Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן-רק בליסינג תיפעולי?

ilan 206
שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם ניתן להשיג דלקן ג אם הרכב לא רשום על חברה או בליסינג?

(ד"א אין לי מושג איך דלקן עובד ממש,אז יהיה נחמד אם יסבירו גם איך זה בדיוק עובד)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שהבנתי דלקן פועל כמו טלפון בלוטוט',כאשר אתה מגיע לתחנת דלק ונעמד ליד המשאבה הדלקן "מתחבר" למשאבה וישר המשאבה יודעת את המספר אשראי שלך.אתה מתדלק כרצונך והסכום על הדלק יורד לך מהאשראי.

תקנו אותי אם אני טועה

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא בדיוק BT, אולי IR.

זה לא IR, כי בIR חייבים קו ראיה שקשה מאוד ליצור במקרה הזה.

אפשר להתקין דלקן (או פזומט, או כל מערכת מקבילה מחברה אחרת) על כל רכב. קרא, למשל, כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לחסוך לעצמך את התקנת הדלקן ולקבל כרטיס מגנטי שמתפקד בדיוק כמו כרטיס אשראי רגיל ומחייב את חשבון הבנק שלך באמצעות הוראת קבע.

נדמה לי שהשירות כרוך בעלות דמי שימוש של 10 ש"ח לחודש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לחסוך לעצמך את התקנת הדלקן ולקבל כרטיס מגנטי שמתפקד בדיוק כמו כרטיס אשראי רגיל ומחייב את חשבון הבנק שלך באמצעות הוראת קבע.

נדמה לי שהשירות כרוך בעלות דמי שימוש של 10 ש"ח לחודש.

בשביל מה לעשות כרטיס מגנטי שפועל כמו האשראי ומחייב אותו ועוד לשלם 10 ש"ח לחודש כאשר אתה יכול להשתמש עם האשראי עצמו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...