Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היה לי היום וויכוח עם חבר,[גם גולש בפורום] על זה שסאן רוף פוגע בצריכת הדלק.

הוא טוען שהסאן רוף פוגע בצריכת הדלק באופן מורגש בנסיעה בין-עירונית.

אני לא מבין את ההגיון מאחורי הטענה הזו וכמובן שאני טוען שאין לה בסיס [אולי באופן ממש אבל ממש מזערי, בעוד כשהוא טוען- "באופן מורגש"].

אם תוכלו בבקשה ליישב את הוויכוח הזה ושנראה מי פה צודק.

תודה רבה.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

סאן רוף פתוח בנסיעה עירונית לא כל כך פוגעה אבל בנסיעה בין עירונית(70 קמ"ש ומעלה) כן פוגעה ופוגעה מאוד!

פורסם

בנסיעה עירונית לדעתי ההבדל הוא ברמה שאי אפשר להרגיש.. לעומת זאת בכביש מהיר כשהמהירת מעל 90 קמ"ש לדעתי ההשפעה תלך ותגדל במקביל למהירות. אבל עדיין, זה לא עד כדי כך הבדל..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בנסיעה בין-עירונית אולי, במהירויות העולות על 100 קמ"ש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כמו חלונות הנוסע - במהירות של נסיעה חוץ עירונית כאשר הסאן-רוף פתוח יש פגיעה בצורה האוירודינמית של הרכב ולכן צריכת הדלק עולה.

כמה? זה תלוי ומשתנה.

אם תרצה להיות קטנוני אז המערכת הזו גם כבדה בכמה קילוגרמים מגג ללא סאן רוף וזה גם משנה את צריכת הדלק ב0.00001%.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הידעת? גגון מנשא היושב על הגג האוטו מעלה את צריכת הדלק בכ-10% לערך.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

גגון מנשא בולט בצורה מחרידה ומעלה רק ב10 אחוז. סאן רוף פתוח עוד איכשהו משתלב ולכן ההבדל בצריכה זניח.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

בעת פתיחת חלונות של הרכב זה גורם לחוסר אווירודינמיקה של הרכב.

יותר אוויר נכנס לרכב וכאילו הרכב לא חותך ב100% את האוויר הבא מולו אלא מואט על ידי כניסת האוויר לאוטו.

ככה אני רואה את זה.

חוצמזה, שזה די ידוע שפתיחת חלונות זה גורם די משמעותי לצריכת דלק רבה יותר.

Polo 2012

פורסם

אוקיי תודה רבה הבנו את הרעיון.

אך עכשיו כנראה שמתנהל וויכוח נוסף-

קראנו את התגובות והתחלנו להתווכח על כך :

מהסיבה שפתיחת חלונות [דבר שאנו עושים כדרך קבע] צורכת יותר דלק , התחלנו להתווכח מה לוקח יותר דלק [הכוונה לבין עירוני] מזגן או חלונות פתוחים? [דעתי היא על הדרך ההגיונית יותר - שהמזגן לוקח יותר]

פורסם

"omerroz" טוב שאתה זה לא החבר המתווכח, חכה חכה נראה מי יקח בוויכוח הזה.

בינתיים 1-0 לך :-) תעזרו לי פה :wink:

פורסם
אוקיי תודה רבה הבנו את הרעיון.

אך עכשיו כנראה שמתנהל וויכוח נוסף-

קראנו את התגובות והתחלנו להתווכח על כך :

מהסיבה שפתיחת חלונות [דבר שאנו עושים כדרך קבע] צורכת יותר דלק , התחלנו להתווכח מה לוקח יותר דלק [הכוונה לבין עירוני] מזגן או חלונות פתוחים? [דעתי היא על הדרך ההגיונית יותר - שהמזגן לוקח יותר]

זה היה במכסחי המיתוסים, לפי מה שאמרו לי.

מבדיקה שלהם מזגן\חלון פתוח צורכים אותה כמות של דלק.

אני לא יודע באיזה כביש זה נבדק.

תהיה בטוח שSUNROOF יקח פחות ממזגן, כי הוא הרבה יותר אווירודינמי מחלון :)

פורסם

על זה מתווכחים היום? זה ברור שזה פוגע במידה וזה פתוח. נראה כי פחות מחלונות פתוחים אבל עדיין.

אני זוכר שאני הייתי בתיכון התווכחנו על מה יותר חזק- בנזין או דיזל. ויכוח שכלל ביקורים בספריה, דיונים על ההבדלים הבסיסים, יחסי דחיסה, סוגי דלק, מומנט מול כוח סוס וכו.. תתחילו לדבר על זה :)

פורסם

כיום אי אפשר לדעת מה יותר חזק, בנזין או דיזל, כי מייצרים מנועים שונים בטכנולוגיות שונות.

ד"א אני מהמר שהדיזל היה חזק יותר.

• תוכן חדש...