Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזק,

הרשימה שלך לא ממש מקובלת עלי ואני גם אסביר למה, לקחת את מחירי המחירון של כל הרכבים מול מחיר "בעל הבית השתגע" של הב.מ.וו.

אם אתה רוצה לעשות באמת כזאת השוואה, בא ניקח רכב אחר מהרשימה שנותן תמורה מצוינת אבל תכלס לא נמכר (מי אמר קליאו ספורט) ונלך עם מזומן לסוכנות לסגור עניין ולצאת משם עם הזמנה משולמת.

כשהקליאו פתאום תעלה 20K פחות מהב.מ.וו נראה אם בכלל תחשוב פעמיים במי לבחור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בטוח ש90 אחוז מהמגיבים בתרד הזה לא נהגו בסדרה 1 (רק מי שציין), והולכים לפי העדר שאומר שהגולף יותר מאובזרת וכחבילה היא יותר משתלמת וכו'.

הסדרה 1 היא אינה במוו לעניים, תחושת הנהיגה בסדרה ה1 יחודית לה גם ביחס לבמוו 3 ו5, לסדרה 1 יש התנהגות כביש הרבה יותר טובה (לגולף אין שום יחודיות בנהיגה שלה), ההגה של הסדרה 1 חד ומדוייק מאוד (בגולף יש הגה מודרני רגיל לחלוטין ללא שום אופי), והכי חשוב - הנעה א-ח-ו-ר-ית!, כמו שרוב המגיבים בתרד לא נהגו בסדרה 1 כך הם גם לא חוו הנעה אחורית (יודנאי H100 וכו' לא נחשב), הנעה אחורית היא המרכיב הכי חשוב לטעמי לחווית נהיגה אמיתית , יותר חשוב מכוח, סוג ההנעה פעמים רבות הוא המבדיל בין רכב ספורטיבי לרכב ספורט טהור. לסדרה 1 יתרון משמעותי בכך שבחורף לפחות האוטו הזה מרגיש חי ומהנה מבחינת נהיגה, מה שהגולף הרגילה לא מרגישה כל השנה.

ספציפית אף אחד עוד לא פירט איזה אבזור מגיע בגולף שאין בסדרה 1, אבל אני מוכן לוותר על כמה כפתורים ופינוקים שתעשיית הרכב ב100 שנים האחרונות הסתדרה בלעדיהם, בשביל לקבל רכב מהנה לנהיגה במובן כלשהו, Drivers car.

ה 160 כ"ס שבגולף הם גם לא הפתעה, תוך חודשיים - שלוש הנהג הממוצע ימצא את עניין הכוח ולא יתרגש מהם, כך שלדעתי בגלל עניין ההנעה, חובב נהיגה (לא דאג'טים) יגלה עניין רב יותר בסדרה 1 ולא בגולף.

לסדרה 1 חסרונות משלה כמו בעיית מקום לרגליים מאחורה, החלונות צרים וממוקמים גבוה ביחס לנהג עד לרמה שאי אפשר לשים את המרפק על החלון ולתפוס בגג - כי היד לא נכנסת, כמו כן ההגה חד מידי וצריך להתרגל אליו, אותו דבר האיתות שברגע שסיימת פנייה ואתה מכבה אותו הוא קופץ לצד השני (גם לזה מתרגלים במהירות).

ולמרות כל החסרונות האלה אני מעדיף אותה על פני הגולף. GTI זה כבר עניין אחר ברור שהיא עדיפה ומהנה יותר לנהיגה בהשוואה ל118\120, אך אם להשוואת אותה ל130i לא הייתי מתלבט. (שלא לדבר על 135i עם מנוע 3.0 טווין טורבו)

BMW E30 325i Coupe

פורסם
יש רק אדם אחד שיכול לכתוב את כל הרשימה הזאת בשלוף :shock:

ברוך שובך, א.פ..

לא יכול להיות ש-א.פ. היה שולף כזה מידע בלי איזו שורה על פיאט קופה האגדית... :wink:

ולענייננו - רכב לא חזק במיוחד, אוטומטי, די כבד, עם דיפ' פתוח - לא בדיוק המתכון לרכב דריפטים. :?

