Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לדעת היכן ניתן לבצע שקילה לרכב? חבר טוב של הוריי הציע לי לבדוק בנמל אשדוד, שם מבצעים שקילה למשאיות, וייתכן שיהיה ניתן להכניס את הרכב לשם ולבצע שקילה.

מאיפה הכל התחיל, חבר מהעבודה, קנה מכסה מנוע להונדה מקארבון פייבר, המכסה לא שוקל כלל, אך הוא מעוניין לבצע שקילה של הרכב עם המכסה המקורי ולבצע שקילה לאחר החלפת מכסה המנוע.

במידה וההפרש יהיה משמעותי, הוא די בתכנון של החלפה של דלת תא המטען לקארבון, ולמען האמת לפי ההתלהבות שהוא תפס אותי על הבוקר.. ( לפני הקפה והסיגריה:evil:)

אני מאמין שהוא בתחילתו של טירוף הורדת משקל הרכב...:roll:

תודה לעוזרים.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

שלום אתה.

יש משקלים למשאיות בכניסה למפעלים רבים. לפעמים, אם מכירים מישהו מאותו מפעל, אפשר לשקול את הרכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה רק אני או שזו מגפה של בעלי סיויק?:lol:

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

חבר שלי רוצה להתקין ברכב שלו וו-גרירה,

בעסק שמתקין אמרו לו שהוא צריך קודם לשקול את האוטו שלו,

מישהו יודע היכן ניתן לעשות את זה באיזור הצפון ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

1. שקילה באזור הצפון ניתן לבצע במכון הרישוי שנמצא מול משרד הרישוי בחיפה.רחוב אדיסון 2 מפרץ חיפה. שקילה עולה 50 ש"ח.

2. למה לעזאזל לשקול את הסיויק? :shock:

שישקול את עצמו עם המכסה הרגיל, שישקול את עצמו עם המכסה קרבון, הפער בין המשקלים הוא המשקל שירד מהרכב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...