Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מת לאחת כזו (בגרסת 120d / 123d י ד נ י ת ) :roll:

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

חבר קיבל כזאת, ראיתי, נסעתי ולא התלהבתי. את האמת אם הייתה לי אפשרות בין זו לגולף TSI 160 כ"ס הייתי לוקח את הגולף.

פורסם

האמת שהייתי בוחר בה ולא בגולף...

אי אפשר להשוות רכב כזה לגולף.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

סדרה אחת? לא שווה בכל שאני אשלם עליה את המחיר של הגולף.

הגולף נראית יותר טוב, חזקה יותר , נוחה יותר , מפנקת יותר ומה עוד?

אולי אתה צריך להגיד מה קורה שמוכרים גולף במחיר של "בימר".

פורסם

באמת תענוג לעיניים - אבל רק להן. לא לעכוז, לא לבלוטת האדרנלין (אם יש כזו), ולא לגב.

אני הרי ביצעתי נסיעת מבחן ב- 120 (ולא בחלשה שנמכרת בזול), שהוצעה לי במחיר יותר טוב ממה שמוכרים אותה עכשיו, ובכל זאת דחיתי אותה אל מול הגולף 160, שאכן חזקה יותר, מרווחת יותר, נוחה יותר, מאובזרת יותר, בטוחה יותר, ובכלל -יותר. מה שכן, היא לא "מאריכה" יותר משום שאין לה את הסמל.

עכשיו ברצינות, מעניין לדעת מי הלקוחות. האם רק נשים שהן trophy wife? האם נערים מתבגרים שהרכב נכנס להם בתקציב? כי הרכב באמת יפה מבחוץ, ויש לו סמל נכון, אבל כל מי שמעוניין להוציא סכום כזה ומבצע נסיעות מבחן על המתחרות בתקציב (כולל מבית אאודי) מבין שאין מה להשוות בכלל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי מה שהבנתי ההספק של הדגם הזול מתחיל ב139 וזה גם ההספק של הTSI של גולף.

לבימר יש הנעה אחורית והתנהגות כביש של בימר, לגבי אבזור - מי שאוהב נהיגה לדעתי לא מתעניין במחזיק כוסות או כסאות חשמליים...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אני מכיר לפחות נערה אחת צפונבונית מפונקת שקיבלה כזה מאבא... :) [ הלכתי עם קרוב משפחה לראות את הרכב הקודם שלה שהיא מכרה]

לדעתי בדגמים הבסיסיים (ואולי בעצם בכלל) , ההבדל בעלויות התחזוקה והביטוח האסטרונומיים לא שווים את התמורה מהאוטו. (אני מדבר על ה BMW כן?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באמת תענוג לעיניים - אבל רק להן. לא לעכוז, לא לבלוטת האדרנלין (אם יש כזו), ולא לגב.

אני הרי ביצעתי נסיעת מבחן ב- 120 (ולא בחלשה שנמכרת בזול), שהוצעה לי במחיר יותר טוב ממה שמוכרים אותה עכשיו, ובכל זאת דחיתי אותה אל מול הגולף 160, שאכן חזקה יותר, מרווחת יותר, נוחה יותר, מאובזרת יותר, בטוחה יותר, ובכלל -יותר. מה שכן, היא לא "מאריכה" יותר משום שאין לה את הסמל.

עכשיו ברצינות, מעניין לדעת מי הלקוחות. האם רק נשים שהן trophy wife? האם נערים מתבגרים שהרכב נכנס להם בתקציב? כי הרכב באמת יפה מבחוץ, ויש לו סמל נכון, אבל כל מי שמעוניין להוציא סכום כזה ומבצע נסיעות מבחן על המתחרות בתקציב (כולל מבית אאודי) מבין שאין מה להשוות בכלל...

bar72

אתה כנראה לא כל-כך נהנה מנהיגת הרד קור.

ראשית כל עם כל הכבוד לגולף TSI160,

לבימר יש את ההנעה במקום הנכון(הנעה אחורית כמובן) וזה כבר + ע-נ-ק.

וזאת למרות כי הגולף אולי טיפל'ה חזקה יותר

אך לקחת מכונית לנהיגת כיף בין השתיים הייתי בוחר בבימר.

מבחינת חבילה הגולף אולי יותר מפנקת למי שמחפש איבזור ונהיגת קרוז שלווה.

לא בשבילי.

נ.ב

במהלך 10 השנים הבאות הבימר סדרה 1 תהיה ככל הנראה מכונית מבוקשת אצל דריפטרים מתחילים בישראל

izac

פורסם

איזק, על איזה דריפטים אתה מדבר? זה מכונית עם 150 כ"ס.

אנחנו לא מדברים פה על ה130. בסופו של דבר אני חושב שקהל היעד הוא כן מי שמחפש איבזור ונהיגת קרוז שלווה ולא דריפטים

זו מכונית מופשטת מכל שהדבר היחיד שנשאר לה זה סמל והנעה אחורית

פורסם

כרגע הגדרת מכונית דריפטים- מופשטת ובעלת הנעה אחורית.

אגב איזה אבזור משמעותי יש לגולף שאין בבימר? והאם הוא שווה את הסמל הנחות יותר?

פורסם
באמת תענוג לעיניים - אבל רק להן. לא לעכוז, לא לבלוטת האדרנלין (אם יש כזו), ולא לגב... ובכל זאת דחיתי אותה אל מול הגולף 160, שאכן חזקה יותר, מרווחת יותר, נוחה יותר, מאובזרת יותר, בטוחה יותר, ובכלל -יותר. מה שכן, היא לא "מאריכה" יותר משום שאין לה את הסמל.

כי הרכב באמת יפה מבחוץ, ...

אני מסכים כמעט עם כל מה שכתבת (וזאת לאחר שבוע עם D120 ידנית בהשכרה בגרמניה), כמעט כי אני לא חושב שהיא יפה ובנוסף, חצי מהאנשים ברחוב יחשבו שקנית יונדאי I30 :lol:

אני יכול להגיד בוודאות כמעט מוחלטת (בלי שמץ של ידע או עובדה לרפואה) שבקרב 100% מבין רוכשי סידרה אחת אין חובב נהיגה/חובב ב.מ.וו אחד.

הרוב יהיו, ילדות של, בנים של, נשים של, מאהבות של, ומתלהבים מהמותג חסרי הבנה.

ולמי שלא הבין את הקריצה בנושא יונדאי קודם כל יש את עניין השם 130 מול I30.

אח"כ יש את המבט מאחור:

bmw_120i.jpghyundai-(6)_wa.jpg

אח"כ מבט מהצד(שימו לב לקשת המובלטת בתחתית דלתות הצד בשתי המכוניות!):

BMW_120d_Front2.jpg?OpenElement

i30(4).JPG

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה שהרכב בא ממותג B.M.W לא אומר הרבה במקרה הזה.

הא כן, גם אם המחיר של הרכב ירד בעוד 25K, עדיין ירוויחו עליכם ויצחקו עליכם בדרך אל הבנק...

פורסם

על ה 120 אפשר להגיד בבטחון מלא, שלאחר הרבה הרבה שנים, סוף כל סוף ב.מ.וו הצליחו לייצר יורשת ראויה ל 315. :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במהלך 10 השנים הבאות הבימר סדרה 1 תהיה ככל הנראה מכונית מבוקשת אצל דריפטרים מתחילים בישראל

izac

להחזיק דריפט עם 118 או אפילו 120 אוטומטית ?

:screwy:

• תוכן חדש...