Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, דווקא לא המלצתי על אלפא (ואם כבר, אני נמנע מלהגיב על המיטו ביחס למתחרות שלה, כי לא נהגתי עליהן). הבאתי את האלפות הישנות כדוגמא כי רציתי להמחיש באמצעות רכבי הנעה אחורית ועל אלה יש לי ניסיון מסויים. הא ותו לא. ברור שלא המלצתי על רכבים מיושנים (ספיידר, ששורשיה עוד בשנות ה-60 ו-75, ששורשיה באלפטה של שנות ה-70) כמתחרות לרכב מודרני כמו הסדרה 1.

לפעמים צריך לקרוא את הדברים בקונטקסט שלהם ולא לקפוץ כל פעם שמזכירים רכב מסויים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חוזר על הודעה שכתבתי כאן כבר בשרשור הזה שאני באמת ובתמים חושב שמסכמת את ה 118/120 בצורה הטובה ביותר :

"סוף כל סוף יורשת ל 315 האגדתית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז יש לרכב הנעה אחורית, סו? מילא אם היה שם איזה V6 וגיר רגיל, אז אולי ההנעה האחורית הזאת הייתה שווה משהו.

ומספיק עם הקשקוש של חובבי נהיגה ורכב, מי שבאמת מחפש רכב מהנה לנהיגה לוקח בחשבון את ההוצאות ולא יחפש את הדילים, ובמיוחד לא יקנה מיני משפחתית שרוצה להיות מכונית ספורט. ועוד דבר, לא ידעתי שVW זה מותג "נחות"

פורסם

אין זה סוד שסדרה 1 רבות נרכשות ע"י אותם טיפוסי לקוחות שקנו בשנת 88' את ה-316 קרבורטור(75 כ"ס, אותו מנוע של 315). לשון אחר, "תן לי את הב.מ.וו הכי זול שיש לכם"....

במלים אחרות, מחפשי שואו-אוף מוגבלי תקציב שרוצים משהו מרשים יותר ממאזדה 3 עם ג'אנטים וצבע מטלי :lol:

אלא מאי, כמו באותה E30 ישנה, גם הפעם יקבלו הלקוחות מכונת נהיגה מהנה - גם אם לא מהירה, צפופה ודי ספרטנית באבזורה. כבעלים של ב.מ.וו, לי זה נשמע כמו ב.מ.וו בסיסית לכל דבר ועניין, ללא קשר אם אני מסמפט את סדרה 1 או לא.

*האם יעריכו הלקוחות את הניהוג החד וההגה הטוב של המכונית?

*האם יודו בינם לבין עצמם שהמכונית צפופה מאד וקופצנית ושמרווח הגחון הנמוך גורם להם לשפשף את הפגוש הקדמי על כל מדרכה?

צר לי חברים. עבור רובו של עמישראל, מכונית היא כלי תחבורה - או כלי תחבורה שהוא גם סמל סטטוס. כאן זה מתחיל וכאן זה גם נגמר באין תרבות מוטורית מפותחת. הרוב אינם יודעים בכלל איזה צמד גלגלים מניעים את מכוניתם ומה הספק המנוע שלה(זה אולי כתוב ברשיון, אבל עבור מר ישראלי נפח המנוע הוא הנתון הקובע). זה היה עצוב ב-79'. זה עצוב עוד יותר ב-2009.

לעניין הגיר הידני, ניתן להזמין בקמור את ה-1 עם גיר ידני ולחסוך עוד 10,000 ש"ח.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אז בואו נסכם את הדיון הזה.

גולף- יותר משתלם מ-BMW סדרה1, אבל עדיין ממש לא שווה את הכסף.

BMW- חוץ מסמל של BMW אין ברכב הנ"ל כלום. מזל שהוא מגיע עם 4 גלגלים.

מסקנה: לא הייתי קונה אף אחד משני הרכבים הללו, זאת סה"כ דעתי!

*נהגתי על 325I coupe חדשה לחלוטין, הרגשתי שהאוטו שווה 300,000 שקלים +

200,000 שקלים לא מוצדקים על הסמל = 500,000 שקל חדש (או בעברית: חצי מליון).

אפשר לרכוש 207GTI בפחות מ-150K "על הכביש".

עם מנוע של מיני קופר S בעל פוטנציאל שיפורים גדול וזמן מסלול בערד כמו פורשה קיימן S,

אם אני זוכר נכון, זאת הקניה שהייתי עושה בפלח השוק הזה, אבל זה רק אני. :type:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם הבחירה שלי הייתה צריכה להיות בין 120 והגולף הייתי לוקח את הבמוו.

הנעה אחורית, מתלים קשיחים ואופי היו עושים לי את זה.

מה שכן - אם היו מכניסים גם את הקליאו ספורט לרשימה... כנראה הקליאו הייתה מנצחת.