מה גם שמחירו בעוד 10 שנים עדיין יהיה יקר (יחסית לחלופות הקיימות כיום), והאחזקה... הייתה ותישאר BMW. :roll:

ויש לי *טיפה* ניסיון עם הנעה אחורית (אבל ממש *טיפה*)... מה שכן - על ה- 135 כבר יש מה לדבר... :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא יכול להיות ש-א.פ. היה שולף כזה מידע בלי איזו שורה על פיאט קופה האגדית... :wink:

ולענייננו - רכב לא חזק במיוחד, אוטומטי, די כבד, עם דיפ' פתוח - לא בדיוק המתכון לרכב דריפטים. :?

מה גם שמחירו בעוד 10 שנים עדיין יהיה יקר (יחסית לחלופות הקיימות כיום), והאחזקה... הייתה ותישאר BMW. :roll:

לפי ההערה על האחזקה אני מבין שיש לך נסיון של שנים רבות עם במוו, לא? :|:roll:

BMW E30 325i Coupe

פורסם

אבנר, אני יודע שלך יש ניסיון עם האחזקה של מיאטה (ועוד אחת ישנה)...

עם יד על הלב, האחזקה זהה (שהרי מיאטה היא חלופה ראויה עבור חובב הדריפטים) ?

עריכה !

מצ"ב קישור ואני מצטט ממנו:

כל פעולות אחזקה, לא כולל זמן ודלק, טסט ואחזקה שוטפת אחרת עלו כ-16,000ש"ח. אני קניתי את הרכב שלי במצב שמור מאוד, בגדול היה צריך לסדר לא הרבה דברים ודברים היו די קטנים. העיניין שכל חלק עולה אלפים. בית פילטר שמן למשל כ-3000ש"ח, מייסבים של דרייב שפט + עבודה 3600ש"ח, צנרת קירור + קלאץ' מאורר 2000ש"ח, בוקסות עוד כ-1400ש"ח, דיסקים ורפידות מאחור כ-900ש"ח.

אחזקה של רכב פאר מדקן לא נעשית זולה יותר. מי שמתכנן לרכוש אחד כזה, צריך לקחת בחשבון שלמרות מחירי קנייה יחסית לא גבוהים,

אחזקה שלו נשארת יקרה מאוד. במכוניות כאלה אסור לעשות קומבינות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הוויכוח מגיע לרמות תמורה למחיר-כלומר תמורה לאיבזור (יתר),נוחות, פרקטיקה.

לבין גרסה "מופשטת" של מותג כמו ב.מ.וו , יחד עם הנושא עתיק היומין:

הנעה אחורית מול הנעה קדמית ביחס למחיר.

ובכן בואו נראה מה באמת אפשר רכוש במדינת ישראל כיום במחיר של 170,000 ש"ח.

ב.מ.וו סידרה 1 - 118i. מחיר 163,000 ש"ח.

פולקסווגן גולף 1.4TSI 122 - מחיר: 145,000 ש"ח.

פולקסווגן גולף 1.4TSI 160 . מחיר 178,000 ש"ח*

אאודי A3 1.6 ספורטבק- מחיר 170,000 ש"ח.

אלפא מיטו 1.4 טורבו. מחיר 150,000 ש"ח ,שלא לדבר על גרסה מאובזרת עם תוספות שתגיע לכדי 160K.

הונדה סיוויק 1.8 5 דלתות 140 כ"ס. מחיר 145,000 ש"ח.

וולוו C30 1.6. מחיר 164,000 ש"ח.

יונדאי קופה - 2.7 - מחיר 170,000 ש"ח.

סובארו B3 2.0 ספורט (5 דלתות). מחיר 150,000 ש"ח.

סקודה אוקטביה 1.8 TSI בעלת 160 כ"ס.(מחיר 150,000 ש"ח).

פיז'ו 207GTI - מחיר 155,000 ש"ח

רנוספורט קליאו 197 - מחיר 170,000 ש"ח

וכל הרשימה הזאת היתה בשלוף.

בכמה מתוכם אתם רואים בעלות הנעה אחורית? במחיר "שפוי " יחסית?

מעניין מי נותנת תמורה טובה יותר לכסף מבחינת חובב ההגה- הפיג'ו 207GTI וכמובן הרנוספורט קליאו.

