומיקס, יש לי עוד כמה רעיונות:

א) להנהיג מס אוויר. להחדיר לריאות של כל אזרח, תייר, תושב זמני, תושב קבע מונה אוויר שמקושר לשרת המרכזי ולגבות מס בהתאם.

ב) אם זה לא מספיק, להנהיג חובת רישוי וביטוח לקלנועיות, אופניים ורולרבליידס.

ג) למה על אחזקת רכב צריך לשלם אגרה שנתית ועל אחזקת ילד עד גיל 18 לא? צריך להנהיג אגרה לפי קבוצות גיל ומשקל. בעצם, גם כל מבוגר צריך לשלם אגרה על עצם זה שהוא חי. מי שלא משלם בזמן מגורש או מוצא להורג (זה ייתן לאנשים מוטיבציה). ולמה רק בני אדם? צריך גם אגרות על חיות מחמד.

ד) יש כל כך הרבה מוצרי חשמל בבתי אנשים, ולוקחים אגרת שידור רק על הטלוויזיה והרדיו. צריך לעשות גם אגרת מחשב, אגרת טוסטר, אגרת מאוורר, אגרת מכונת כביסה, אגרת מקרר, אגרת מיקרוגל. להצדיק את זה בכך שזה עוזר להתקיים לחברת החשמל הממשלתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תפסיקו גם השלטון קורא ואין צורך לתת לו רעיונות

או בלשון העם תפסיקו לעשות מס חרה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...