Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע בוודאות אבל חלק מכם מכירים את המערכת שלי ברכב ויודעים על השידורג שהיא עברה , רציתי לנצל את האשכול הזה ולומר תודה לשלושה אנשים שעדיין עוזרים לי בהשלמתה וכיוונה .

יוסי "אלפיין "- המתקין מס' 1 של סאונד ברכב , פשוט עושה עבודה יוצאת מהכלל בכל מה שקשור בהתקנת הרכיבים ובאסטטיקה הכללית של ההתקנה . פתחתי אשכול שלם על יוסי ועל העבודה שהוא ביצע ברכב שלי ועדיין יש עוד הרבה מה לומר ולהוסיף פשוט תענוג .

על המוכר - תומר מתומקאר - אני יודע שחלק מהאנשים כאן לא תומכים באותו בחור אבל מעבר לוויכוחים על רמות של התקנה וכו' ישנו מוכר שמוכר מוצרים נהדרים בסכומים הוגנים ולא גבוהים בכלל , הוא תמיד מוכן להחליף מוצרים ולעזור במחיר כאשר מעוניינים לשדרג - אני לא יודע בקשר להתקנות אבל פשוט כיף לקנות ממנו .

על היבואן - דרור יבואן הרץ ואודיסון - ליווה אותי כשרכשתי את הביט 1 , עזר לי לסנכרן את המכשיר והסביר לי איך לכוון תוך כדי כיוונים ראשוניים של הפרוססור מה גם שהוא הזמין אותי להמשך כיוונים ברמה "אחרת" וכל זה על זמנו הפרטי מבלי שהוא חייב לי דבר מה .

דרור נותן הרגשה של ביטחון לארוך כל הרכישה ולמרות ריבוי הטלפונים מצידי הוא לא סינן ותמיד ענה והסביר כשהיה צריך .

אני לא יודע איך הוא מתקבל כאן בפורום אבל אני ממליץ עליו בחום פשוט יבואן ברמה גבוהה שנותן אחריות מלאה ומעבר לה על המוצרים שהוא מוכר .

אני מקווה שהמערכת תיהיה מוכנה עד למפגש הבא שגם אני פעם אוכל לארח ברכב ולא רק להתארח :-D

פורסם

גיא תתחדש , שמח שהכל הסתדר.

לגבי יוסי..נו..

את תומר אני לא מכיר , רק ראיתי רכב שהוא התקין ו..לא רוצה להכנס לזה פה

את השיחה היחידה שהייתה לי עם דרור לעומת זאת, אני מעדיף לשכוח. פשוט לא יאמן התודעת שרות המגעילה שהוא הציג כלפי. אני שמח שכלפיך הגישה היא אחרת (לגמרי)

פורסם

לפותח האשכול:

אני לא רוצה לפתוח כאן דיון על מר תומר אבל הוא ממש לא מוכן להחליף כול מוצר!

גם אם זה מוצר חדש עם אחריות.

עד כאן סיימתי את דברי.

פורסם

אני לא מקבל מה שאתה אומר , אני לא יודע אם יש לך אחריות והוא לא רצה להחליף לך זה נשמע לי לא הגיוני .

מעולם לא נתקלתי אצלו בסירוב לשום מהלך של החלפה או שידרוג שרציתי לבצע .

פורסם

זה מה שיפה בפורום. איש איש וחוויותיו. איש איש, התרשמותו ונסיונו.

הת'רד הזה לא מדבר על תומר כמתקין, בא ונמנע מלפתוח זאת שוב, כאן.

לגבי השירות של דרור-אודיוסיסטם, לאחרונה שמעתי עוד המלצות חיוביות על שירות מעולה, גם מroni_n.

כששופטים יבואן או מתקין, צריך לזכור שעל כל חוויה גרועה מתועדת, "עלול" להיות מספר חוויות חיוביות של חברים אחרים..

ותומר ידידי, דרור לא אשם שהופלת בפח בעבור בצע כסף וקיבלת אינפורמציה מוטעית ביודעין מאדם מסויים. אתה לא היחיד שהופלת בפח על ידו באותו מקרה, ודי לחכימא ברמיזא.

פורסם

גם לי זכור אותו סיפור תומר , הבנו בסוף שאותו מכשיר לא הגיע מדרור , לא ?

בכל אופן באמת אנא אל תהפכו את האשכול הזה לאשכול של "התקנת רינתיה " וכו'

האשכול הזה נפתח כדי להמליץ לגולשים חדשים על שלושת התותחים האלו , שרק בעזרתם וסבלנותם החיוך לא יורד לי מהפנים כשאני באוטו .:lol:

פורסם

אתה לא מכיר את כל הפרטים של אותו סיפור ועדיף שאני לא אכנס לפרטים האלה כאן..

כמו שנאמר כאן לא פעם, זה פורום. גולשים חדשים צריכים לדעת את הדברים הטובים וגם את הטובים פחות

פורסם

צביקה, מהכרותי את הפרטים, אכן עושה רושם שהשירות שתומר קיבל מדרור לא חיובי במיוחד (זה לא אומר כלום על אחרים אגב.)

אבל זה לא סותר את מה שכתבת. התחושה הכללית של תומר היתה פגועה מראש,

זה שחבר פורום וותיק ומוכר. ביצע מניפולציה שיקרית בעבור בצע כסף, זה עצוב מאוד. וחבל.

פורסם

אבל זה לא סותר את מה שכתבת. התחושה הכללית של תומר היתה פגועה מראש,

זה שחבר פורום וותיק ומוכר. ביצע מניפולציה שיקרית בעבור בצע כסף, זה עצוב מאוד. וחבל.

נכון שדני לא נהג בצורה ישרה, אבל זה לא אומר שהשירות של דרור היה טוב - אם בכלל אפשר לקרוא לזה שרות, זה היה יותר התכחשות

פורסם

אחד המתקינים בחיפה בעצמאות 31 ליאור מולטימדיה בעל סבלנות ויש לו מתקין הכי גבר בארץ (אופיר).

בקיצור אין מה להוסיף!!!!!!

פורסם
אחד המתקינים בחיפה בעצמאות 31 ליאור מולטימדיה בעל סבלנות ויש לו מתקין הכי גבר בארץ (אופיר).

בקיצור אין מה להוסיף!!!!!!

יש מישפט שאומר" ..... קופץ בראש " לא קוראים רק את הכותרת ומגיבים כי ההמלצה הייתה מכוונת לדרור היבואן של אודיסון/הרץ וליוסי המתקין

ליאור ואופיר לא הוזכרו פה ע"י פותח הת'רד

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...