כל אחת מהרשימה הנ"ל, תטען על ידכם , לכאן ולשם מבחינת מרחב/פרקטיקה, ניהוג,מותג, ו...איבזור/נוחות.

מבחינת סך כל החלקים לדעתי הבימר בהחלט קורצת כאן.

כל זאת עד שתנחת כאן ה GOLF GTI, ואז כדאיות ההלוואה או התוספת לא ניתנת לוויכוח.

עד כאן ה 5 גרוש שלי.

izac

חשבתי שזה דיון שמדבר על מכוניות ספורטיביות, אז סימנתי מה היא מכונית ספורטיבית ומה לא מתוך הרשימה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

:roflmao:

זה לא אבנר, אבל במקרה אני מכיר אותו קצת :-) (אם אתה מתכוון לאבנר שאני חושב?)

בכל אופן הכוונה שלי, יש לי E30 325, אני מקושר לכמה מוסכי במוו יש לי עוד חברים ומכרים רבים עם במוו מכל הסוגים והשנים, אחזקה של במוו משומשת לא זולה כמו של משפחתית יפנית ממוצעת, אך היא גם לא יקרה כפי שאנשים נוטים לחשוב.

במיוחד בהשוואה למכוניות ספורטיביות כמו אימפרזות וVAGים 1.8 טורבו ועוד, אבל במידה ונפלת על במוו שלא טופלה כמו שצריך האחזקה יכולה לעלות ביוקר עד סיום ישור הקו.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
במהלך 10 השנים הבאות הבימר סדרה 1 תהיה ככל הנראה מכונית מבוקשת אצל דריפטרים מתחילים בישראל

izac

שום סיכוי - היא אוטומטית והסטאפ שלה ממש לא מתאים לדריפטים.

כולם פה חוזרים על אותו דבר "בגולף מקבלים יותר" בו תסביר לי מה מקבלים יותר.

איזה אבזור משמעותי יש שם והאם הוא שווה נהיגה במותג נחות משמעותית?

קפוץ לאתרי היבואנים ובדוק את ההפרשים באבזור - הם באמת גדולים. באשר למותג - קשקוש. תן לי יונדאי ג'נסיס וכולם יכולים לקפוץ לי.

הסדרה 1 היא אינה במוו לעניים, תחושת הנהיגה בסדרה ה1 יחודית לה גם ביחס לבמוו 3 ו5, לסדרה 1 יש התנהגות כביש הרבה יותר טובה (לגולף אין שום יחודיות בנהיגה שלה), ההגה של הסדרה 1 חד ומדוייק מאוד (בגולף יש הגה מודרני רגיל לחלוטין ללא שום אופי), והכי חשוב - הנעה א-ח-ו-ר-ית!, כמו שרוב המגיבים בתרד לא נהגו בסדרה 1 כך הם גם לא חוו הנעה אחורית (יודנאי H100 וכו' לא נחשב), הנעה אחורית היא המרכיב הכי חשוב לטעמי לחווית נהיגה אמיתית , יותר חשוב מכוח, סוג ההנעה פעמים רבות הוא המבדיל בין רכב ספורטיבי לרכב ספורט טהור. לסדרה 1 יתרון משמעותי בכך שבחורף לפחות האוטו הזה מרגיש חי ומהנה מבחינת נהיגה, מה שהגולף הרגילה לא מרגישה כל השנה.

ספציפית אף אחד עוד לא פירט איזה אבזור מגיע בגולף שאין בסדרה 1, אבל אני מוכן לוותר על כמה כפתורים ופינוקים שתעשיית הרכב ב100 שנים האחרונות הסתדרה בלעדיהם, בשביל לקבל רכב מהנה לנהיגה במובן כלשהו, Drivers car.

ה 160 כ"ס שבגולף הם גם לא הפתעה, תוך חודשיים - שלוש הנהג הממוצע ימצא את עניין הכוח ולא יתרגש מהם, כך שלדעתי בגלל עניין ההנעה, חובב נהיגה (לא דאג'טים) יגלה עניין רב יותר בסדרה 1 ולא בגולף.

