Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בחורה שמרגישה שמשקיעים בה פשוט תחרבן עליך בלי בושה.

ובחורה שלא תשקיע בה?!

גם!

בחורות יחרבנו. זו אקסיומה רגשית. עכשיו רק נשאר לבחור איך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובחורה שלא תשקיע בה?!

גם!

בחורות יחרבנו. זו אקסיומה רגשית. עכשיו רק נשאר לבחור איך...

לא, זאת פעולה טבעית.

ד.א בחורות גם מפליצות.

פורסם

תן למישהו אחר לקטוף את הריבאונד, לה לסיים את הסרטים ותדגום אותה עוד כמה שבועות.

או לחילופין, קטוף אתה את הריבאונד וקח בחשבון שרוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום בעתיד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כרגע הוא נמצא בעמדה יותר טובה משלך כי הוא בלתי מושג כרגע.

תן לבחורה "לעבוד בשבילך" ותראה איך ההתלבטויות שלה נגמרות.

אמרת דבר חכם.

בכלל, בחורה ש"מחכה" לראות מה יהיה עם האקס שלה, למה בכלל לטרוח. האקס בעמדה הרבה יותר טובה.

לפותח השרשור - אתה בעמדה שאין לך ממש שליטה על המצב, אל תשלה את עצמך.

לדעתי, אם אתה מסוגל לבלות איתה + לשכב איתה בלי להכניס רגשות לעניין, אז לך על זה. מקסימום היא תראה שטוב לה איתך ותרד מעניין האקס. אבל אם תראה לה שאתה בעניין רציני איתה, אתה תהיה מושג מדי והיא תרגיש את זה.

אם אתה חושב שרגשית זאת תהיה בעיה, עדיף שתתרחק, כי אם היא תחזור לאקס שלה, אתה זה שתפגע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
היא במצב שהיא "מחכה" לו שיחליט אם הוא רציני כלפיה או לא והיא שונאת את המצב הזה.

אם היא מחכה לו, תן לה לחכות לו.

כשהיא תסיים לחכות ותהיה פנוייה למשהו חדש,

זה האות שלך להיכנס לתוך התמונה.

אתה צריך להישאר ברקע כל הזמן הזה,

אבל בלי להיות מעורב רגשית.

זאת דעתי, בכל אופן,

לשיקולך כמובן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מנסיון, אל תשקיע יותר מידי ואל תקשר אליה ריגשית, שמור איתה על קשר פתוח וזורם, תראה את עצמך פנוי ולא תפוס, אם יש לך הזדמנות להתחיל עוד קשר עם מישהי אחרת לך על זה גם, כמו שהיא עדיין לא החליטה, גם אתה "עדיין לא החלטת".

אם תדבר הרבה על האקס שלה או תאמר שהיא נפגשה/דיברה איתו די הרבה ותרבה להעלות אותו בשיחות בינכם, אז חבל לך על הזמן.

פורסם

מסכים עם קונדסון ושאר הדעות פה.

לי אישית יש הרבה ניסיון עם בחורות שהאקס המיתולוגי עומד ברקע (לפחות 3-4 מקרים) ותמיד היד שלו על העליונה וזה מקרה מתסכל.

היום , עם הניסיון, למדתי ששברגע שיש אקס מיתולוגי אז או זיון או כלום.

בקיצור אני שונא אקסים מיתולוגים מוצהר..:evil:

אהבתי את הפרשנות שיש לו יתרון בגלל שהוא בלתי מושג -זה כל כך נכון :idea:

יוגב

פורסם

בקיצור, שחק את המשחק.

תראה התעניינות מצידך אבל בו זמנית, תצא עם בחורה אחרת.

ככה היא תתחיל לחשוב," אוקי עם האקס לא קורה כלום והנה הבחור הזה בא והתחיל איתי והוא ממש חמוד ובלה בלה בלה אסור לי לפספס את זה כי בסוף אני ישאר בלי כלום. הנה הוא אפילו יוצא עם מישהי אחרת".

אם זה לא עובד, כנראה שהראש שלה תקוע עמוק בתחת של האקס ואין טעם להמשיך לנסות.

פורסם
מהניסיון שלי בשבוע האחרון וגם כמה פעמים לפני כן, עזוב את זה.

בחורה שמרגישה שמשקיעים בה פשוט תחרבן עליך בלי בושה.

אם יש ספק אז אין ספק.

NEXT!

אין לי ספק שאתה צודק , מנסיון ...

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
תן למישהו אחר לקטוף את הריבאונד, לה לסיים את הסרטים ותדגום אותה עוד כמה שבועות.

או לחילופין, קטוף אתה את הריבאונד וקח בחשבון שרוב הסיכויים שלא יצא מזה כלום בעתיד.

האיש מבין.

1+

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...