Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי מחבר (ואני לא יודע עד כמה זה נכון), שבנסיעה במהירות של 100 קמ"ש וכל החלונות פתוחים, צריכת הדלק עולה ב- 14%.

אז אולי יש קצת היגיון בזה, במיוחד אם החלון גג פתוח כולו.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
התחלנו להתווכח מה לוקח יותר דלק [הכוונה לבין עירוני] מזגן או חלונות פתוחים?

אחד הויכוחים הקלאסיים.

תעשו ניסוי.

דעתי היא על הדרך ההגיונית יותר - שהמזגן לוקח יותר

הגיון צריך לדעת להסביר בעובדות. פרשן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי דעתי החלונות פתוחים צורכים יותר מבחינת היגיון ... כאשר הרוח נכנסת אל תוך הרכב זה יוצר מין בלימה כייון שאנו נוסעים נגד כיוון הרוח .

דבר זה משתנה לפי דעתי בהתאם למהירות שנו נוסעים בה , כמו שב30 קמ''ש לא תהיה צריכה של דלק כמו ב130 קמ''ש עם חלונות פתוחים.

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

אני ערכתי בדיקה עם מחשב הרכב, עלה שחלונות פתוחים כמעט ולא פוגעים בצריכה בעוד המזגן מעלה את הצריכה ב5-10%. לא יודע עד כמה המחשב מדויק, אבל יש לו צריכה ממוצעת ונוכחית, ועשיתי כמה בדיקות לאוך מס' ק"מ תוך כדי אתחול של הנתונים. (בכביש מהיר בשיוט על 100 קמ"ש)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

תודה רבה חבר'ס. הבנתי את הנקודה ,

והבנתי גם שהוא מתלהב עליי שהוא לקח בוויכוח הזה =[

:-):-)

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

באוטו שלי יש מד צריכת דלק, עם סאן רוף פתוח צריכה גדולה יותר ב1~2 ליטר ל-100ק"מ, תלוי ממהירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה היה במכסחי המיתוסים, לפי מה שאמרו לי.

מבדיקה שלהם מזגן\חלון פתוח צורכים אותה כמות של דלק.

אני לא יודע באיזה כביש זה נבדק.

תהיה בטוח שSUNROOF יקח פחות ממזגן, כי הוא הרבה יותר אווירודינמי מחלון :)

לא נכון!

במכסחי המיתוסים, מה שהם מצאו בניסוי שהם ערכו שמזגן מוסיף מעט וחלונות פתוחים מוסיפים הרבה לצריכת הדלק.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

צורך הרבה או פחות, השאלה בכמה, האם ההבדלים כאלה משמעותיים?

לי יש מעקב של שנתיים, עם כל התדלוקים שלי. אני בדרך כלל נוסע בלי מזגן גם בחורף וגם בקיץ. אך בקיץ תמיד עם חלונות פתוחים ולרוב גם עם הסאנ רוף (ב 206 הוא די משמעותי), ובמהירויות גבוהות, יותר מ 70.

אני לא יכול להצביע על מגמה של הבדלים משמעותיים בצריכת הדלק בין החורף לקיץ (חודשים קרים \ לעומת חודשים חמים).

אז אם ישנו שינויי, אני חושב שהוא מאוד זניח יחסית לדברים אחרים שמשפיעים על צריכת הדלק.

אני חושב שזה בכלל קשור בסגנון נהיגה (משקל רגל ימין).

יואב

יואב :arrow:

פורסם

שרדתי נסיעות ארוכות בקיץ בלי מזגן ועם חלונות סגורים. פשוט שמתי על מצב איוורור לכיוון הרגליים והראש וזה אחלה בעוצמה חזקה..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...