אולי אתה מרגיש ייחודי כשהפנים מרגיש כמו רכב ליסינג טיפוסי, צפוף לך מאחור, המתלים שוברים לך את הגב, המושבים לא נוחים לאורך זמן והמנוע כמעט מביך בסטנדרטים של ב.מ.וו. אז מה אם ההגה חד ומדויק (גם בגולף הוא סביר) ואז מה אם יש הנעה אחורית - גם לטנדר יש הנעה אחורית ואף אחד לא מנסה להפוך אותו למכונית ספורט. מתי תבינו שהנעה אחורית כשלעצמה היא לא שווה הנאה מנהיגה? אני מכיר ה-מ-ו-ן מכוניות הנעה קדמית הרבה יותר מהנות מרוב מכוניות ההנעה האחורית. נכון, רכבי ספורט טהורים הם לרוב בעלי הנעה אחורית (או כפולה) אבל אנחנו מדברים על פאקינג משפחתית!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסייג מראש: לא נהגתי בסדרה 1.

ובכל זאת:

118 אוטומטית שוקלת 1375 ק"ג (אני מניח שזה לפני אבזור. בקיצור - טון וחצי עם נהג וקצת חרטא רגיל בבגאז'). עם 143 כ"ס שעוברים דרך הפסדי הכוח הרגילים של כל הנעה אחורית, דרך ממיר מומנט, מתלים מתקדמים ובקרות אלקטרוניות לרוב - מה הנאחס שלי מכל העסק?

במכוניות ישנות יותר עם יחס הספק/משקל דומה (ספיידר 2000, לדוגמא), ניתן לזרוק תחת בקלות (מתלה אחורי פרימיטיבי עם אפס משקל עליו). באלפא 75 או סדרה 3 E30 (שוקלות קרוב ל-300 קילו פחות) זה באמת שובב משהו, גם אם איטי עד שמגיעים להספקים רציניים (150 כ"ס במשקלים של אז. הנתון הזה כבר לא רלוונטי למשקלים של היום). בסדרה 1 זה פשוט חנוק, אז מכונת דריפטים היא לא.

עד שהעסק מגיע להספקים רציניים (135, למשל - אבל היא גם עולה בהתאם) אנחנו לא מדברים על מכונת נהיגה רצינית אלא על מה שהיא - entry level BMW. זה לא רע, אגב, אבל לא צריך לעשות מזה מה שזה לא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא אמרתי שהסדרה 1 במקרה הזה היא רכב ספורט טהור, מכונית דריפטים מושלמת וכו', יש הרבה מכוניות הנעה קידמית יותר מהנות, אפילו במקרה הזה אני מניח למרות שלא נהגתי שהרנו קליאו ספורט 197 יותר מהנה בהרבה מה118i.

מי שמחפש משפחתית טובה שיקנה קורולה, היא טובה יותר ברוב הפרטמטרים כמשפחתית, במחיר קניה, אחזקה, סחירות, נוחות. בהשוואה שעשו כאן בין סדרה 1 וגולף, אשר הן משפחתיות שקצת נבדלות מהמשפחתית הממוצעת, אני אומר כי הבמוו עדיפה על הגולף מבחינת הנאה מנהיגה.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

Izac,

כבוד על ההשתתפות בקורסים המתקדמים של ב.מ.וו. זה בהחלט מוסיף משקל לדבריך. יחד עם זאת, אני לא רואה את הסדרה 1 הזו מסכנת את מעמדה של המיאטה כרכב דריפט למתחילים (ולפני שכמה בעלי מיאטה מסויימים מוציאים אותי להורג, אומר כאן ועכשיו שמיאטה יכולה להיות גם הרבה יותר מרכב דריפט למתחילים :wink: ).

כמו שאמרו כאן לפני, ה- 135 - ואפילו ה-130 - הן סיפור שונה לגמרי. :-)

לגבי השווי, שכל אחד יעשה את השיקול שלו. אני יכול להבין את מי שבוחר בגולף.

פורסם
כולם פה חוזרים על אותו דבר "בגולף מקבלים יותר" בו תסביר לי מה מקבלים יותר.

.

הי, וזו תשובה לא רק לך כי היו פה עוד שניים ששאלו כמוך.

אתחיל ואומר, כי כאשר חיפשתי רכב והם הציעו לי את ה- 120 במחיר מאוד אטרקטיבי, ניגשתי בהתרגשות לסוכונת במוו, כי מאוד רצית 120 - אחרי הכל, היא מאוד יפה. וזאת, על אף שקראתי שלא כצעקתה. ביצעתי נסיעת מבחן די ארוכה, מעל לשעה. לאכזבה שלי לא היה גבול. עד כדי כך, שביקשתי לנסות 320 כדי לראות היכן טמון ההבדל (והוא טמון, אבל גם ה- 320 חלשה מידי לטעמי).

