Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזר (בעניי לפחות) שהמחוג של המג חום בפניות ימינה או שמאלה הוא רוקד לכיוון הסיבוב וכמובן אם אני עובד פסי האטה הוא קופץ רציתי לדעת אם זה אפשרי לתקן דבר כזה? יש אפשרות לחיזוק? או שאני צריך להתקין אחד חיצוני?

בעבר אני ניסיתי לפרק את הלוח שוענים אבל נתקעת בשלב של אחרי פירוק כל הברגים והלוח לא זז הבנתי שזה בגלל הכבל של הספידומטר ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו. גם בזה אני צריך עזרה..

תודה רבה ולילה טוב

peugeot 106 95' 1400

פורסם

עידכון:

הצלחתי לפרק אותו סוף סוף, הבעיה שכנראה נדפק לי השעון חום מנוע, ואצטרך להתקין אחד חיצוני, הסיבה לזה היא ככה, המד חום לא היה עובר לי בחיים את החצי אולי בתיפונת, עכשיו מאז שנסיתי לתקן הוא לא יורד מהחצי ויש לי הרגשה שהוא מזייף, יש דרך לבדוק אם הוא מזייפ או לא?

זה דחוף לי חברים תודה רבה

peugeot 106 95' 1400

פורסם

בשביל לבדוק אם הוא מזייף אתה צריך בעל מקצוע, ומד חום חיצוני , כדי לדעת את הטמפ' האמיתית.

לחילופין, אתה יכול לפנות לבית עסק המתעסק במחוונים, הם אמורים לדעת מה לבדוק ואיך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

beats me :mm_eek:

אולי מישהו בעל נסיון יתן כיוון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מחר אני מתכוון ללכת לטפל בזה השאלות שלי הן:

האם כדאי לי שינסה (בעל מקצוע) לתקן את המקורי?

או להתקין אחד חיצוני?

ואם להתקין חיצוני ... איזה סוג?

peugeot 106 95' 1400

פורסם

עדיף לתקן המקורי.

מהיכן אתה בארץ?, לפי זה אולי ניתן יהיה לכוונך למכון מתאים לבדיקה ו/או תיקון שעון החום

ואצלם גם ניתן להתקין מד חום חיצוני, אם תרצה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מי-ם אבל בכל אופן קבלו עידכון:

היום הייתי אצל מישהו שהומלץ לי בחום ע"י המוסכניק שלי, הייתי אצלו אז ככה זה מה שהוא עשה, כמובן שסיפרתי לו שאני שמתי יד בעסק...

1- הוא קייל את המד חום, הוא טען שאני הוצאתי אותו מקיול.(בקשר לנדנודים הוא אמר לי שאין מה לעשות אלא להתקין אחד חיצוני, אבל בכל אופן מה שיש לי הוא תקין)

2- הוא קייל את המד מהירות שמסתבר שהיה 10 קמ"ש קדימה....

3-תיקן את כל התאורה של הלוח והכל עובד פיקס..

הכל כול הכל עלה לי 150 ש"ח

למקום שהייתי בוא נקרא "המדייק" זה בירושלים , תלפיות אני ממליץ עליו בחום

peugeot 106 95' 1400

• תוכן חדש...