Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פונטו ספייס 01 V קליאו B 99


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להחליף את הקליאו B 99 שלי לקטנה זולה אחרת. הקליאו היא 1.4 ידנית מנוע 8 שסתומים של רנו.

בסה"כ אני חושב שהקליאו נותנת תמורה מדהימה למחיר המגוחך שלה כ-16 אלש"ח. (נוחות, אמינות בסיסית טובה, אבזור ומזגן טוב)

 

האם ישנם הבדלים בין הספייס לבין הקליאו (נוחות נסיעה, כוח, בטיחות, אחיזת כביש, צריכת דלק, ביטוחים וכו')

האם כדאי לעשות את ההחלפה או שיש לי ביד רכב טוב יותר מהפונטו ספייס?

אני רוצה רק ידני ורק ברמת אבזור הגבוהה.

  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל אם אני לא טועה קליאו B יוצרה משנת 2000 ולא 99 אז כנראה שלך שנת 2000.

ובקשר לשאלה שלך אני נהגתי כמה וכמה פעמים בפונטו ספייס 2002 וגם ברנו קליאו 2001 (זה לא ממש משנה השנה אלה אותם דגמים) ומבחינת נוחות, כוח, אחיזה והתנהגות הקליאו היתה הרבה יותר טובה, בנוגע לאמינות אין לי מושג, מבחינת צריכת דלק נראה לי שפונטו תיהיה יותר חסכונית, בכל מקרה לדעתי להחליף מקליאו B לפונטו ספייס זה ממש לא שידרוג.

פורסם

מה הסיבות לרצון לשדרג?

האם יש בעיה ברכב הנוכחי?

האם הוא אוט' ואתה מעוניין בידני?

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הקליאו שלו ידנית, ב 1999 מנוע 1.4 היה רק עם גיר ידני.

 

לפותח השירשור, אם הרכב שלך תקין, השידרוג שאתה רוצה לעשות זה לא שידרוג, זה ביזבוז כסף.

 

מדובר במכוניות שהוצגו בערך באותו זמן, רמת בטיחות דומה, רמת איבזור גם כן דומה, במחיר ביטוח לא יהיה הבדל.

 

אבל, יהיה לך קשה למכור את הקליאו ב 16 אלף ש"ח, ועל הפונטו תצטרך להוסיף כסף. בנוסף זה החלפה של רכב משומש במצב ידוע לרכב משומש אחר במצב לא ידוע, בלי לקבל התקדמות משמעותית בשנתון וברמת הרכב.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...