אז רכשתי לבסוף גולף 160, וההבדל עצום, כי באמת מקבלים יותר. איפה להתחיל?

יותר כ"א, ציון יותר גבוה בבטיחות, מיזוג ליושבים מאחור (חשוב מאוד בישראל בכלל, אבל עם ילד בפרט), מקום סביר ליושבים מאחור, תא מטען סביר (באמת שה- 120 לא מציעה תחרות כאן, אולי לפוקוס 5 ד'), ריפודי מושבים עדיפים (למי שזה חשוב לו, לי לא למשל), מושבים נוחים משמעותית עם אפשרות לכוון אותם בלי בעיה (ב- 120 מאוד מאוד קשה לכוון את המושב אם אתה לא אקרובט; נראה אותך מרים שם את הכסא לגובה); כמובן יש גם מסך מגע, צ'ינג'ר 6 דיסקים, מיזוג לתא הכפפות, מערכת אורות עוקבת פניה, צריכת דלק עדיפה, גיר עדיף משמעותית (הגיר של ה- 120 פשוט היה אכזבה מרה), אה-כן, ורכב שמאיץ ל- 100 ב- 8 שניות. יש עוד דברים, כמו תאורה לילית בספוטים לאזור ההילוכים, כסא נוסע מתכוונן גם הוא, שלל גישות לתא מהטען מהמושב האחורי, מחשב דרך רחב יותר, סאן-רוף (לא יודע באיזו גרסה של ה- 120 יש או אין את זה) וכו' וכו'.

אז נכון, ההגה של ה- 120 עדיף גם בעיני, והיא יפה. אבל זהו. לכן אני חושב באמת שהקהל שלה הוא בעיקר מסוג trophy. ולמטרה הזאת הוא דווקא משיג יפה את התמורה בסכום יחסית נורמאלי. מי שמחפש רכב באמת לנסוע איתו ולהסיע בו - לא יבחר 120. SORRY. אם היה 130? סיפור אחר כנראה. אבל גם מחיר מאוד אחר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בהשוואה שעשו כאן בין סדרה 1 וגולף, אשר הן משפחתיות שקצת נבדלות מהמשפחתית הממוצעת, אני אומר כי הבמוו עדיפה על הגולף מבחינת הנאה מנהיגה.

אתה יודע מה? יאללה,יש סיכוי שה-118 יותר מהנה לנהיגה מהגולף, אפילו שהיא חלשה משמעותית. עדיין, אף אחד לא קונה רכב כזה בשביל הנאה מנהיגה במובן הטהור של המילה. בכל שאר התכונות החשובות עבור מכונית קומפקטית - הגולף מחסלת אותה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי דעתי מי שאוהב ב.מ.וו בארץ יקנה את המכונית וכאלה שרוצים שיראו שהם יכולים להרשות להם ב.מ.וו זה הקהל יעד לא יעזור.

מה שמציק לי זה ה"צלחות יופי" הנקראות בעברית טאסות ממש לא מחמיאות חבל שלפחות היו מביאים אותם עם גאנטים.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
אתה יודע מה? יאללה,יש סיכוי שה-118 יותר מהנה לנהיגה מהגולף, אפילו שהיא חלשה משמעותית. עדיין, אף אחד לא קונה רכב כזה בשביל הנאה מנהיגה במובן הטהור של המילה. בכל שאר התכונות החשובות עבור מכונית קומפקטית - הגולף מחסלת אותה.

רוני

במכוניות ישנות יותר עם יחס הספק/משקל דומה (ספיידר 2000, לדוגמא), ניתן לזרוק תחת בקלות (מתלה אחורי פרימיטיבי עם אפס משקל עליו). באלפא 75 או סדרה 3 E30 (שוקלות קרוב ל-300 קילו פחות) זה באמת שובב משהו, גם אם איטי עד שמגיעים להספקים רציניים (150 כ"ס במשקלים של אז. הנתון הזה כבר לא רלוונטי למשקלים של היום). בסדרה 1 זה פשוט חנוק, אז מכונת דריפטים היא לא.