פורסם

התבלבלתי? אני זוכר שעיינתי במגזין "אוטו" והיו שם את הזמנים בערד,

הזמן של ה-207 ושל הקיימן S היו זהים. אני טועה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אז בואו נסכם את הדיון הזה.

גולף- יותר משתלם מ-BMW סדרה1, אבל עדיין ממש לא שווה את הכסף.

BMW- חוץ מסמל של BMW אין ברכב הנ"ל כלום. מזל שהוא מגיע עם 4 גלגלים.

מסקנה: לא הייתי קונה אף אחד משני הרכבים הללו, זאת סה"כ דעתי!

*נהגתי על 325I coupe חדשה לחלוטין, הרגשתי שהאוטו שווה 300,000 שקלים +

200,000 שקלים לא מוצדקים על הסמל = 500,000 שקל חדש (או בעברית: חצי מליון).

אפשר לרכוש 207GTI בפחות מ-150K "על הכביש".

עם מנוע של מיני קופר S בעל פוטנציאל שיפורים גדול וזמן מסלול בערד כמו פורשה קיימן S,

אם אני זוכר נכון, זאת הקניה שהייתי עושה בפלח השוק הזה, אבל זה רק אני. :type:.

יפה שמכל זה הבנת שאין בה כלום..

שוב, לי הייתה כזאת במשך שנה וחצי והיה בה המון.

באותה תקופה לא הייתי לוקח בחיים את הגולף (4 או 5) במקום. הגולף 6 אכן מוצלחת יותר, אבל עדיין הייתי בחור ב-120, מאובזרת (ומשלם יותר).

אני אוהב את הצורה (מרווח גחון נמוך כמובן זה חלק מהיופי), ההגה מדהים, ההנעה האחורית כיפית, הגיר בסדר גמור. הרכב נוקשה, אבל מחזיר לך בהתנהגות, האיכות של BMW.

150 כ"ס זה יחסית מעט, אבל גם ל-FR יש 150 כ"ס. הרכב לא עגלה ועושה 0-100 ב8.5. אני יכול להגיד שהוא לא מרגיש עגלה. אין ספק שלא יזיקו עוד 30-50 כ"ס...

דווקא לחובבי נהיגה, הייתי ממליץ על הרכב הזה (על פני גולף). דווקא אתם אמורים להבין את היתרונות שלו ולהעריך את ההתנהגות.

אני מוכן להסכים שמישהי בת 40+ שנוסעת ברכב הנ"ל, כנראה עושה את זה בשביל הסמל. כי לה באמת עדיף גולף.

כמו שהרבה כאן אמרו, רוב הקונים לא יעריכו את היתרונות. אבל הפורום הזה לא אמור לייצג את רוב הקונים...

או שכן?

פורסם

לא יודע מה היה כתוב ב"אוטו". בנוסף, לא משנה אם יצא להם אותם זמנים (אם כן, לא יודע מה הסיבה אבל בטוח לא העובדה שהרכבים מתנהגים בצורה דומה).

הקאיימן היא אחת המכוניות המאוזנות ביותר במחירים השפויים, יש האומרים שאפילו מתנהגת טוב יותר מה911. ועוד גרסת הS.. אז כמובן שלא ניתן להשוות אותו להוטהאץ' קידמית בינונית.

פורסם

עפ"י נתוני ההאצה היבשים במיאוץ ל-100 קמ"ש הבמוו עושה דווקא קרוב ל-9.5 שניות ולא 8.5 שניות.

תקנו אותי אם אני טועה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
חידה: מי אמר את המשפט "30% מלקוחות ב.מ.וו. בארץ הם עבריינים"?

אף אחד לא ענה על החידה, אז אענה בעצמי.

לא אמר את זה מישהו עם דעות קדומות שנרדם אי שם בתחילת שנות ה 80 והתעורר עכשיו.

גם לא אמר את זה איש מכירות של מרצדס.

אמר את זה... מנהל המכירות של ב.מ.וו. בישראל במשפט של אסי אבוטבול ושלו (הציטוט הוא כותרת של ידיעה היום ב"ישראל היום").

אסי אבוטבול היה ערב לחוב של לקוח שקנה X5 (לא ערבות בכתב חלילה, אלא "מילה של כבוד") והצ'קים שלו חזרו -אז הוא עזר למנהל המכירות לגבות את החוב בדרכו שלו.

מעניין אם מנהל המכירות הזה עדיין בקמור.

לעניין הגיר הידני, ניתן להזמין בקמור את ה-1 עם גיר ידני ולחסוך עוד 10,000 ש"ח.

מה???

כשביררתי בקמור לפני כחודשיים נאמר לי שלא סדרה 1 ולא סדרה 3 מגיעות עם גיר ידני.

אגב, חבל שלא מביאים את המרצדס CLC (מחליפת ה C ספורט קופה) היא מתחרה יותר מראויה.

• תוכן חדש...