Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יודע מה עושים במחלף אלוף שדה בר"ג?

איתמר
שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסקרנות הורגת אותי.

כבר למעלה מחודש יש עבודות במחלף, ואני לא מצליח להבין מה הולך שם.

בינתיים הוסיפו רמזור נוסף לנוסעים ממערב למזרח, רמזור נוסף לעולים על המחלף מכיוון צפון ורמזור נוסף לבאים ממזרח למערב. על כל העסק הזה מתפקד תזמון רמזורים לקוי שמתזמן שלושה רמזורים עם מרחק קצרצר אחד מהשני בו זמנית :shock:

כמו כן נראה שכל העסק הזה יהיה קבוע, יש אבני שפה למדרכות, ככה שלא נראה לי שהם מתכוונים לוותר על הרמזור החדש שצץ.

מה הרעיון?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול גם הסיטו את הפניה לכיוון תל השומר (כשבאים מצפון) , נתנו לה מין טוויסט מוזר כזה ימינה.

לצערי אני נמצא שם מדי יום בשבועיים האחרונים ועוקב אחרי השינויים.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני עובר שם לא מעט (יאללה, עושים מפגש? :lol:) ובאמת לא הצלחתי להבין מה פשר החפירות בצומת. המקום פקוק מאוד בשעות הבוקר ואני מאוד מקווה שהשינוי שיעשו יפתור לפחות חלק מהבעיה.

בכל אופן, לאחר חפירה קלה ברשת מצאתי את זה: http://80.70.129.175/data/SIP_STORAGE/files/8/1908.pdf

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיכות של קובץ הPDF לא משהו, אז הרשתי לעצמי להעתיק את הטקסט הרלוונטי:

העבודות כוללות שינויים גיאומטריים ובסיומם לנוסעים בכביש גהה מצפון - לא תתאפשר פנייה לכיוון בית החולים שיבא.

חסימת אחד מהנתיבים נועדה להאריך את משך מופע האמזור הירוק בצומת הסואנת בעקבות ביטול הרמזור לכיוון תל השומר.

אולם, בן זאב חושש, כי השינויים יגרמו להגדלת נפחי התנועה בדרך אלוף שדה.

"הבהרנו למע"צ את החשש שלנו ואם נראה שאכן השינויים יגרמו להגדלה משמעותית בנפחי התנועה באלוף שדה - העירייה תפעל לביטולם" הוא ציין.

אמנם העבודות יביאו להתארכות משך זמן מופע הרמזורים הירוקים בצומת לנוסעים בכל הכיוונים, אך את המחיר עלולה לשלם רמת גן, לנוכח הגדלת כמויות הרכבים שיכנסו לאלוף שדה מכיוון גהה צפון.

גידול במספר הרכבים הנכנסים לאלוף שדה עלול להחריף את עומסי התנועה בציר הסואן.

בכל מקרה, גם אני נוסע שם לא מעט (בעיקר כשאני צריך לחזור הביתה בשעות הצהריים/אחה"צ המוקדמות ומנסה להתחמק מאיילון ככל האפשר).

קצת מתוסבך להבין מה הם מנסים לעשות שם, וגם לא ממש ברור לי איך זה יעזור, אבל נקווה לטוב (אם כי מנסיון העבר עם ה"פתרונות" של מע"צ, הפקקים רק הולכים להתארך).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מה הפתרון שהם מייעדים למי שבא מצפון ורוצה לפנות לאזור רמת אפעל ותל השומר.

כניסה דרך בר אילן?

נסיעה עד מסובים ופרסה?

אולי שיכינו לולאה מהצד הדרומי של הגשר במקום מסוף האוטובוסים שיש שם?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם מבינים את הלך העיניינים?

הם קודם מבצעים שינוי ואחרי זה רואים אם השינוי עזר או לא, מקסימום לבטל הכל.

על זה המיסים שלנו הולכים.

"If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself."

- Albert Einstein

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העומס הגדול בבקרים לבאים ממערב למזרח (מת"א לתל השומר) נובע בעיקר בגלל הפקק שיש בכניסה לבית חולים בשל הבידוק הבטחוני. בשעות אחה"צ גם יש פקק בגלל נהגים שיוצאים מת"א ויורדים במחלף אלוף שדה לכיוון צפון, אבל זה פקק סביל ביותר. במהלך היום והלילה אין שם פקקים.

את הקטע של ביטול הפנייה אני לא מבין. זה מאריך את זמני ההגעה של האמבולנסים המגיעים מכיוון צפון לתל השומר (יצטרכו לנסוע דרך בר אילן וקריית אונו, כבישים צרים ואיטיים יותר) וקווי האוטובוס המגיעים מצפון לא יוכלו להיכנס למסוף הנוסעים, אלא אם באמת תפתח כניסה אחרת ישירות מכביש גהה למסוף האוטובוסים, יש שם שטח לא מנוצל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחת את הפקק בפניה שמאלה מכיוון בית החולים לכיוון גהה דרום. כבר כמה פעמים נתקעתי ברמזור הזה 10-15 דקות רק בגלל מופע קצר ונהגי אוטובוס חוצפנים שלא יאה להם לעמוד ברמזור. בפעמים האחרונות פשוט המשכתי ישר במקום לפנות שמאלה ועשיתי פניית פרסה ברחוב הירדן.

ושכחת גם את הפקק שיש בשעות אחר הצהריים בעליה מגהה לכיוון צפון לכיוון רמת-גן וגבעתיים.

כל המחלף הזה פקוק לעייפה :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עובר שם קבוע

אתמול היה שם תאונה לא ראיתי בדיוק מה הלך אבל היו הרבה שברי זכוכיות בכביש וטאסות...

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפקק שמאלה מכיוון תל השומר לגהה דרום לא אמור להיפתר במסגרת המחלף החדש לפי התכנונים, להפך, עוד רוצים להאריך את זמני הירוק ממזרח למערב ומערב למזרח.

הפקק שבפנייה מגהה מכיוון צפון לכיוון ר"ג (זאת עם השלושה נתיבים) גם לא נראית לי קשורה למחלף עצמו, היא נטו בגלל תזמון רמזורים.

תמיד כשאני עומד בפקקים אני שואל את עצמי מה היה קורה אם לא הייתה מתרחשת תופעת הליסינג-לכל-פועל ואם המדינה הייתה מעודדת ומפתחת תחבורה ציבורית נורמלית כבר לפני עשור או שניים.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...