.

izac כתב:

הוויכוח מגיע לרמות תמורה למחיר-כלומר תמורה לאיבזור (יתר),נוחות, פרקטיקה.

לבין גרסה "מופשטת" של מותג כמו ב.מ.וו , יחד עם הנושא עתיק היומין:

הנעה אחורית מול הנעה קדמית ביחס למחיר.

ובכן בואו נראה מה באמת אפשר רכוש במדינת ישראל כיום במחיר של 170,000 ש"ח.

ב.מ.וו סידרה 1 - 118i. מחיר 163,000 ש"ח.

פולקסווגן גולף 1.4TSI 122 - מחיר: 145,000 ש"ח.

פולקסווגן גולף 1.4TSI 160 . מחיר 178,000 ש"ח*

אאודי A3 1.6 ספורטבק- מחיר 170,000 ש"ח.

אלפא מיטו 1.4 טורבו. מחיר 150,000 ש"ח ,שלא לדבר על גרסה מאובזרת עם תוספות שתגיע לכדי 160K.

הונדה סיוויק 1.8 5 דלתות 140 כ"ס. מחיר 145,000 ש"ח.

וולוו C30 1.6. מחיר 164,000 ש"ח.

יונדאי קופה - 2.7 - מחיר 170,000 ש"ח.

סובארו B3 2.0 ספורט (5 דלתות). מחיר 150,000 ש"ח.

סקודה אוקטביה 1.8 TSI בעלת 160 כ"ס.(מחיר 150,000 ש"ח).

פיז'ו 207GTI - מחיר 155,000 ש"ח

רנוספורט קליאו 197 - מחיר 170,000 ש"ח

וכל הרשימה הזאת היתה בשלוף.

בכמה מתוכם אתם רואים בעלות הנעה אחורית? במחיר "שפוי " יחסית?

מעניין מי נותנת תמורה טובה יותר לכסף מבחינת חובב ההגה- הפיג'ו 207GTI וכמובן הרנוספורט קליאו.

כל אחת מהרשימה הנ"ל, תטען על ידכם , לכאן ולשם מבחינת מרחב/פרקטיקה, ניהוג,מותג, ו...איבזור/נוחות.

מבחינת סך כל החלקים לדעתי הבימר בהחלט קורצת כאן.

כל זאת עד שתנחת כאן ה GOLF GTI, ואז כדאיות ההלוואה או התוספת לא ניתנת לוויכוח.

עד כאן ה 5 גרוש שלי.

izac חשבתי שזה דיון שמדבר על מכוניות ספורטיביות, אז סימנתי מה היא מכונית ספורטיבית ומה לא מתוך הרשימה.

כיוון שהדיון התפזר לו לכיוונים שונים הרשיתי לעצמי לפזרו גם כן.

היה סנטור ברומי העתיקה קראו לו קאטו. כל נאום שלו בסנט, ולא חשוב באיזה נושא, הוא סיים במילים האלה.

"אני בדעה שיש לעלות על קרתגו ולחסלה" ובנוסח המודרני " אין על קליאו ספורט " אז כך עליכם לסיים כל הודעה:-)

בשרשור ארוך ולפעמים מתיש "קליאו למה כל כך הרבה מעל המחירון" ,נכתבו דעות כאלה ואחרות על מנהלי הפורום, ועל הטייתם לצרפתיות.

וראו זה פלא כספר- ממליץ על מיטו, רוני -גולף מחסלת את BMW ואילו RK ממליץ על ... נכון אלפא.:-)

RK ציין לטובה לפחות, שכספר ממליץ גם על האלפא:shock:

שתי המכוניות מתומחרות ביתר , והיתר , כל אחד לפי מה שהוא מחפש במכונית. ללא ספק מ BMW יש ציפיות גדולות בהרבה, ולכן גם גודל האכזבה.

זה לא עושה קול של BMW זה לא מתנהג כמו BMW זה לא נראה כמו BMW זה רק סמל של BMW לכן זה לא BMW , אולי I30

משודרגת.

להערכתי נראה עוד הרבה " תיקוני מחיר " ומבצעים בחודשי הקיץ הלוהטים, חרב 12 חודש מתלהטת מחודש לחודש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...